Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
saol kankam..bu arada melekli kolyeni bekliyorum haberin olsun:asigim:
valla şu an için ne desem yalan..serinletiyo,hoş bi etki veriyo,hafifte yakıyo ilk sürdüğüm zaman..biraz germe yapıyo,net bilgi için biraz daha uzun süre kullanmam lazım gülüm

livom balık sırtı yapmışlar..balık sırtı yapmayı bilmiyosan beceremezsin balım

demek balık sırtı hiç anlamam ki senağlama
kankam yrna şaçlarımı boyattırabilirsem hem saçımı hemde melekli kolyemi çekerim opuyorumnanaktan annem çok karşı çıktı boyama işine nasıl ikna edebilirim onuda bilemıyorum eyvahedigeldismile

bebem haklısın uzun süreli kullanmak lazım ...bende body shop un göz altı kremlerinden aldım onlar bana 1-2 sene yeter aslındakaydirigubbakcemile5

anladım tatlım..şu an hangi rimeli kullanıyosun peki?
pastel kullanıyorum canım hiç memnun değilim tavsiye etmem alsanaalsanasmile
32605_buyuk.jpg

öpüyom sizi
yarın iş var malum
yataka doğru uçuşa geçtim ben kaydirigubbakcemile4
iyi geceler tosbaaam opuyorumnanaktan
kanka ,iyi senin aney söz dinliyo..benimki malum isyankar kadın,elimde maskeyle koşturmaca oynuyoruz evde:emir_bebek:ama süremiyorum,kaçıyo kitliyo kendini manyahÇok üzgünüm çoook
ama yiğeninm kaçamıyo benden:jeyyar:
analar gününde sevdiğim burda olabilir,o yüzden indirimlerden faydalanamıcam kanımcaboshayallersmilegerçi olabilir diyorum,net bişey yok..salı günü belli olucak..netleşmeden paylaşmak istemiyorum:1no2:

ayyy insllh gelir kuzumm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
evin içinde köşe kapmaca ne hoş yaaa aklinialirimsmile

:roflol: nereye gidiyoruz canolar :roflol:

bugun netim çok yavaş kafayı yedim resmen ...sürekli hata veriyor donuyor kafamçokkarıştı

Çemişkezek ilçesine gidiyoz kanka gelün nü ? sempatiksalakcinni

+18 topiğine gidiyoz pembe donları giyinip bayanssulusmile aklinialirimsmile
zira adımız abaza sunumcuya çıkacak yakında
-tatlicadiarzu-

öpüyom sizi
yarın iş var malum

balım gücel uykular yarın için iyi işler yıvrım opuyorumnanaktan

kankam yrna şaçlarımı boyattırabilirsem hem saçımı hemde melekli kolyemi çekerim opuyorumnanaktan annem çok karşı çıktı boyama işine nasıl ikna edebilirim onuda bilemıyorum eyvahedigeldismile

bebem haklısın uzun süreli kullanmak lazım ...bende body shop un göz altı kremlerinden aldım onlar bana 1-2 sene yeter aslındakaydirigubbakcemile5

kız nasıl 1-2 sene yetçek akannehir
hem düzenli kullancam diyon :olmaz:
her gece yatmadan bi kıymık sürcen alt tarafı bebeğim.zemuszemus bana E vit. göz kremi 4 ay mı ne gitmişti

senin anneni de çok seviyom bennn..o da isyankar kadın çıktııı..:dance:

aman yarebbi akannehir

koptum efsunluyorum :roflol:
rica ederm sekertom
attachment.php

akitom sana kk nın kk dışındaki sevgililerini tanıştırıyımmısempatiksalakcinni(bunuda nikomdan kaptım..malum ceyare sultanı bize tanıttı geçenlerdesırnaşık şey)
evet,bu sempatik salak cinlinin yani bununsempatiksalakcinni kız arkadaşı antipatik eserekli nejla $139fs122428.gif
bu hihoytun yani bununhihoyyyterkek arkadaşı hobarey kazım $150fs464885.gif
:a015: bunlarda sevgülü $34zn0n5.gif
bu bunun pskopata bağlamış haliboshayallersmile $7228082066adab43a80bf8be6d1a1d8d.gif

body shpoun göz altı kreminden memnunmusunuz canlar
dogacı kayısı kremi bana gitmedi sürünce gözlerim şişiyor benneyaptımki

tatlısım ben bunu cok begendim cok kibar bi model sanada yakısır bence :asigim:
oyyyyyy melegim ben nisan için eklemiştim aslında olumunekankayizsmile sagol kuzucum sanada çok yakışır
Bitanem benim teşekkür ederim pamuğum...Şeniz O kızın saç rengi ne öyle ya bayıldım, sana nasıl yakışır...ama doğal olmalı o sanırım. ne güzel. boshayallersmile
Ben toplu model yapacağım sanırım çünkü Adana sıcağında olacak düğün, saçlar yapışmasın üstüme...eklediğin modellleri kaydettim aşkummm bitanesin
opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

