- 1 Aralık 2008
- 7.128
- 17
- 158
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #17.281
kızlar selam en sonunda parabenler konusunu kimya mühendisi ve kozmetikte argede çalışan güvenilir birine sordum yani yalan dolan söylemiyecek birine ve bana söylediği şey tehlikeli olmadıklarıydı metil ve proply olanlar tehlikesiz koruyucu amaçla konuluyor ve hatta paraben içeriği çocuk şuruplarında bile varmış yani içiniz rahat olsun ,
ama yinede siz siz olun çok ucuz düşük kalite makyaj ürünleri kullanmamaya özen gösterin sevgiler
amin balım fiyet olacak:)) benim çiköfte bi başka yalınız normal diil
yumurtalı
b ara veririm tarifi
kız gönderem sana ama bozulur gelene kadar polisim benim
bu sene çok güzeldiniz ama:)))
sağol bebişimmmm
kız 1 saat video mu olur anam yaa
daa bitmedi bilekaydirigubbakcemile2
ay anam o ne gızzz :roflol::roflol:
geberdim gülmekten deli
aaaaşşşkom da geldiii hihoyyyt
kızım seni online görünce helecanlanıyorum la sempatiksalakcinni
aprilim sınavın nası geçti tatlışım:1hug::sm_confused:
arzum makyaj yarışmasını cuma günü başlatalım dedim ben..uygundur dimi balım?anca makyajlar yapılır bana yollarlar,bende düzenler ve yarışmayı cuma akşamı açarım diyorum..nasılımaklinialirimsmile
sana göre iyiyse ösym amcaya görede iyidir bence bebem:hooray:Bence iyiydi kankam fisfisfis a.s
ama ösym amca ne düşünür bilemiyorum hihi :sm_confused:
aşkom sen katılıyor musun yarışmaya? zemuszemus
Asom hoşgeldin bebeksuratlımhihoyyyt
sana göre iyiyse ösym amcaya görede iyidir bence bebem:hooray:
işallah güzel puanlarınla bizi sevindirirsinŞeniz
yok anam nerdeboshayallersmileanca ben organize edicemgamyoncuiremsukonuyu ben açıcam,resimler bana yollanıcak yaniboshayallersmile
asoda kim:1ninca:ben tanrıçayım islokaydirigubbakcemile5
hoşbulduk cano,devedikenini dediğim şekilde içmeye başladınmı canım?
sana göre iyiyse ösym amcaya görede iyidir bence bebem:hooray:
işallah güzel puanlarınla bizi sevindirirsinŞeniz
yok anam nerdeboshayallersmileanca ben organize edicemgamyoncuiremsukonuyu ben açıcam,resimler bana yollanıcak yaniboshayallersmile
Tahmin ettiydim bebek yüzlüm boshayallersmile
ben zaten makaj bilmiyom ki yapamaycam, o yüzden katılmiyurum zaten foto makinem makyaj çekemiyo öyle bir özürü var kendisinin alsanaalsanasmile zira flash'ı kapanmayan cinsten hödük :mymeka:
meleğim, bizim evin oralara yeni bir aktar açıldı görsen çok süpersonik bi yer amaa :lepi:
yosun tozu yok :1closedeyes:
yosun yağı yok :1closedeyes:
devedikeni tohumu tükenmiş (oha ne ara di mi) :1closedeyes: :roflol:
beyaz kil yok :1closedeyes:
amaan dedim, ne var sizde ayol? akannehir
dedim bunları getirin, çabıkk dedim. bakalım ne zıman getirtçekler kaydirigubbakcemile2
canım zaten repine yazdım sebebiniyerimsenibensende benim canını yediğimsin gülümŞenizAfroditimsin sen benim güzellik tanrıçamopuyorumnanaktan
İçiyorum kuzu sabah aç karnına 1 kaşık yatmadan önce 1 kaşık şifa niyetine
Tahmin ettiydim bebek yüzlüm boshayallersmile
ben zaten makaj bilmiyom ki yapamaycam, o yüzden katılmiyurum zaten foto makinem makyaj çekemiyo öyle bir özürü var kendisinin alsanaalsanasmile zira flash'ı kapanmayan cinsten hödük :mymeka:
meleğim, bizim evin oralara yeni bir aktar açıldı görsen çok süpersonik bi yer amaa :lepi:
yosun tozu yok :1closedeyes:
yosun yağı yok :1closedeyes:
devedikeni tohumu tükenmiş (oha ne ara di mi) :1closedeyes: :roflol:
beyaz kil yok :1closedeyes:
amaan dedim, ne var sizde ayol? akannehir
dedim bunları getirin, çabıkk dedim. bakalım ne zıman getirtçekler kaydirigubbakcemile2
bu yarışmaya katılmak o kadar isterdimki meleğimboshayallersmile
sağlık olsun diyorum napıyımbenneyaptımki
hadi yaohaoldumsmilegizliden bi ziyaret ediyim ben orayı:jeyyar:ama dediklerin yoksa ben o aktara aktar dermiyim kanka:dilcikar:
ayrıca yosun yağı en paçoz aktarda bile var,bunlar nası getirmemiş yahu:smiley-cool:
canım zaten repine yazdım sebebiniyerimsenibensende benim canını yediğimsin gülümŞeniz
tamam tatlım aynen öyle yap,demlemeyle falan boşa uğraşma,bende birde kereviz tohumu içmeye başladım(eskidende içerdim)bununla ilgili bilgilerde vericem...
bu arada mezuniyet için ne karar verdin?model ve renk belirlendimi kafandaCADIARZU
bu yarışmaya katılmak o kadar isterdimki meleğimboshayallersmile
sağlık olsun diyorum napıyımbenneyaptımki
hadi yaohaoldumsmilegizliden bi ziyaret ediyim ben orayı:jeyyar:ama dediklerin yoksa ben o aktara aktar dermiyim kanka:dilcikar:
ayrıca yosun yağı en paçoz aktarda bile var,bunlar nası getirmemiş yahu:smiley-cool:
slm kızlar nasısınız
Hg.canım iiyiz takılıyoruz sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?