Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
patronum bu şeriban teyzemi(kil maskesi) haftada ne kadar yapayım, çok hoşuma gitti:lepi:
bir de ben kalın tabaka sürdüm tamamen kurumadı, iyice nemi çekilde çatlama oldu yıkadım
ince bir tabaka sürüp, mutlaka tamamne kuruması mı lazım. yani kuruması önemli mi:emir_bebek:
canım o nazik parmaklarına bi zahmet:kahve: benneyaptımki

aprilim müdürdüm :)
şimdi ne müdürüm ne eleman neyim çözemedim alsanaalsanasmile
belgeyi alana kadar çok sorumluluk aldıığım bi iş isitemedim..
çünkü takıntılıyım sorumluluk olunca derse adapte olamıyorum aklım fikrim iş oluyo
arızalı hatunum eccüügün

hoşbulduk bitanesi
kankam birsey sorcam benim saçlar çok çabuk yağlanıyor ...her gün başımı yıkamaktan çok sıkıldım =( şaçların yağlanmaması için ne yapmak lazım mafoldumben
evet patron
681f5b8baa1bf28cdc63c365a94dd23f.gif
kız taa ne zaman sordu. burcu da bekliyor cevapzemuszemus

evet kuzum ..
ampula karşıyım kafamçokkarıştı ben filorasan gibim aydınlatıyom sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
düşünüyosan ünv. biter bitmez yap
öğrencilik pratiğini kaybetmeden staja başlamayı kolay halledersin kaydirigubbakcemile2

evet kuzum getirisinden dolayı düşünüyorum
şimdi ilk sınavı kazanırsam insllh bi bankaya girsem
hem bankada calısıp hem stajer olabiliyorum dogru anlamısım dimi kaydirigubbakcemile2

biliyosunuz pc formatlandı,blututta kafayı yedikafamçokkarıştıaldığım bi kaç şey daha var,ama ekliyemiyorum nedense:gitme:
resimleri kafasına göre alıyo pc...bende pc ye atabildiklerimi ekliyim...
bu sarımsaklı şampuan..benim aney aktardan almışzemuszemushenüz kullanmadım,kullanınca etkilerini yazıcam aşk böcüklerim

fiyatı 15 tl canlarım

garnierin yeşil olanı göz altı için,dier maviliside salisilik asit ve alkol içeren sivilce dondurucubenneyaptımki
göz altı rolonu 14 tl sivilce için olan 13 tl küsür...

bunuda marketten 3 tl ye aldım..makyaj temizleme mendili..üşendiğim zamanlarda pratik oluyo..
ama kozmetikçide satılan mendilleri daha çok beğeniyorum ayrı..onlarda 11-15 tl civarı oluyolar..bilginiz olsun(diadermin,nivea,gibi..)

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ıyi kız o zaman yemeklerin küflenip canlanma riski yok kuzum üzülme sempatiksalakcinni

:roflol: hakkaten öyle napalım bi yemeklik yapıp kalanı bi köpege gönderiyorum eprılım güzellikim :hulya:

buarada nikonumm o sürme nası sürülüyor kızz
sıvımı nasıl o bilmiyorumkismile

ben ıspartada bi kozmetikte buldum canım her yerde yoktu sadece orada vardı CADIARZU
analar gününde olur belkim buralarda da
evet kuzum getirisinden dolayı düşünüyorum
şimdi ilk sınavı kazanırsam insllh bi bankaya girsem
hem bankada calısıp hem stajer olabiliyorum dogru anlamısım dimi kaydirigubbakcemile2

şimci canım bi ek bilgi daha verim sana
mali müşavirler ve yeminli mali müşavirler sınırsız stajyerler çalıştırabilirler yanlarında
her şirket 1 adet stajyer çalıştırabilir.
bankada tek şirket olduğuna göre (şubelerde dahil buna) tek stajyer bulundurabilirler.
koskoca garanti bankası tek stajyer bulundurabiliyor.
denetim altında olunca böyle oluyo ..
bankalarda genelde stajyerler sıraya girer.
ewt tatlı gacım heyecanlar güzel ama yorucu:sinifsinif:
güzel bi yorgunluktur fıstık

April inşaallah çok iyi bir puan alırsın:Saruboceq:
sana güveniyorum bu konudayerimseniben
ben de internetten ingilizce öğrenmek istiyorum bir faydası olur mu acabafisfisfis

tanrıcam aldıklarını güle güle kullan tatlım sarımsaklı sampuan cok mantıklı boshayallersmile
şu garnier göz altı seyinden bende mi alsam sen aldıysan vardır bi keramet indirimden ou kapayım bende boshayallersmile

biliyosunuz pc formatlandı,blututta kafayı yedikafamçokkarıştıaldığım bi kaç şey daha var,ama ekliyemiyorum nedense:gitme:
resimleri kafasına göre alıyo pc...bende pc ye atabildiklerimi ekliyim...
bu sarımsaklı şampuan..benim aney aktardan almışzemuszemushenüz kullanmadım,kullanınca etkilerini yazıcam aşk böcüklerim

fiyatı 15 tl canlarım

garnierin yeşil olanı göz altı için,dier maviliside salisilik asit ve alkol içeren sivilce dondurucubenneyaptımki
göz altı rolonu 14 tl sivilce için olan 13 tl küsür...

bunuda marketten 3 tl ye aldım..makyaj temizleme mendili..üşendiğim zamanlarda pratik oluyo..
ama kozmetikçide satılan mendilleri daha çok beğeniyorum ayrı..onlarda 11-15 tl civarı oluyolar..bilginiz olsun(diadermin,nivea,gibi..)

güle güle kullan şekerto..
şu mavi olandan alicimm bende..dur duuur gelsin aneyler günüsüüü..kafurdada inşallah %50 indirim vardır..neler alcam..

ewt tatlı gacım heyecanlar güzel ama yorucu:sinifsinif:

:teselli:

şimci canım bi ek bilgi daha verim sana
mali müşavirler ve yeminli mali müşavirler sınırsız stajyerler çalıştırabilirler yanlarında
her şirket 1 adet stajyer çalıştırabilir.
bankada tek şirket olduğuna göre (şubelerde dahil buna) tek stajyer bulundurabilirler.
koskoca garanti bankası tek stajyer bulundurabiliyor.
denetim altında olunca böyle oluyo ..
bankalarda genelde stajyerler sıraya girer.

senden ögrenecegim cok sey var kuzum vereliniortak
demek istiyorsun ki stajer olucaksan bankada calısma
baska bi yerde calıs :mymeka:

Back
X