- 20 Şubat 2009
- 3.725
- 2
- 156
- 41
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #17.881
Napakkk doğum günümü bekleyeyimboshayallersmile
Evt kanka ben aldımma.s valla aldıklarımı eklemek o kadar zor geliyo ki bana niye bilmiyom ama hep alıyom ekliyim diyom unutuyom makinanın sarjı olmuyo felan ama bundan sonra söz her aldığımı ekleyeceğimzemuszemus
Ceylanım sen sordun glb she allığı bende de var aynısından ihtiyacım yoktu ama indirimi görünce aldım bi kere kullandım onu da denemek için ama bayıldım bronzluğu süper ayarlamışlar başka tonlarından yoktu olsa kesin alcaktım ben sevdim yani kadife gibi geldi banazemuszemus
Nazımmmm anammm ne şekermişin sennn:asigim:
tatlişkom 2.ulusta trio kuaföre bi gitsenbilmiyorumkismilefiyatta anlaşırsanız orayı tavsiye ederim tatlımkızlar istanbul'da bildiğiniz güzel porselen makyaj yapan bir yer var mı?
kurban olurum seni verene..dün bütün mesajlarına cevap attım bal tanesiŞenizsenin a bile demen benim için bir kaydedeğerliktir gülüm:asigim:sayfalar kaynadı görmedin demeka.sbenim mesajlarımdan neden alıntı yapmadın lan tanrıça
kayda değer bi mesajım yoh muuu? :)))))))))))))))))))))))
yok bitanem..zaten özelden kısaca anlattım..eksik olma canımsınŞeniziyiyim şimdi..allah razı olsun sizdenhayirdir canim ya? :uhm: askerinle mi tartistiniz?
nazom bende pc başındayken bi elimde garnier:))pc başında çok sürüyorum cidden..cano bende pc ye bakmaktan oldu bu yaklasık 1 sene once
ama ferahlatıyo dedgin gibi aklıma geldıkçe dürüyorum
haydaa taa yeni geldin
offffffffcokacimcoooktanrıçam :asigim: finallerde kurtarırım 0'ımı
adananın tuhaf havası beni hasta etti bugün kermesi vardı nişanlımın bölümünde bitiriorlar artık veda kermesi
bende bölümdeki kızlardan daha çok yapmışım
bu bizim masamız
kaydirigubbakcemile3 bebem nars orgasm adına bende hastayım zaten:))patinin dediği gibi sürünce zevke geliyo insan zaar:smiley-cool:tanrıça
o ne gloss isimleri kız
turkish delight
orgasm?
yerim ben seniŞenizbizde seni öpüyoruz bitanem..iyi eğlenceler sizebebeklerim,tanrıçam:asigim:
ben gidiorm, okulumun şenlik haftası dolayısıyla konser alanı dolmadan yer kapmaya gidiyim
hepiniiziii öpüoruuuummmmm mmmucuu
sendemi she leri kaptın islom..güle güle kullan bebem..Selam güzeller ben heldimopuyorumnanaktan
Çok lazımmış gibi bugün aldıklarım
[/url][/IMG]
:)))) canım benim..şimdi geçti ceylom iyiyim merak etme gülümnoldu bebeğim kim üzdü seni
kimse seni üzemez taam mıklava:
nişanlımın gelme durumları ile ilgili sıkıntılar tatlım..saolun ilginiz içinŞenizTanrıçam noldu sana bebeğim
anırarak diyosun dimisırnaşık şeyahhhhhkötükedihüsosen böyle deyince bugün salı olduğunu anladım:sinifsinif:
gelemedi askerin değil mi:teselliyy kıyamam kuzumaolumunekankayizsmile
biraz daha sabır gülüm Şeniz biliyorum diyince geçmiyor ama fazla yıpratma kendini
gerekirse ağla rahatla gülüm ya:sinifsinif:ama böyle burnunu tutarak ağlama:sinifsinif:adam gibi ağla, hülya avşar gibi ağla ha:gitme:
ıı ıhhhh çok basiiitt:sinifsinif:Entarime karar verdim:lepi:
[/url][/IMG]
katılıyorum arzum..ama o eklediğinide ben beğenmemiştim..kundaklık bebek gibi sarmış elbise..hepimiz yeşil olanı dedik kuzen aynenkaydirigubbakcemile5o kadar model içinde bu nu beğendin kuzu:umursamaz:
manyak şeyler beğendik sanaCADIARZU
bunu beğenmedim ben taş olayı gıcığıma gitti :umursamaz:
ne o öyle belde gelinlere takılan bekaret kemeri gibimaklinialirimsmile
beğenmedim:umursamaz:
perde gibi çapraz olan laciverti çok beğendim boshayallersmile
bi de gözlernle çok harika duracaktı kuzu opuyorumnanaktanboshayallersmilebayanssulusmile
ıı ıhhhhhh:umursamaz:kaydirigubbakcemile3
te allam kuzu o dapdar şey baloya olur mu hiç kız hareket edemem nası tepincem.
sositososito
2 model arasında kaldım diğeri şu.
