Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
sizigidi edepsizler sizi
sizi gidi yere bakan yürek yakanlar
meğer ne fantezileriniz varmış
liv beni çok şaşırttın:
lan koparttınız valla beni içinizde ne varsa dökmüşünüz ortaya
meğer ne fantazileriniz varmış
neyse taşakkür ediyorum
patinin tek bi cümlesi bizi sapıkça bi geyiğe sürekledi ceylom:))taşakür ediyo buda kaptı:)))))
huhu kimsecikler yok mu ?
dünkü heriflerden sonra uykularınız kaçtı dimi yatamadınız ...hhhehe biliyorum ben sizi:
biliyosun sen bizi:))))))))kanka bu günlerde sen koparıyosun beni he:)))
Ben de kaçıyorum kızlar beni bu gece tanrıça götürüyo:1
Götürüyo derken eve bırakıyo yani yanlış anlaşılmasın
uyuyan yılanı uyandırma piperto:)))ne yazmış ya allah kahretmesin seni hahahhahaha:))))çok pis götürürüm:)))
kızlar neyaptınız burda böyle resimler çok komikmiş ya ben aranızda değilim dolaşırken bi bakayım dedim iyikide bakmışım çok komiklerdi süpersiniz
dün gece sarhojtum hatırlamıyorum,neler yaptıkkiohaoldumsmile:)))))saf ayağna yatan tanrıça simili
livim sen çok şaşırttın ya arabeskçim benim herşey ortaya çıkmış
uuff keşke olaydım:
etiketleri okudun işte..has damarcı liv die bpşa demedik ona ceylom:))valla dün sıcağı sıcağına olucaktın bencede gülom:)
dün 2 geyik yaptık benim basıma patladı iyi mi herkes der simdi liv seni boyle bilmezdim diye :
hyrrrrrrrrr ya arabeskçi degilim tabi bakmayın hatunlara =) tanrıçam pabuçum rockcısı diyip beni ezikliyor
jiletçi ne diyon söyle:))
bende onlara kopuyorum..liv seni böyle bilmezdim ahahahahha:)))

canolar bir de şunu çok begendim eger bunu yaptırsam elbise yaptırcam ...siz sadece bluz kısmına bakın ...ne güzel degil mi eger boyle birsey diktirirsen takı takmamada gerek kalmaz

4857Even_Pres_Lord20000.jpg

bu da boydan (bunu elbise olarak dusunuyorum)

7417Even_Pres_Lord20014.jpg
kankaa:asigim:bayıldım..elbise olarak hayal edince duble bayıldım..kesinlikle yaptırmalısın..hasta oldum cidden

melekom son bir soru aklinialirimsmile classic mı yoksa golden rose mu 2 sininde fiyatları aynı ...en son aldıgım goldenleri cok begendim aslında ama classic daha kalıcı ise ondan alabilirim
kılasik goldenin bi alt tayfası kanka,aynı sayılır,ama golden daha kaliteli tabiki..golden al alıcaksan..
tatildim biliyorsun patron, 1 mayısa gidicektim
681f5b8baa1bf28cdc63c365a94dd23f.gif

feminist.gif

http://www.kolobok.us/smiles/he_and_she/girl_to_take_umbrage2.gif[/IMG] :umursamaz:
.gif[/IMG]
:))))))delisin usta ne diyim sana:))) smil yapamıyorum alıntıları ekliyemem yoksa..yerlere yatarak gülen smil:))
hep bu tanrıçanın yüzünden Allahım nelere de dikkat ediyo o huyuna bitiyorum ben hiç dikkat etmemiştim şok oldum sayın seyirciler
patronuma ben de tikkatinden dolayı taşakkr ediyorum
koptumm yemin ederim ben de:roflol::roflol::roflol:
:))))))) kızım farketmemle kopmam bir oldu zaten:))buda kaptı taşakürü tamam:))))))
selam kızlar yeni cicilerimle geldim ne zamandır giremedim özledim siz

canım gelmiyosun ne zamandır,bizde seni özledik o yüzden..hoşgelmişin canım..güle güle kullan aldıklarını...she far çok şeker duruyo..akat spreyi çok beğenirim,anam kullanıyo ama gayet başarılı fiyatına göre..rimel bendede var memnunum canım

dün akşam coşmusunuz
okurken koptum
benım kayınbiraderde neye gülüyo bizim yenge diye bakıyo garibim
beni bu kadar güldürdügünüz için size taşakur ederimm
kaydirigubbakcemile3
allahım buda taşakür etti:)))
nazom tayfa eksikti,sende yoktun,sizde olsanız süper olurdu valla:)

canolar albüme resim ekledim görmediniz mi =( birsey diyin eger saçları boyarsam gene akar mı =(
akar bebem..ama sen 2-3 boyada onu oturtucaksın..siyaha boyarsan akmaz ama..2 boyamada simsiyah olur akmazda

