- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #17.481
Nikonumuz da senin apla olsun Akitim
Aşk olsun ama kuzum niçin böyle diyorsun
Tanrıça nire gitti aceba? Şuraya mı?:
Nikonumuz da senin apla olsun Akitim
ama ben senin gibi güzel "bende kendime milkshake yapcam ister misin ablacım" diyemem kinikon cadısı bana ablalığı yasatmayacak galiba küstümmm :dilcikar: tamam iyi sen abla ol :sinifsinif:
canısı bi kerem o g.t ettini biz bizeyiz diye söyledim hhhıhhh ...bugun herkes beni ezikliyor ya :sinifsinif:
nisanım melegimmmm çok sagol sanırsam 362 çünkü pembe kırmızı arası bir rengi vardı
aktiram ablamız nikoncanmış =(
nikon cadısı bana ablalığı yasatmayacak galiba küstümmm :dilcikar: tamam iyi sen abla ol :sinifsinif:
canısı bi kerem o g.t ettini biz bizeyiz diye söyledim hhhıhhh ...bugun herkes beni ezikliyor ya :sinifsinif:
nisanım melegimmmm çok sagol sanırsam 362 çünkü pembe kırmızı arası bir rengi vardı
aktiram ablamız nikoncanmış =(
kendi kendini seçtin demekkaydirigubbakcemile3doooru tahmin etmişim
seni seçtim nikoo:
aplalığı live bırakmamalsanaalsanasmile
3.5 attım bu haber üstüneohaoldumsmilekızım ne kadar uygunmuş öyle:asigim:valla çok iyiymiş..güle güle kullan aproşum..Pati geçen dedi ya 21 bitti diye, hayatı yalan bu Patinin ben sana diyim[/B] -tatlicadiarzu-
çok şeker dimi:asigim:he ister aplası
o nasıl bir soruştur benim bile ablam olmanı istedim
Sen de ablamızsın bi yerde Nikonum yaş kaçtı bebem? kaydirigubbakcemile5
Milkshake yapmayı biliyon mu ?
He valla kanka masa dandini
erik yiyom arada, arada çukulata
bir kısım ilaç hapları mevcut, poşetin içinde kara üzüm.
Çay da mürdüm erikli aşkom
Glossların tanesi 3.5 TL ye geldi %50 indirimle bal yarim[/B] [/QUOTE]
[B]milk şey yapmayı biliyünmüsempatiksalakcinnikoptum ya manyahsırnaşık şey
hstamısın bebem nirofen içiyon:)yanlış yazmış olabilirim:icecream:
ohh götür erikleri çaklıtlarısüprizzzzzyarasınsositososito[/B]
[quote="island, post: 13006110"][B][I][U][COLOR="Purple"]Kuzular ben kaçar muhtemelen siz daha yeni yatarken ben kalkıyor olucam:sinifsinif:
Allaha emanetkaydirigubbakcemile4
öptüm siziopuyorumnanaktan[/COLOR][/U][/I][/B][/QUOTE]
[quote="youthanasia7, post: 13006119"]hadi ben kaçtım güzeller herkese iyi geceler yarın görüşürüz opuyorumnanaktan[/QUOTE]
[B]iyi geceler güzelleropuyorumnanaktan[/B]
[quote="Liv, post: 13006142"][B]renk uyumunu sevsinler senin ...sheler çok tatlı :asigim: erikten benimde canım çekti :kedi:
canısı sana birsey sorcam benim bir alix avien rujum vardı sende aynısından almıştın yanılmıyorsam fisfisfis onun numarası kaçtı ?[/B]
[B]kankam sende benim büyük kardeşim ol ...hepimiz kardeşiz olumunekankayizsmile
şekerto sen akrep burcuydun dimi ?[/B]
[B]:kedi: [/B][/QUOTE]
[B]akrebim bebemkaydirigubbakcemile5
kanka banamı sordun..pembe olanımı diyosun?eğer oysa 222 falandı sanırımbilmiyorumkismileunuttumeyvahedigeldismile[/B]
[quote="April, post: 13006144"]
[B]Ayy buna koptummmm[/B][/QUOTE]
[B]ay düdüklüyo arkadanohaoldumsmilesırnaşık şey sırnaşık şey..nası açıyo gözlerini puhahahah[/B]
[quote="Nikoncan, post: 13006162"]ahahahahahaha
efenim kızınız [COLOR="Red"]eserekli nejlayı [/COLOR]oğlum sempatiksalakcinnisempatiksallakcinniye istiyorum
bunu nasıl alıcam kanka bayldımdelikafadulden[/QUOTE]
[B]:delphin:başlık parasından haber ver önce:kızımız malum dünya güzeli-tatlicadiarzu-kolay kolay vermem öyle:delphin:kaydirigubbakcemile3[/B]
[quote="April, post: 13006196"][B]
[B]Aplaa aplaacım [/B] [IMG][B](hankisi Tanrıça?)[/B] sempatiksalakcinni[/QUOTE]
[B]yemekteyize katılan sarışın ikizler gibi..ikiside aynı bunların kanka:smiley-cool:[/B]
[quote="April, post: 13006226"][B]Nikonumuz da senin apla olsun Akitim[/B] [IMG]http://www.smileyarena.com/emoticons/Main/Love_Couples/hug2.gif
cano bendede var ama ben sevmiyorum ya:sinifsinif:ucu cımbız gibi olanları diyosun dimi..braun gibi...tannrıçam yaw bana güsel bi epilasyon aleti önersene yarın alcam çok lazım?
