- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #17.461
Oyyy nasıl kıyarsın sen benim ablama pis Tanrıça! alsanaalsanasmile
O benim ablam oldu taam mı...:1hug: :1hug:
ben ona mırnavlık yapıyorum o da bana milshake yapıyo, çatla! lülülülülülü
Bende de yok onlardan aşkom ne face ne msn... :1no2:
hahahahahhasırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey pis menfaatçi,mırnavlık sonucu kaptın milkşeyi tabilülülülülülü
hee doğru sen yarinin yanına gidiyosun amakaydirigubbakcemile5bizde çarşı izninde msnde hasret gideriyoruz be usta:asigim:
doooru tahmin etmişimmzemuszemuskankam ben senle aynı tarih doğumluyum,ama 9 ay küçüğüm senden:kedi:
kıyamam bizler senin kardeşiniz ayıp sana:lepi:
Aprilım ne güzelmiş gıı onların rengi güle güle sürüştür.zemuszemus
kankam ben senle aynı tarih doğumluyum,ama 9 ay küçüğüm senden:kedi:
hahahahahhasırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey pis menfaatçi,mırnavlık sonucu kaptın milkşeyi tabilülülülülülü
hee doğru sen yarinin yanına gidiyosun amakaydirigubbakcemile5bizde çarşı izninde msnde hasret gideriyoruz be usta:asigim:
he ister aplasıbende kendime milkshake yapcam ister misin ablacım
Kanka, smili bulduğun sitede smile sağ tıklayıp URL kopyala ve buraya normal foto ekler gibi yapıştır kankam :lepi:
aha She ler ve zemin ile Erikli çayımın renk uyumu boshayallersmile
doooru tahmin etmişimmzemuszemus
seni seçtim nikoo:lepi:
aplalığı live bırakmamalsanaalsanasmile
anam bi ben yokum o masada:smiley-cool:erikmi yiyon he yeşil eriğim:jeyyar:bende pudra şekerli çiloş yedimdi:kedi:
kızaaamm bayıldım renkleredelikafaduldenkaça geldi tanesi bebem?güle güle kullan çok beğendim..bi ben she lenemedimboshayallersmile
mürdüm erikli çayın bu dimi:jeyyar:
afiyet olsun canikom:içelim:
zemin rengiyle on numara:lepi:
KZILAR GELİCEM BİRAZDAN
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3allah cezanızı vermesin bide arıyomusunuzkaydirigubbakcemile3ben kaydettim toptan(kk kapalıyken)sonra kaydettim pc ye(msn içinde ekliycem die)
sonra eklenti ekleden ekledim..siz sıcağı sıcağına ekliyosunuz anladıma.s
anam ben kk girince dünyam duruyo,tise bile gidemiyorum,siz aynı anda bi sürü şey yapıyosunuz ne güzelboshayallersmile
hatta msn bile açıktır allah bilirkaydirigubbakcemile3feys buk falanaklinialirimsmile
gerçi bende feys yok,msn zaten malum kullanamıyorum bi yarimle konuşmak için açıyorum,olsada açamam aynı andaakannehir
ohhhhhh yarasın kuzumaKanka, smili bulduğun sitede smile sağ tıklayıp URL kopyala ve buraya normal foto ekler gibi yapıştır kankam :lepi:
Kuzular ben kaçar muhtemelen siz daha yeni yatarken ben kalkıyor olucam:sinifsinif:
Allaha emanet
öptüm siziopuyorumnanaktan
renk uyumunu sevsinler senin ...sheler çok tatlı :asigim: erikten benimde canım çekti :kedi:Kanka, smili bulduğun sitede smile sağ tıklayıp URL kopyala ve buraya normal foto ekler gibi yapıştır kankam :lepi:
kankam sende benim büyük kardeşim ol ...hepimiz kardeşiz olumunekankayizsmilekankam ben senle aynı tarih doğumluyum,ama 9 ay küçüğüm senden:kedi:
he ister aplası
o nasıl bir soruştur benim bile ablam olmanı istedim
doooru tahmin etmişimmzemuszemus
seni seçtim nikoo:lepi:
aplalığı live bırakmamalsanaalsanasmile
ahahahahahahaakitom sana kk nın kk dışındaki sevgililerini tanıştırıyımmısempatiksalakcinni(bunuda nikomdan kaptım..malum ceyare sultanı bize tanıttı geçenlerdesırnaşık şey)
evet,bu sempatik salak cinlinin yani bununsempatiksalakcinni kız arkadaşı antipatik eserekli nejlaEki Görüntüle 43519
bu hihoytun yani bununhihoyyyterkek arkadaşı hobarey kazımEki Görüntüle 43520
:a015: bunlarda sevgülüEki Görüntüle 43521
bu bunun pskopata bağlamış haliboshayallersmile Eki Görüntüle 43522
Ayy buna koptummmm :roflol:
renk uyumunu sevsinler senin ...sheler çok tatlı :asigim: erikten benimde canım çekti :kedi:
canısı sana birsey sorcam benim bir alix avien rujum vardı sende aynısından almıştın yanılmıyorsam fisfisfis onun numarası kaçtı ?
banane ya nisanın ablası benim :mymeka:
:roflol: :roflol: :roflol:
banane ya nisanın ablası benim :mymeka:
mannnyaahdelikafadulden
tamam anlaştık ben hepinizin aplasıyımvereliniortaksüprizzzzzbanane ya nisanın ablası benim :mymeka:
:roflol: :roflol: :roflol:
bnm ablan kim herkesin birer ablası oldu aklinialirimsmile
mannnyaahdelikafadulden
olm yemin ederim bunu görsem kesin sana hediye ederdimsırnaşık şey
liv de sana kardeşim diye diye sana çekti son zamanlarda cici kız çizgisinden kaydı sırnaşık şeysırnaşık şey ah nerde benim kibar nazenin kızım, artık g.t ettin diyorsempatiksalakcinni
tamam anlaştık ben hepinizin aplasıyımvereliniortaksüprizzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?