Akitra modacı mı olcakakannehir ben kaymakam olcaktı diye hatırlıyom:emir_bebek:
profilde moda tasarım yazıyor ama nisan kaymakam olacaktı degil mi
Livim çok yakışmış çok masum duruyo yakışmış durabilirsin bence böyle. Daha önce koyu saça boyadın mı canım nasıl oluyo?
tassakur ederim esmerim =))))))))))
evetttttttt boyatmadıgım renk kalmadı fena olmamıştı o yuzden siyah düsünuyorum

Yaşlanıyorum demiş ilahi ya du bakalım sen daha:hulya:
Ben de koyu renk istedfim benim kuaför yeşil kafayla dolaşmak istiyosan boyayalım dedi uyuz:mymeka: Akarmış çok güya yeşillenirmişkafamçokkarıştı
Hiç de öle bişi olmadı koyu renge boyayınca.
Senin kendi rengi ne canım?
hemen bakıyorum =) bebegim benim kendi rengi dipler ...kendi saçımın üstüme balyaj attı
Hangi fotoyu görmüştün sen balım? Evde normal renginde canısı dışarda güneşte felan kahve kızıl gibi oluyo az bakım yapayım boyatcam ben de saçlarıbayanssulusmile
bebegim benim topıkte fot eklemiştik ya onu diyorum kıvır kıvır olan halin vardı ya o :asigim:
Livom albüme foto koydum tee 2006dan bi foto hey gidiikaydirigubbakcemile4
2 kutu koleston kumralla boyamıştım ilk tam oldu rengi 2-3 hafta içinde bu renge dönüşmüştü.

http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?u=41205

hemen bakıyorum minigim

Liv selam sacını goremedım şuankı halını ama bugun arkdsn saçını loreal exelance 3 yanı koyu kestaneye boyadık oda sıyah dıye tutturmuştu beyazları vardı arada harıka oldu ışıltısına kendı bıle ınanamadı..bılseydım keşke daha once dedı..ıstersen ona boyat yumuşak bır sıyah tonu olur koyu kestanede kızıllık yok..sıyah kadarda keskın degıl donulebılır..

Tanrıça canım merhaba..

tanrıcam burdamısın pamuk sekerim :sm_cool:
burdayım:jeyyar:geell:jeyyar:
Tanrıçam geçmişle boğuşuyolaelaelaelaelae
allahtan çok yoktu piperto:delphin:dün seni güzel götürdüm ama...eve:delphin:
liv'cim ben albüme ulaşamadım kuzum ..

benimkilerde koyu renk açmayı düşünüyorum :ecrin_bebek:

tanrıcam hoşgeldin güzel dillim

hoşbulduk canım sende hoşgeldinopuyorumnanaktan
saçların kısa,kısa saçlara sarı çok yakıştırıyorum ben tospacım..yakışıcağını düşünüyorum açık rengin..

aaa youtcum ne zmndır yoksun evet gezmelerden sıra gelmedi dimi :jeyyar:
güle güle kullan aldıklarını she far bende kullanıyorum o rengi cok güzel ama yol yol oluyor malesef :/

Kuzum vallah da ilk boyadım şu renk oldu
30620_buyuk.jpg

Sonra açıldı saçıldıkaydirigubbakcemile2

ben bunu ve 8.0 ı karıştırdım..saçımı boyuyalı bir hafta oluyo,tatlı bi renk oldu,bu renkten önce palette ile boyamıştım,yine 2 rengi karıştırdım karamel oldu,ama benimki beğenmedi rengini..bu halini daha görmedi..
palette ilk defa denedim,ama memnun kalmadım..koleston en iyisi...

profilde moda tasarım yazıyor ama nisan kaymakam olacaktı degil mi
tassakur ederim esmerim =))))))))))
evetttttttt boyatmadıgım renk kalmadı fena olmamıştı o yuzden siyah düsünuyorum

hemen bakıyorum =) bebegim benim kendi rengi dipler ...kendi saçımın üstüme balyaj attı
bebegim benim topıkte fot eklemiştik ya onu diyorum kıvır kıvır olan halin vardı ya o :asigim:

:roflol: ahh patii ahh sayende herkes taşakkurcu oldu:roflol: eğer bundan daha güzel olduysa ona boyat tatlım ama bu da güzel:asigim:

Ohhooo balımmm o zaman siyah boya vardı yeni boyamıştım=) öyle değil yani

ben bunu ve 8.0 ı karıştırdım..saçımı boyuyalı bir hafta oluyo,tatlı bi renk oldu,bu renkten önce palette ile boyamıştım,yine 2 rengi karıştırdım karamel oldu,ama benimki beğenmedi rengini..bu halini daha görmedi..
palette ilk defa denedim,ama memnun kalmadım..koleston en iyisi...

8+7 ne renk oluyor bebeim CADIARZU

Back
X