:roflol: bence sevdicegi aradı kuzum
melekolar ben yatacagım hepinizi kocamannnnnnnnn öpüyorummmmmm kocaman
bana mı küstün de gidiyon kuzu:roflol: bence sevdicegi aradı kuzum
melekolar ben yatacagım hepinizi kocamannnnnnnnn öpüyorummmmmm kocaman
Haaayıırrr benim ablam sensin pamukum :1hug:
Nikonum Akitin ablası oldu a.s
aşkom şimdicik resim çekmeye çalıştım
Pembe olan 111 imiş. 362 şeftali olan bebeğim.:lepi:
Benim de çok uykum geldi kızlar sabah çok erken kalktım ya
başlık parası yok kankam, berdel yapalım bunlankendi kendini seçtin demekkaydirigubbakcemile3
senden büyükmüyüm niko doru deaklinialirimsmile
3.5 attım bu haber üstüneohaoldumsmilekızım ne kadar uygunmuş öyle:asigim:valla çok iyiymiş..güle güle kullan aproşum..
kaydirigubbakcemile321 bitti dedi dimibenneyaptımkiulan ben kaçlı olduğunu karıştırıyorum onun yabenneyaptımkiokuycak kızıcak yine:kedi:22 mi olmuş patiohaoldumsmilehalbuki kamkamla bu gün beraberdik:kedi:
çok şeker dimi:asigim:
milk şey yapmayı biliyünmüsempatiksalakcinnikoptum ya manyahsırnaşık şey
hstamısın bebem nirofen içiyon:)yanlış yazmış olabilirim:icecream:
ohh götür erikleri çaklıtlarısüprizzzzzyarasınsositososito
iyi geceler güzelleropuyorumnanaktan
akrebim bebemkaydirigubbakcemile5
kanka banamı sordun..pembe olanımı diyosun?eğer oysa 222 falandı sanırımbilmiyorumkismileunuttumeyvahedigeldismile
ay düdüklüyo arkadanohaoldumsmilesırnaşık şey sırnaşık şey..nası açıyo gözlerini puhahahah
başlık parasından haber ver önce:kızımız malum dünya güzeli-tatlicadiarzu-kolay kolay vermem öyle kaydirigubbakcemile3
mirmirmirmir
Hepinize iyi geceler bal kaymaklarrr dünya gücelleriii evrenin en tadlılarrrıı opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile
kuzular bende yatıcam sonra cok gec kalkıyorum olmuyor :jeyyar:
öpüyorum sizleri ballıslar opuyorumnanaktan
başlık parası yok kankam, berdel yapalım bunlanolar mı
senden lepinin:lepiarmaklarının yarısı kadar büyüğüm şimdiki hesabıma göre
ayyy ne kadann akıllısınanlatıma bak yakaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
usta bu lepide bi anarşiklik seziyorum..ne ayak sence zafer işaretleri falan:1ninca:lülülülülülü
yani benden 2 yaş büyüksün öylemi oluyo:smiley-cool:
ayyy ne kadann akıllısın
lepi mi anarşik:dilcikar: ondan ancak anarjik olur:lepi: sırıtık diyorum ben onadelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?