Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
çiğ köfte yapacam güzeller akşama gelirim amıcamlar gelecek öperim reçellerim

kuaför saçlarıma bakım yapıp yapmadığımı sordu

ben de yaptığım bemiksli bakımı söledim

sonra dedi ki çok güzel bi de havluyu ıslatıp sıcak tutarsan tadından yenmez dedi
aklınızda olsun bidenelerimm

çiğ köfteyi ypınca fotoları çekerim :))))))))))))

Çiğküfte mi:a015:
Off ben de istiyom erzucaannn:umursamaz:
afiyet olsun şimdiden kuzum
kaydirigubbakcemile5

bende sesunun kartuş agdalarından kullanıyorum
yaklasık 2 senedir bacak ve koltuklatlarıma sir yaparım
inceldiler resmen inanmazdım benımkıleri bile incelltigine gore
:kedi:
ya kızlar şu mavalanın kirpik besleme losyonunu kulladınızmı ya da kullanan duydunzmu işe yarıomu acababilmiyorumkismile
canım ben onu bi blogta okumustum
yenılerini çıkartmıyo ama dökülmesini durdurdu demişti mavala için
ama senın bu koydugundanmıdır bilemicim
zemuszemus
hayır olsun inşallahCADIARZU
sıkma canını kuzu
yoktur bişii
:teselli:
tam manyaksın sen yaaa:roflol:kaydirigubbakcemile3
allah kolaylık versin kuzum
eşimde sonbahar kpds ye girmişti
haftaya alese giriyo
ardındanda kpss
çok zor işiniz gercekten
boshayallersmile

neyyyyyy
yapılırmı ulen bu banaa
çiğköfte yiyememek benı deli ediyorrr

kız biyerim şişecek yemınlen-tatlicadiarzu-

ben barcelinonun içine bi ampul bepanthene bi ampul de dodex kırdım tavsiye ederim april:lepi: body şop mis gibi kokuo ebet dediğin gbi de baya gidio ben de baya kullandım azalmadı bile nerdeyse.

ilarzu çiğ köfte dedin beni can evimden vurdunn ay hade kolay gelsin :)

selam kızlar..

[/COLOR]
arkadaşının totosu açıkta kalmıştır..
ya da şu anlamdadır..sen hala mezuniyet balosu entarin konusunda kararsızsın ya, o dur..

İnşallah gacım valla garip bi rüya:1ninca:
Kuzum hani albüme foto koydum ya taşlı bişi o tarz bişi olcak entarim. Haftaiçi bigün aksesuarcılara gitcez böle taşlı bişi seç,cem sonra da kumaş alt kısmı da kiloş etek gibin bişi olur heralde şimdilik aklımda bu var bakalım.:hulya:

Livitommm abluşum, hihoyyyt Şeniz

İyiydi valla, umutluyum kuzum, güzel geçti sanırsam işalla amin
:Saruboceq:
Sınavın iyi gecmesine çok sevindim kuzum ben de girmediğime pişmanım.
Daha kpss belası var önümüzde ne yapabileceksem:umursamaz:

Foto kesmez arzum video isterik

amıcalar taşakkrler, nolii bu topike böyledelikafadulden
ilarzunun taşakkrdan haberi yok zavallım:roflol::roflol::1hug:

Kipada %50 indirim var ama o kadar kalabalıkki ben de kalabalıkta hayatta bişi alamam bunları kapabildim.
Nivea rimel ve açılı allık fırçasızemuszemus

[/url][/IMG]

islandım güle güle kullan kuzum..opuyorumnanaktan.Ben de haftaya Real'e gitmeyi düşünüyorum ama hankisine gitsem yaa...fisfisfis

islandım güle güle kullan kuzum..opuyorumnanaktan.Ben de haftaya Real'e gitmeyi düşünüyorum ama hankisine gitsem yaa...fisfisfis

Sağol kuzum bakalım rimel güzel çıkacak mı? Bu real ne yaw İzmir'de var mı cahal kalmışımbilmiyorumkismile

Sevdiceğim gelirkene gül almış baryam değil seyran değil sevindirik oldum.:asigim:

[/url][/IMG]

amıcalar taşakkrler, nolii bu topike böyledelikafadulden
ilarzunun taşakkrdan haberi yok zavallım:roflol::roflol::1hug:
bu gececi topik ahalisi saat 12 yi gonglayınca
bi hallere bürünüyolar
denüşük sohbet muhabbet ki ben şahsen hiç tasvip etmem
sempatiksalakcinni
Kipada %50 indirim var ama o kadar kalabalıkki ben de kalabalıkta hayatta bişi alamam bunları kapabildim.
Nivea rimel ve açılı allık fırçasızemuszemus

[/url][/IMG]

güle güle kullan islandım

KK fıstıkları. yine bir soru için karşınızdayım kaydirigubbakcemile3

yaşım 24. gözlatımda sonradan olan morarmalar oldu. rosense markasını da kullanıp güvendiğim için şu ürünü sipariş verdim

24 de bu tarz bir krem kullanılabilir mi sorumun biri bu. yoksa bir yıl saklayım mı kaydirigubbakcemile3

diğer sorumda bir iki ürün daha aldım. kullananlardan yorum istiyorum. nasıllar. siparişi verdim geçkaldım ama en azından kullanmayıp kendime zarar vermem. yinede güveniyorum niyeyse rosense ürünlerine

bir de nivea ürünü aldım. aslında bunu da goldenrose alacaktım ama daha ucuzuna kaçmak için ve daha çok kullanananı olduğu için şu ürünü sipariş verdim.

düğün telaşı olunca giriyorum bakıyorum pek yazamadan çıkıyorum. düğün için birşeyler sipariş verirken içine attım bunlarıda. soru işaretlerimi KKmın hatunları cvplar dedim geldim yanınıza. cvpları akşam okurum. şimdilik gittim kızlar opuyorumnanaktan

Baktım Real İzmir'de yok ondan habarım yok yoksa benden kaçar mıaklinialirimsmile
Ama bu haksızlık:umursamaz:

rosense gül suyu eğer cildin kuruysa çok iyi gelecektir sabah akşam kullanıyorum buzdolabında saklamak gerekiyor
nivea makyaj temizleyiciden de memnundum.şimdi bebak kullanıyorum.
rosense dudak vazelinini de çok öven oldu ama henüz almadım
umarım memnun kalırsın
güle güle kullanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…