Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ne yaptın evli çifte :delphin:

aklinialirimsmile :roflol:

valla ben bişe yapmadım
ama sinirden onlarda sunum yapamamıştır.
otelde yok yoktu (eksik yönünden tabe) sempatiksalakcinni
hatta bi balayı çiftinni bi gece kör odada yatırmaaya kalkıştılar kafamçokkarıştı
kör oda dimek penceresiz oda 4 duvar laelaelaelaelae
eee onlarda cimrilik yapmasaydı
sezonda 5 yıldızlı bi otel 80-90 tl fiyat çekiyosa hizmet kalitesi sıfır demektir sempatiksalakcinni

teyemmüm diye bişey var demi?:1closedeyes:

Kız ben taharet (ay evet ivrencim) diyorum sen abdest diyon ya sempatiksalakcinni
cenabet kılıklı :mymeka:
aklın hep o işte, bi de bize diyon
aklinialirimsmile

demek öyle diyorsun nisanımmmCADIARZU
day light cd leri var
bbc kitap seti var
ama internetten kopamıyorum
day lightın web sitesinden mi çalışsam dedim:kahve:
o zaman ben cdlerime çalışayım netten bir ingilizceli arkadaş bulayımguclubacismile
bana dua et canım çok istiyorum:emir_bebek:
nasıl da hazırcıyım ha dua istiyorum duala halledicemaklinialirimsmile
oldu sen dua edersin ben zabah bi kalkmışım su gibi ingilizce konuşuyorum:roflol::roflol::Saruboceq:

Etmez miyim aşkommm oy, neden konuşmayasın ki nikonum :Saruboceq: olumunekankayizsmile
inan ki fransızcadan sonra diyorum ki, İngilizce çok kolaymış...
:1no2:

ay bu espriiyi bekliordum
bastım kahkayı gece gece :roflol:

Ben de :roflol:
canlar bu model nasıl yapılır bugun denedim beceremedim ya =(((((((((((((

Livim sen ne kalbi temiz bir kankasın yareppim :asigim: olumunekankayizsmile
ben de örgü modellere bakacaktım şimdi yerimseniben
sevdalım, kardeşinin düğününde örersin saçını dedi fisfisfis
ama ben gözlerimin caponluğu ve yüz hatlarından dolayı
kızılderililere benziyorum örünce sempatiksalakcinni
yakari diyor sevgilim bana
-tatlicadiarzu-

aprilim ya bu yaştan sonra ingilizce öğrenebilir miyim sence?
bu sınavdan sonra yabanci dile saracam becerebilir miyim sence?
gs'nin ingilizce kurslarını düşünüyom özel kurslar yerine
sen ne dersin ?

balayı yerini ayırttık bugün tatlım,davetiye işleri faan filan tam gaz dewam canımın içisiopuyorumnanaktan
oh ohhhhkaydirigubbakcemile2allah işini gücünü ras getirsin bal damlasıŞenizama sen ne resim ekliyosun ne bişey:umursamaz:azcık makyajdı,çeyizdi bişeylerini görelim yahusüprizzzzz

5 çayı, gece 10 çayı, gece yarısı sineması parlament çayı kankam sempatiksalakcinni

Sınav mı oooooooffffff. mezun olduktan sonra hiiççççç çekilmiyor meret alsanaalsanasmile

puhahahahahaahasırnaşık şeykanka böyle yazınca adımız abazaya çıkıyo nerdeyse-tatlicadiarzu-gel kırmızı kürkü giyip +18 e gidek livitoyuda alıpaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile4
melekom evde de kilim var hihoyyytyrna yaparım artık sagolasın kankam :kedi:
Şenizişallah memnun kalırsın bebem..kilin içine süt kat istersen..ben öyle yapıyorum:kedi:
kuzum sanırım bi ben memnun değilim evet cünkü biçok kişi memnun
sanırım bnm sürüş tekniğimle olmuyordur yani sanırsam galiba fisfisfis yani