rica ederim kanka ne demek ...bende kızın saç rengini begendim :lepi: annemi saç konusunda ikna edemedim yaw ne etcem bilmıyorum :sinifsinif:

ana adana yollucusun demek ...bizde adanalıyık :roflol:

sırnaşık şey sırnaşık şey allah almasın seni emiiiiisırnaşık şey
gel yamacımaEki Görüntüle 43523 tamam sakin yok bişey:kedi:
sırnaşık şey delikafadulden delikafadulden
akitom sana kk nın kk dışındaki sevgililerini tanıştırıyımmısempatiksalakcinni(bunuda nikomdan kaptım..malum ceyare sultanı bize tanıttı geçenlerdesırnaşık şey)
evet,bu sempatik salak cinlinin yani bununsempatiksalakcinni kız arkadaşı antipatik eserekli nejlaEki Görüntüle 43519
bu hihoytun yani bununhihoyyyterkek arkadaşı hobarey kazımEki Görüntüle 43520
:a015: bunlarda sevgülüEki Görüntüle 43521
bu bunun pskopata bağlamış haliboshayallersmile Eki Görüntüle 43522

ay cok komik yaaa :roflol:
allah seni bebeim bnm yaaa :roflol:
şuna çok güldüm bide oynuyor meymenetsiz pala :roflol:

isyankar kadının hastasıyım biliyon di mi kanka alkisalkisalkis :roflol:
kendini mi kitliyo ayy çok tatlı yaa yerim ben onu kaydirigubbakcemile2 Şeniz
seni maskeyle koşarken düşündüm de sempatiksalakcinni
balım işallah gelir işallah işalahhh
:Saruboceq:
biliyorum,bende seninkine biliyosun dimi..semiramis pekkan diyim sen anlakaydirigubbakcemile3
benimkide belediye başkanının kendisi mesaj atıp omesajı saklıyo silmeyin diyo ne edersinboshayallersmilene yaptıysam inandıramadım.boshayallersmile

öpüyom sizi
yarın iş var malum
allah rahatlık versin canımŞeniz

aldınmı badi sen..onlarıda ekle o zaman gülümhihoyyyt
hadi yadelikafaduldenkanka mutlka resim istiyorum:asigim:ne renge boyucaksınhihoyyyt

pastel kullanıyorum canım hiç memnun değilim tavsiye etmem alsanaalsanasmile
32605_buyuk.jpg
bende pastelin rimellerinin başarısız olduğunu tahmin etmiştim canım..öyle bi his uyandırıyo bendeCADIARZU
iyi geceler tosbaaam opuyorumnanaktan

ayyy insllh gelir kuzumm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
evin içinde köşe kapmaca ne hoş yaaa aklinialirimsmile
bizim ev tam tımarhane akitomsempatiksalakcinniherkez ayrı bi filimsempatiksalakcinni
allah razı olsun bitanem..işallaholumunekankayizsmile

vallahamıohaoldumsmile
dur bakıyım april ne diycekCADIARZUapriiiill tilfon sağaaakaydirigubbakcemile4

bööööööööööööööööööööööööööööööö

korktunus mu? :))))))))

ruşeyminin intikamı filmini çeviriyom

senin anneni de çok seviyom bennn..o da isyankar kadın çıktııı..:dance:
anişkom seni tanısaydı çok severdi gacım
+18 topiğine gidiyoz pembe donları giyinip bayanssulusmile aklinialirimsmile
zira adımız abaza sunumcuya çıkacak yakında[/B] -tatlicadiarzu-

kız nasıl 1-2 sene yetçek akannehir
hem düzenli kullancam diyon :olmaz:
her gece yatmadan bi kıymık sürcen alt tarafı bebeğim.zemuszemus bana E vit. göz kremi 4 ay mı ne gitmişti

ana bebem şimdi baktım 6 aylık mış bende 1 sene ya da 2 senelik bir üründür diye dusunmustum ...kanka 1-2 kullandım sonra sıkıldım gece yatarken yüzünü temizle yok tonık sür yok nemlendirici artı bir de göz altı kremi delikafadulden
ben 6 ayda nah bitririm =))))))9

haribiden öyle kankalar adımız abaza hatunlara çıkacak onu geçtim benim sevgülüm kullanıcı adım sifrem dahil herseyi biliyor girse baksa şok geçirecek :roflol:

Son düzenleme:
evet,bu sempatik salak cinlinin yani bununsempatiksalakcinni kız arkadaşı antipatik eserekli nejlaEki Görüntüle 43519
bu hihoytun yani bununhihoyyyterkek arkadaşı hobarey kazımEki Görüntüle 43520
:a015: bunlarda sevgülüEki Görüntüle 43521
bu bunun pskopata bağlamış haliboshayallersmile Eki Görüntüle 43522

