- 1 Aralık 2008
- 7.128
- 17
- 158
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #17.181
canolar ruşeymi ile maske yapacam da nasıl yapacaktım yaw
hatılayan var mı zor geliyor ön sayfaları karıştırması çok sayfa var ya
socihc bitenem sen ne zaman topik açacan
senin makyajlarını çok beğeniyorum bi toplu bir yerde görmek çok muhteşem olur canısım
bak kimseye makyaj topiği aç demedim bi sana dedim bademim
çünkü çok beğeniyorum hem göz yapını hem göz rengini hem i de uygulamanı bebişimmm
bahar göslümm
kuşum, işte hangisi olduğunu tam bilsem evde özel bölgede kullanacaktım ama kesin bilemiyorum. yoksa çok memnunum zati bıyık performansından.:hulya:
hayatum sanırsam süt ilen karıştırcaksın.
göz altına sürceksin, 15-20 dk sonra yıkicaksın bitaneciğim CADIARZU
İşte bikini için düşünüyordum evde yavrucum...yerimseniben
Sağolasın kuzum not aldım:hulya:
yoğurt ve yanında elma greyfurt portakal ve havuç suyundan oluşan meyve suyumdan da kattım
göz altıma üstüme ve tüm yüzüme sürdüm bekliimm canısım:))))))
ilarzum editim hoşgelmişsinvereliniortak
kaç gündür gelmedin gözüm yolarda kaldı Şeniz
çeyizine aldığın ciclerini güle güle kullanmak nasip olsun:Saruboceq:
sürahi takımın ve havlularına özellikle bayıldımopuyorumnanaktan
anneciğinin ellerine sağlık:hulya: o ponponların içine elyaf mı koydu acepCADIARZU
april sen de pazardan aldğın cicilerini güle güle kullanzemuszemus
3.bluzunu çok beğenmiştim ben dekaydirigubbakcemile2
fisfisfisımm bütün aklımdakileri tebrik ettim geriye bir tek pati kaldı, onun da doğum günüsünü bizzat kutlarsam tamamdırzemuszemus
Oh oh maşallah erzumaaa zemuszemus Şeniz
ben dün saçıma maske baptım :lepi:
brezilya fındığı krem maske tüm saça
barcelino yap karşımı diplere zemuszemus
2 buçuk saat kaldı, sora yıkadım ve duşta hiç saçım dökülmedi desem yeridir. :1shok:
ayrıcana yımışak ve de parlak oldu. yerimseniben
haftada 1 yapıyom bunu.:hulya:
bugün de kil maskesi yapacağım yüzüme. içine ben de portakal suyu katmayı düşünüyorum böböğümzemuszemus
april sen de pazardan aldğın cicilerini güle güle kullanzemuszemus
3.bluzunu çok beğenmiştim ben dekaydirigubbakcemile2
fisfisfisımm bütün aklımdakileri tebrik ettim geriye bir tek pati kaldı, onun da doğum günüsünü bizzat kutlarsam tamamdırzemuszemus
rica ederim tatlım. pudralıyı bulamazsan normal sir el ağdası al ben onu kullanıorum problem olmuooohepimize kılsız tüysüz bir ömür diliorummmmm ben de kartuşumu taktım kollarımı aliim baree
inşaallah canım öyle bir şey nasip olmasını çok isterdimopuyorumnanaktan olumunekankayizsmile ŞenizTeşekkürler nikonum, bi gün beraber çıkalım pazara, opuyorumnanaktan yavruşlarını da al ama,
simit ayran alır yiye yiye gezeriz hihoyyyt
tamam tatlım, Şeniz
en sinir olduğum şey, çekerken ağdanın uzayıp kopması.mafoldumben camdan atlayasım geliyor o zaman.guclubacismile
ayyy düşünsenize ben o şekilde camdan atlıyomuşum,:roflol: yarı ağdalı aahahha ay koptum zalak mıyım neyim kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni
ayrıca kolay gelsin sana da kuzum. ama o sigarayı at bakayım, yakarsın bi yerlerini mazallahlmaz: :roflol:
kız o barcelino ne yaaa kaçırıyom ben bunları yewrum
ne ben de yapem saçıma alayım şekerparesim
ben de az sonra elimde bepanten neyim var onlardn yapacam işte
inşaallah canım öyle bir şey nasip olmasını çok isterdimopuyorumnanaktan olumunekankayizsmile Şeniz
hangi pazara gitsek acaba, cumpaya mı
Çiçek suratlım,
aha da bu.