ohhhhhhhhh zemuszemus
tatlım herkezin memnun kaldığından sen kalmamış olabilirsin,sürüşle alakası olduğunu sanmıyorum,kişiden kişiye değişiyo işte bitanem
patronum bu şeriban teyzemi(kil maskesi) haftada ne kadar yapayım, çok hoşuma gitti:lepi:
bir de ben kalın tabaka sürdüm tamamen kurumadı, iyice nemi çekilde çatlama oldu yıkadım
ince bir tabaka sürüp, mutlaka tamamne kuruması mı lazım. yani kuruması önemli mi:emir_bebek:
canım o nazik parmaklarına bi zahmet:kahve: benneyaptımki
nazik barnaklarım sana kurban olsunolumunekankayizsmile
usta çok kalın sürme,normal ayardayerimsenibenne çok ince ne çok kalın:delphin:kurusun,ama çatlayaıp çizgi oluşturacak kadar kurutma sekreteryamŞenizhaftada 2 kere yapsan yeterlidirkaydirigubbakcemile5

aprilim müdürdüm :)
şimdi ne müdürüm ne eleman neyim çözemedim alsanaalsanasmile
belgeyi alana kadar çok sorumluluk aldıığım bi iş isitemedim..
çünkü takıntılıyım sorumluluk olunca derse adapte olamıyorum aklım fikrim iş oluyo
arızalı hatunum eccüügün
bebem sen ne burcusun merak ettimgamyoncuiremsu
evet patron
681f5b8baa1bf28cdc63c365a94dd23f.gif
kız taa ne zaman sordu. burcu da bekliyor cevapzemuszemus
yettim nikom
$fly2.gif
cevabını vermiştim burcuyada yazdım ama görmemiş livimkaydirigubbakcemile2unutmmaış ya baksırnaşık şey
çok sağol cevabın için canım evet cevabın kaynamış heralde okuyamamışım a.s
rica ederim canım..sende nasıl bir etkileşim yaptı,duyguların ne yöndeaklinialirimsmilehoşlanma varmıaklinialirimsmile
tanrıca şu oje sürme işinede değin ya
koyu renk sürünce batırıyorum ben
pratik bi yolu yok mu :(
tatlım ben oje sürdükten sonra taşanları şu şekilde temizliyorum...
kulak temizleme çıbıklarına aseton döküp,tırnağa deydirmeden kenarları temizliyorum..birde cila yada tırnak koruyucusu sürmeden ojeyi direk sürmem..

tanrıcam aldıklarını güle güle kullan tatlım sarımsaklı sampuan cok mantıklı boshayallersmile
şu garnier göz altı seyinden bende mi alsam sen aldıysan vardır bi keramet indirimden ou kapayım bende boshayallersmile
$pop.gif
efsunluyorum bebemaklinialirimsmilehikmeyi buaklinialirimsmilebende başlıycam smil işine sayenizde
$hessam4.gif
teşekkür ederim akitom
balayı için çeşme şerıtına a gidiozzzz,bilgisi olan varmı aceppp bilmiyorumkismile

wuwwwww:smiley-cool:havalı korna seni:delphin:yakışır kardeşimehihoyyyt

aprilim ya bu yaştan sonra ingilizce öğrenebilir miyim sence?
bu sınavdan sonra yabanci dile saracam becerebilir miyim sence?
gs'nin ingilizce kurslarını düşünüyom özel kurslar yerine
sen ne dersin ?

ballı parem, neden olmasın ki aa :lepi: Dil öğrenimi dedin mi bende akan sular durur
ben de GS ye gidiyorum fransızcaya kuzum, inanılmaz güzel ve müthiş hocaların hepsi.a.s
valla bizim sınıfta 35+ ablalar abiler vardı, bu sınıfta da 1 tane var 36 yaşında ablamız
zaten ders programı aşırı yoğun değil, bıktırmıyolar insanı, sakin sakin öğreniyosun :hulya:
hiç kasmaya gerek yok yani. haftada 2 gün 2 şer saatten, süpersonik
sempatiksalakcinni

tanrıcam yay burcuyum ben ..
gacımın taktiği ve seninkini birleştiriyim ..
çünküm bordro ve kırmızı oceye bayılıyorum.
şu anda mavi sürdüm biraz iddialı oldu ama napim zemuszemus

ballı parem, neden olmasın ki aa :lepi: Dil öğrenimi dedin mi bende akan sular durur
ben de GS ye gidiyorum fransızcaya kuzum, inanılmaz güzel ve müthiş hocaların hepsi.a.s
valla bizim sınıfta 35+ ablalar abiler vardı, bu sınıfta da 1 tane var 36 yaşında ablamız
zaten ders programı aşırı yoğun değil, bıktırmıyolar insanı, sakin sakin öğreniyosun :hulya:
sempatiksalakcinni

