- 1 Aralık 2008
- 7.128
- 17
- 158
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #17.201
kızlar biraz epilasyon olaylarına girelimmisengözlerimebaksanabne dersiniz:jeyyar:
ben bu sir ağdalardan çok memnunum..ketılda suyu kaynatıyorum,kaynar suyu uygun bir kaba döküp ağdaları içine oturtuyorumsüprizzzzz
(ketılı yanıma alıyorum,su ılındıkça tekrar içine döküp ısıtıyorum)
sonra bu ağdaları uygun yerlerime(orası hariç:kedi:)uyguluyorum..
tanesi2.5,3 TL arası değişiyo..yani hem hesaplı,hem işinizi görür..
biri sesu dieri vivet marka..
başıda böyle rolonlu..sürümü kolayzemuszemus
bunlarda 1 tl ye aldığım ağda bezleri..(kullandıktan sonra atılıyo tabiki:smiley-cool:)
buda tüy sarartıcı..daha önce soru gelmişti..ben bunu yüzüme uyguluyorum..eskiden yüzümü aldırıyodum,pürüzsüzlük hissi hoşuma gidiyodu,ama sivilce yaptığı için vazgeçtim tabi bu arada ayva tüylerim dahada belirginleşti ipe alıştığım için..bende onları tüy sarartıcı ile açıyorum
bununda fiyatı 7 tl civarı(yeni almadığım için bilmiyorum tam fiyatı)
şu ikisini birazcık birbirine karıştırıyorum..karışımı 10 dakika kadar yanaklarımda tutuyorum
canım ben onu bi blogta okumustumya kızlar şu mavalanın kirpik besleme losyonunu kulladınızmı ya da kullanan duydunzmu işe yarıomu acababilmiyorumkismile
hayır olsun inşallahCADIARZUGünaydın akitim pusuya yattım sizi bekliom ben bile 10da kalktım bea size noldu bugün böle
Banyomu bakımlarımı yaptım çilek yağımı sürdüm mis gibin oldumzemuszemus
Ben kirpiklerime çay sürmeye başladım bunu da 8 yaşındaki bi zilliden öğrendim kirpikleri süperdi maşallah ne güzel kirpiklerin var dedim çay sürüyom uzatıyor dedi yaaakannehir
Ya sabah sabah canım sıkıldı candostum rüyasında beni kötü görmüş siyahlar giymişim yüzüm gözüm kara ormanda kaçıyormuşum sende yalan söyledin beni yalnız bıraktın diye bağırıyormuşum. tırstım valla sabah sabaheyvahedigeldismile herkese anlatıyorum çıkmasın diye
sıkma canını kuzusevgililerimmmm nassınız
bugün burda olmamın sebebi ziyareti:))) alim gelecekti meseneye girecektik
ama sabahtan beri aramadı
kötü bişeyler olmasından şüpheleniyrum
illaki arardı gelemiyorum derdi en azından üüüfff
tam manyaksın sen yaaa:roflol:kaydirigubbakcemile3tam danasın akitram la
olum o renkleri ben ayarladım farklı farklı olsun diye biribiri ile uyum sağlarsa farkedilmez anam böle dikkat çekiyor bidenesi sen de heç anlamıyon çeyiz fakiri ögrenci nolcek
haberi mi olur böle şelerden:))))
sen anca git ikinci el eşşalarda otur:)))
bizim üniv. evde bi koltuk vardı ssölemesi ayıp akitram bi sidik kokardı bi kokardı
dışarı çıkarıp yıkadım kuruttum yine gitmemişti ya
çok basit çok çabuk oluyor normal kazak örülen iplerle yapılıyor bebetom
:roflol:
siyah elbisenin rengi kırmızı
öle güzel oldu beynimde şekerpresim
valla arkadaşlarımda hayret ediyorlar bana birden başladın pir başladın diye:)) çok sağol gülomm
canım ara molalar oluyor ya hayatısı o zaman terliyorsun falan lazım olur diye aldım:)))
bak bilen nasıl biliyor
:roflol::roflol:
çok sağol balım
bitanesim ben de kremi beğendim
ama brozlaşmn lazım tanrıçamın dediği gibi
veya rengi değiştimen lasım
oooyyy gelmiş canikomm
gel ben de senin alnından öpem bidenem
alnına sürelim kurban kannı meleem rüyanda görme
ayyy romantik kuşum benim bu yaa ölürümŞenizŞeniz
sen bizim için öylesin pandoram inci tanem
allah kolaylık versin kuzumİvit ben de kaymakam olcem hihoyyyt
yok yau olamam AKP varken çok zor ohaoldumsmile
Şeniz opuyorumnanaktan
Bebeğim bitmedi sınavlar daha...akannehir
KPDS ye girdim, haftaya ALES var, Temmuzda da KPSS...:gitme:
Aynen kuzum kol altına ben de jilet yapıyorum. Bitti benimkisi, 2 tane filan var sanırsam, belki 1 seans daha giderim...:hooray:
çiğ köfte yapacam güzeller akşama gelirim amıcamlar gelecek öperim reçellerim
kuaför saçlarıma bakım yapıp yapmadığımı sordu
ben de yaptığım bemiksli bakımı söledim
sonra dedi ki çok güzel bi de havluyu ıslatıp sıcak tutarsan tadından yenmez dedi
aklınızda olsun bidenelerimm
çiğ köfteyi ypınca fotoları çekerim :))))))))))))
selam kızlar..