Anaaaaaaaammmmmmmmm akannehir akannehir
Öldüm bittim aşık oldum hepsine
:asigim:

ayy neden öyle oldu kuzucum yaa :1shok:
çok üzüldüm...:gitme:
Bad Şop'u tavsiye ederim tabii kuzum ama korktum şimdi, ben bişi tavsiye etmemeyim kanımca...
:1no2: mafoldumben

sırnaşık şey sırnaşık şey allah almasın seni emiiiiisırnaşık şey
gel yamacımaEki Görüntüle 43523 tamam sakin yok bişey:kedi:

Hoooppp dümbüğe bak yaa..:olmaz: :mymeka:
.Sebgilim furur seni allama tüfeği var biliyon mu
kaydirigubbakcemile :1ninca: sempatiksalakcinni
(bişey yok onda yavrum sıssss, piredir pire) -tatlicadiarzu-

rica ederim kanka ne demek ...bende kızın saç rengini begendim :lepi: annemi saç konusunda ikna edemedim yaw ne etcem bilmıyorum :sinifsinif:

ana adana yollucusun demek ...bizde adanalıyık :roflol:

Livitom bence de boya için erken değil mi ?:sm_confused:
1 hafta daha bekle hiç değilse azcık yağ bakımı yap o arada gamyoncuiremsu

evet adanaya gideceğik kankam
kaydirigubbakcemile2

delikafadulden delikafadulden delikafaduldenaltıma tis etçem korkudanohaoldumsmile yapılırmı anideneyvahedigeldismile sempatiksalakcinni

biliyorum,bende seninkine biliyosun dimi..semiramis pekkan diyim sen anlakaydirigubbakcemile3
benimkide belediye başkanının kendisi mesaj atıp omesajı saklıyo silmeyin diyo ne edersinboshayallersmilene yaptıysam inandıramadım.boshayallersmile

vallahamıohaoldumsmile

Kimiramis sempatiksalakcinni
kanka anneyi öp bi yaa Şeniz
OFf paralelden dinledim konuşmayı kankam,-tatlicadiarzu- yaslara büründüm şuanda gözümdeki kayısıdan utanıyorum
mafoldumben

bööööööööööööööööööööööööööööööö

korktunus mu? :))))))))

ruşeyminin intikamı filmini çeviriyom

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
Çok iyidi yaaaaa deli manyak kadın sempatiksalakcinni naniknanik
sinema kulubünde gerilim kategorisine oyum sana erzum
kaydirigubbakcemile3

ana bebem şimdi baktım 6 aylık mış bende 1 sene ya da 2 senelik bir üründür diye dusunmustum ...kanka 1-2 kullandım sonra sıkıldım gece yatarken yüzünü temizle yok tonık sür yok nemlendirici artı bir de göz altı kremi delikafadulden
ben 6 ayda nah bitirim :kızgın:

haribiden öyle kankalar adımız abazan hatunlara çıkacak onu geçtim benim sevgülüm kullanıcı adım sifrem dahil herseyi biliyor girse baksa şok geçirecek :roflol:

Bitiremezsen, buradaki bi tanıdığa yollarsın kanka sempatiksalakcinni
yavrum ben gece sadece yıkıyorum, ve göz kremi sürüyorum o kadar. tonik veya nemlendirici sürmüyom. Gündüz sürüyorum nemlendirici.
Gece zaten cilt yeniliyo kendisini kreme gerenk yok ki
kaydirigubbakcemile2

anişkom seni tanısaydı çok severdi gacım

ben 6 ayda nah bitririm =))))))9

haribiden öyle kankalar adımız abaza hatunlara çıkacak onu geçtim benim sevgülüm kullanıcı adım sifrem dahil herseyi biliyor girse baksa şok geçirecek :roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kanka benimki görse neler olur bilmiyorumeyvahedigeldismileohaoldumsmile
allahtan sayfalar çabuk ilerliyo,geride kalır oda görmez bende kurtulurum bu işten:icecream:
ahh bitiririmsüprizzzzz diyo ya:)))))))koptum deli:))))

vallahamıohaoldumsmile

ayy neden öyle oldu kuzucum yaa :1shok:
çok üzüldüm...:gitme:
Bad Şop'u tavsiye ederim tabii kuzum ama korktum şimdi, ben bişi tavsiye etmemeyim kanımca...
:1no2: mafoldumben

yok eprılım tbiki tavsiye edicez olurmu
bnm gözler cok hassas ondan sanırım yada bilmiyorum
bi doktora gideyimde ögrenicem balım
1503450350a79dce71a4e176762aff3f.gif

kızlar geldim gene gidiyom
tanrıçama mektup yazdım

kardeşim ressmen tepemde ne yazdığıma bile bakıyor

hadi öğüldünüz yarın 9 iş başındayım şeker

Back
X