zibilyon tane bitki yağı var içinde. ben sevdim kendisini.bayanssulusmile
sprey şişede olduğundan da çok pratik. 15 TL idi.
değil mi zemuszemus olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile3Hankisine istersen kuzu kapamam, cumpa, cumartesi, çarşamba... kaydirigubbakcemile2
temem meleğim
sadece saç diplerimize mi sürmek gerekiyormuş onu bilmiyorum bi de onu dirmisin bidenesi
değil mi zemuszemus olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile3
Teşekkürler nikonum, bi gün beraber çıkalım pazara, opuyorumnanaktan yavruşlarını da al ama,
simit ayran alır yiye yiye gezeriz hihoyyyt
tamam tatlım, Şeniz
en sinir olduğum şey, çekerken ağdanın uzayıp kopması.mafoldumben camdan atlayasım geliyor o zaman.guclubacismile
ayyy düşünsenize ben o şekilde camdan atlıyomuşum,:roflol: yarı ağdalı aahahha ay koptum zalak mıyım neyim kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni
ayrıca kolay gelsin sana da kuzum. ama o sigarayı at bakayım, yakarsın bi yerlerini mazallahlmaz: :roflol:
bu yağdan ben de kullandım saçı cok ii uzatıoooo ayrıca body shopun brezilya fın dğı maskesi de güsel yumuş yumuş oluo saç onun uzatmaya etkisini görmedim ama güseldiÇiçek suratlım,
aha da bu.
zibilyon tane bitki yağı var içinde. ben sevdim kendisini.bayanssulusmile
sprey şişede olduğundan da çok pratik. 15 TL idi.
çok güzel bir fikir çok beğendim, ben de deniycem halularıma inşaallahkaydirigubbakcemile5 guclubacismilecanoo nikoo çok teşekkür ederim bidenesi
anam onların içine pamık koydu gülom
patiiiinin doom günüsümüymüş reçeller
alnından öpüyorum onu iyi k doğmuş iyi ki varmışş iyi ki kk ya girmiş iyiki yanımızdaymışşşŞeniza.s.Şeniz:asigim::1hug:
İstersen komplesine de sürebilirsin bebek yüzlüm,opuyorumnanaktan
ben badi şop maskeyi sürüyom saçın kendisine, badi şop diplere sürülmüyor ama.o yüzden...
Elbet ya kaydirigubbakcemile2
:kedi: ayyy rezillikkk valla kuzumlülülülülülü bnm de en sinir oldgm şey ağda yaparken kapının çalması elim ayağıma dolanıo :1closedeyes: tam açmışım müziği kaptrmışım kendimi kapı çalıo amannn yarebbiiiii:1shok:
bu yağdan ben de kullandım saçı cok ii uzatıoooo ayrıca body shopun brezilya fın dğı maskesi de güsel yumuş yumuş oluo saç onun uzatmaya etkisini görmedim ama güseldi
çok güzel bir fikir çok beğendim, ben de deniycem halularıma inşaallahkaydirigubbakcemile5 guclubacismile
pati gacısı 1 martta doğmuş, görsen ne kutlamalar yapmışlarsempatiksalakcinni sanki kendi doğum günüymüş gibi eğlenmişler
:kedi: ayyy rezillikkk valla kuzumlülülülülülü bnm de en sinir oldgm şey ağda yaparken kapının çalması elim ayağıma dolanıo :1closedeyes: tam açmışım müziği kaptrmışım kendimi kapı çalıo amannn yarebbiiiii:1shok:
bu yağdan ben de kullandım saçı cok ii uzatıoooo ayrıca body shopun brezilya fın dğı maskesi de güsel yumuş yumuş oluo saç onun uzatmaya etkisini görmedim ama güseldi
çok güzel bir fikir çok beğendim, ben de deniycem halularıma inşaallahkaydirigubbakcemile5 guclubacismile
pati gacısı 1 martta doğmuş, görsen ne kutlamalar yapmışlarsempatiksalakcinni sanki kendi doğum günüymüş gibi eğlenmişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?