[/COLOR]
arkadaşının totosu açıkta kalmıştır..
ya da şu anlamdadır..sen hala mezuniyet balosu entarin konusunda kararsızsın ya, o dur..
Sınavın iyi gecmesine çok sevindim kuzum ben de girmediğime pişmanım.Livitommm abluşum, hihoyyyt Şeniz
İyiydi valla, umutluyum kuzum, güzel geçti sanırsam işalla amin :Saruboceq:
çiğ köfte yapacam güzeller akşama gelirim amıcamlar gelecek öperim reçellerim
kuaför saçlarıma bakım yapıp yapmadığımı sordu
ben de yaptığım bemiksli bakımı söledim
sonra dedi ki çok güzel bi de havluyu ıslatıp sıcak tutarsan tadından yenmez dedi
aklınızda olsun bidenelerimm
çiğ köfteyi ypınca fotoları çekerim :))))))))))))
islandım güle güle kullan kuzum..opuyorumnanaktan.Ben de haftaya Real'e gitmeyi düşünüyorum ama hankisine gitsem yaa...fisfisfis
island güle güle kullan.realde indirim ne zamanmış
Kipada %50 indirim var ama o kadar kalabalıkki ben de kalabalıkta hayatta bişi alamam bunları kapabildim.
Nivea rimel ve açılı allık fırçasızemuszemus
[/url][/IMG]
bu gececi topik ahalisi saat 12 yi gonglayıncaamıcalar taşakkrler, nolii bu topike böyledelikafadulden
ilarzunun taşakkrdan haberi yok zavallım:roflol::roflol::1hug:
Kipada %50 indirim var ama o kadar kalabalıkki ben de kalabalıkta hayatta bişi alamam bunları kapabildim.
Nivea rimel ve açılı allık fırçasızemuszemus
[/url][/IMG]
oyy çok romantikkyerimsenibenSağol kuzum bakalım rimel güzel çıkacak mı? Bu real ne yaw İzmir'de var mı cahal kalmışımbilmiyorumkismile
Sevdiceğim gelirkene gül almış baryam değil seyran değil sevindirik oldum.:asigim:
[/url][/IMG]
selamlar ben geldiim :)
KK fıstıkları. yine bir soru için karşınızdayım kaydirigubbakcemile3
yaşım 24. gözlatımda sonradan olan morarmalar oldu. rosense markasını da kullanıp güvendiğim için şu ürünü sipariş verdim
24 de bu tarz bir krem kullanılabilir mi sorumun biri bu. yoksa bir yıl saklayım mı kaydirigubbakcemile3
diğer sorumda bir iki ürün daha aldım. kullananlardan yorum istiyorum. nasıllar. siparişi verdim geçkaldım ama en azından kullanmayıp kendime zarar vermem. yinede güveniyorum niyeyse rosense ürünlerine
bir de nivea ürünü aldım. aslında bunu da goldenrose alacaktım ama daha ucuzuna kaçmak için ve daha çok kullanananı olduğu için şu ürünü sipariş verdim.
düğün telaşı olunca giriyorum bakıyorum pek yazamadan çıkıyorum. düğün için birşeyler sipariş verirken içine attım bunlarıda. soru işaretlerimi KKmın hatunları cvplar dedim geldim yanınıza. cvpları akşam okurum. şimdilik gittim kızlar opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?