[/url][/IMG]
tanrıça tanrıça duy sesimizi
bu gelen topiğin ayak sesleriiisempatiksalakcinni
nazo gelinim, emniyet amirim..(gülazerden esinlemeler)sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
pek zaarifmişsin,zemuszemus yafru ceylan gibim hemde kızanım..-tatlicadiarzu-
kaydirigubbakcemile3
te allam kuzu o dapdar şey baloya olur mu hiç kız hareket edemem nası tepincem.
sositososito
2 model arasında kaldım diğeri şu.
[/url][/IMG]
ebişklava:çekicem kulaklarını,sıkıcam o güzel burnunu klava:
sakkın sana lacoste ayakkabı alacak kadar kardeşinin yaşını söylemeakannehir
güle güle kullan cicini amavereliniortak
ahhhhhkötükedihüsosen böyle deyince bugün salı olduğunu anladım:sinifsinif:
gelemedi askerin değil mi:teselliyy kıyamam kuzumaolumunekankayizsmile
biraz daha sabır gülüm Şeniz biliyorum diyince geçmiyor ama fazla yıpratma kendini
gerekirse ağla rahatla gülüm ya:sinifsinif:ama böyle burnunu tutarak ağlama:sinifsinif:adam gibi ağla, hülya avşar gibi ağla ha:gitme:
mini eline sağlık ve afiyet olsuncokacimcoook
şu arkadaki börekte gözüm kaldı lokum gibi görünüyocokacimcoook
tospanın kekten yaptım bi de börek mi yapsam nefisfisfissüprizzzzz
ehe ehe senin 4 kilo fazlanı yerim yerr Şenizsempatiksalakcinni
he çok lazımdı tam da sırasıydısüprizzzzz
güle güle kullan canımopuyorumnanaktan
Hoşgeldin bitanem kaydirigubbakcemile2
Oyy balım çok tatlısın ama bak bunu gercekten beğendin dimibilmiyorumkismile
En son 2si arasında kaldıydım anam mavi güzel dedi kabarık tam baloluk falan aklımı karıştırdı.
kk yı kapatamadım,teldeydim kızlar..alıntı yapınca kapamaya kıyamıyorum:))
Bugün çarşıya çıktım aman allahım o da ne millet victoria secret defilesinde birer manken sanki herkes forma girmişşşşmafoldumben çok canım sıkıldı çokmafoldumben sinirimden marketten 3 tane cips aldımkötükedihüso hepsini yicem bugün bi daha yemicem işte:dilcikar:
ayy orda ne kadann yazmaya çalışmıştımmmkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3naapiim, en açık biçimde annattım..kaydirigubbakcemile3gacı kloşumsu ne komık oldu kızz okuyuncaakaydirigubbakcemile3
sen ne diyon gııı..:1shok:denize düşen yılana sarılır yeğennn
Bugün çarşıya çıktım aman allahım o da ne millet victoria secret defilesinde birer manken sanki herkes forma girmişşşşmafoldumben çok canım sıkıldı çokmafoldumben sinirimden marketten 3 tane cips aldımkötükedihüso hepsini yicem bugün bi daha yemicem işte:dilcikar:
biberrr benmde 4 kilo vermem lazım beraber recime mi girsek birbirimize destek olsakkmafoldumben:gitme:
ııh bilirsin annelerin gözünde çocuklar hiç büyümemiştirHoşgeldin bitanem kaydirigubbakcemile2
Oyy balım çok tatlısın ama bak bunu gercekten beğendin dimibilmiyorumkismile
En son 2si arasında kaldıydım anam mavi güzel dedi kabarık tam baloluk falan aklımı karıştırdı.
miniik miniikyede gitsinler nikonummm:gitme:mafoldumben
ayy nazomm kuğu gibin ne kakan mikemmelsinn aklinialirimsmileaklinialirimsmile çok zarif çok güzelsinnŞeniz
Caymak yok ama benim de 4 kilo fazlam vareyvahedigeldismile
:roflol::roflol:herkes formda diye sinirinden 3 paket cips alanını hiç duymamıştım..:roflol:dur bende giden küfteleri mideye indirem,:1rolleyes:cokacimcoooksenin sinir olmana üzüldüm ya o yüzden..sempatiksalakcinni
minitom çok teşekkür ettim bitanemmyede gitsinler nikonummm:gitme:mafoldumben
bebeğim bende 2.yi beğendimmboshayallersmilebayanssulusmile
ayy nazomm kuğu gibin ne kakan mikemmelsinn aklinialirimsmileaklinialirimsmile çok zarif çok güzelsinnŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?