temmuz sınavı atlatim ..
yazın tadını çıkarim bende ingilizceye gidem ..
bir lisan bi italyan ayh insan :)
uluslararası çapkınlık yapasım varda lülülülülülü
tabi asıl amaç kariyerde lazım oli ..
yoksam heç çapkınlık için ingilizce öğrenir miyim sempatiksalakcinni

puhahahahahaahasırnaşık şeykanka böyle yazınca adımız abazaya çıkıyo nerdeyse-tatlicadiarzu-gel kırmızı kürkü giyip +18 e gidek livitoyuda alıpaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile4

sırnaşık şey Ahahhahahahha kanka bu sıcakta ne kürkü allasen, kırmızı don giyin giderim ben +18 e :lepi: ohaoldumsmile

temmuz sınavı atlatim ..
yazın tadını çıkarim bende ingilizceye gidem ..
bir lisan bi italyan ayh insan :)
uluslararası çapkınlık yapasım varda lülülülülülü
tabi asıl amaç kariyerde lazım oli ..
yoksam heç çapkınlık için ingilizce öğrenir miyim sempatiksalakcinni

Git tabi bebem, gelsin italyan gitsin yunan damat aklinialirimsmile
ya bende bu aralar alnımda 'turist information' filan mı yazıyo nedir sempatiksalakcinni
turist paratoneri gibiyim
yolu kaybeden bana koşuyo -tatlicadiarzu- akannehir

yalnız hayatımda hiç, çapa'da fellik fellik viski arayan bi yabancı damat görmemiştim
onu da gördüm 1 yaşıma daha girdim
sempatiksalakcinni

valla ben bişe yapmadım
ama sinirden onlarda sunum yapamamıştır.
otelde yok yoktu (eksik yönünden tabe) sempatiksalakcinni
hatta bi balayı çiftinni bi gece kör odada yatırmaaya kalkıştılar kafamçokkarıştı
kör oda dimek penceresiz oda 4 duvar laelaelaelaelae
eee onlarda cimrilik yapmasaydı
sezonda 5 yıldızlı bi otel 80-90 tl fiyat çekiyosa hizmet kalitesi sıfır demektir sempatiksalakcinni
aman yarebbi akannehir

Eki Görüntüle 43516
efsunluyorum bebemaklinialirimsmilehikmeyi buaklinialirimsmilebende başlıycam smil işine sayenizde
Eki Görüntüle 43515
teşekkür ederim akitom

wuwwwww:smiley-cool:havalı korna seni:delphin:yakışır kardeşimehihoyyyt

koptum efsunluyorum :roflol:
rica ederm sekertom
attachment.php

Son düzenleme:
sempatiksalakcinni

:mymeka:::olmaz:roflol:

nisanımmmmmmm hadi ya =)))))) :1rolleyes:

bak bu sana çok yakışır :nazar:

6557.jpg

böyle toplu modelleri çok seviyorum :asigim: benim yüzüm uzun oldugu için hiç yanaşmıyorum :1no2:
bu modeller yakışana fenalı oluyor

sac-orgusu.jpg

oyy bebem iyidir nolsun, kil maskesi sürdüm yüzüme. zemuszemus
PakFace in papatyalı olanına, az önce demlediğim fakat hepsini içemediğim karışık bitki çayından koydum, süper oldu kanımca.:lepi: çok yaratıcı hatunum ya aklinialirimsmile sempatiksalakcinni
hatta biraz fazla yapmışım anamla babama da sürdüm kaydirigubbakcemile3
anneye alışkınım da babamı maskeli göreceğimi hiç düşünmemiştim kaydirigubbakcemile3 bakıp bakıp gülemiyorum, yüzüm geriliyor
kafamçokkarıştı sempatiksalakcinni
Bebekimmm güle güle kullan aşkom hihoyyyt
Sarımsaklı şampuyu kullanınca yorum şeyettireceğinden eminim balım sempatiksalakcinni
ay lav yu opuyorumnanaktan
ben de analar günü indiriminden mümkünse makyaj temizleyici stoklicam
mendildir kremdir sudur ne varsa
bayanssulusmile
kanka ,iyi senin aney söz dinliyo..benimki malum isyankar kadın,elimde maskeyle koşturmaca oynuyoruz evde:emir_bebek:ama süremiyorum,kaçıyo kitliyo kendini manyahÇok üzgünüm çoook
ama yiğeninm kaçamıyo benden:jeyyar:
analar gününde sevdiğim burda olabilir,o yüzden indirimlerden faydalanamıcam kanımcaboshayallersmilegerçi olabilir diyorum,net bişey yok..salı günü belli olucak..netleşmeden paylaşmak istemiyorum:1no2:

sürme kremsi bir yapıda ama kuru gibifisfisfis
sürmenin kapağında çubuk var onu içine sokup karıştırıp karıştırıp sürme alıyorum ama pütürlü geliyorkaydirigubbakcemile2
daha acemisiyim sanırım tay tay yapıyorumzemuszemus
patronum bitanem canparem çiçeğimm
ciclerini güle güle kullanopuyorumnanaktan
annene annecim diyebilir miyim:delphin:
istersen baba de niko:smiley-cool:benim aney senin aneyzemuszemus
aşkitom,acemiysen o sürmeyi sürerken zorlanırsın sena.skajalın sürmesi daha uygun senin için..daha önce eklemiştim bilirsin..bilmiyosan bulup ekliyim

olumunekankayizsmile kankam iyi günlerde kullan bebegim Şeniz göz altı için olan nasıl memnun musun ?
saol kankam..bu arada melekli kolyeni bekliyorum haberin olsun:asigim:
valla şu an için ne desem yalan..serinletiyo,hoş bi etki veriyo,hafifte yakıyo ilk sürdüğüm zaman..biraz germe yapıyo,net bilgi için biraz daha uzun süre kullanmam lazım gülüm

canlar bu model nasıl yapılır bugun denedim beceremedim ya =(((((((((((((

6365.jpg
livom balık sırtı yapmışlar..balık sırtı yapmayı bilmiyosan beceremezsin balım
kızılderililere benziyorum örünce sempatiksalakcinni
yakari diyor sevgilim bana[/B] -tatlicadiarzu-
yakarisempatiksalakcinnioh nenni koçari koçari kimin yarikaydirigubbakcemile2kel alakasempatiksalakcinni
daha denemedim canım
indirim vardı diye aldım
eskisi bitmedi daha
o yüzden açmadım hiç yerimseniben
anladım tatlım..şu an hangi rimeli kullanıyosun peki?
tanrıcam yay burcuyum ben ..
gacımın taktiği ve seninkini birleştiriyim ..
çünküm bordro ve kırmızı oceye bayılıyorum.
şu anda mavi sürdüm biraz iddialı oldu ama napim zemuszemus

yaylar üçlendisüprizzzzzakitra,nikon sen..
mavide severim ben,değişik denemeler hoşuma gider..

nisanımmmmmmm hadi ya =)))))) :1rolleyes:

bak bu sana çok yakışır :nazar:

6557.jpg

böyle toplu modelleri çok seviyorum :asigim: benim yüzüm uzun oldugu için hiç yanaşmıyorum :1no2:
bu modeller yakışana fenalı oluyor

sac-orgusu.jpg

Bitanem benim teşekkür ederim pamuğum...Şeniz O kızın saç rengi ne öyle ya bayıldım, sana nasıl yakışır...ama doğal olmalı o sanırım. ne güzel. boshayallersmile
Ben toplu model yapacağım sanırım çünkü Adana sıcağında olacak düğün, saçlar yapışmasın üstüme...eklediğin modellleri kaydettim aşkummm bitanesin
opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

kanka ,iyi senin aney söz dinliyo..benimki malum isyankar kadın,elimde maskeyle koşturmaca oynuyoruz evde:emir_bebek:ama süremiyorum,kaçıyo kitliyo kendini manyahÇok üzgünüm çoook
ama yiğeninm kaçamıyo benden:jeyyar:
analar gününde sevdiğim burda olabilir,o yüzden indirimlerden faydalanamıcam kanımcaboshayallersmilegerçi olabilir diyorum,net bişey yok..salı günü belli olucak..netleşmeden paylaşmak istemiyorum:1no2:

yakarisempatiksalakcinnioh nenni koçari koçari kimin yarikaydirigubbakcemile2kel alakasempatiksalakcinni

isyankar kadının hastasıyım biliyon di mi kanka alkisalkisalkis :roflol:
kendini mi kitliyo ayy çok tatlı yaa yerim ben onu kaydirigubbakcemile2 Şeniz
seni maskeyle koşarken düşündüm de sempatiksalakcinni
balım işallah gelir işallah işalahhh
:Saruboceq:

Back
X