- 20 Şubat 2009
- 3.725
- 2
- 156
- 41
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #17.901
ben veremem valla:umursamaz::dilcikar: cenıfır lopezliğim gider diye kıyamıyom..:dilcikar:laelaelaelaelae
:roflol::roflol::roflol:
Caymak yok ama benim de 4 kilo fazlam vareyvahedigeldismile
:roflol: yerim ben senin lopezliğini verme tabe sen niye veriyon fazlan mı var sanki:umursamaz:ben veremem valla:umursamaz::dilcikar: cenıfır lopezliğim gider diye kıyamıyom..:dilcikar:laelaelaelaelae
kız forma girmek için 3 paket cips yenırmıkafamçokkarıştı
ııh bilirsin annelerin gözünde çocuklar hiç büyümemiştir
gençlere kulak ver sen ama en önemlisi de kendineboshayallersmile
miniik miniikklava:sen benim çıtı pıtı polisiyeme ne kakan güzel olmuşsın diyemezsin:mymeka:
hep bu tanrıça yüzünden:roflol::roflol::roflol:
nazom çok zarif bir hatunsun çıtı pıtıopuyorumnanaktan
ben veremem valla:umursamaz::dilcikar: cenıfır lopezliğim gider diye kıyamıyom..:dilcikar:laelaelaelaelae
ay dayanamıcaycam mannah dicem:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:Bugün çarşıya çıktım aman allahım o da ne millet victoria secret defilesinde birer manken sanki herkes forma girmişşşşmafoldumben çok canım sıkıldı çokmafoldumben sinirimden marketten 3 tane cips aldımkötükedihüso hepsini yicem bugün bi daha yemicem işte:dilcikar:
duryasakkelimebiberrr benmde 4 kilo vermem lazım beraber recime mi girsek birbirimize destek olsakkmafoldumben:gitme:
ay dayanamıcaycam mannah dicem:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bu kızın cipis yemesine bitiyordum ama bu başka bişi cipis yemek için bahane bulmasına hasta oldum:roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
duryasakkelime
sakın bulaşma burnun cips paketinden çıkmaz sonra:roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
tamamm bieberimm kampaa girelimmmsempatiksalakcinnisengözlerimebaksanab
he valla ben de:roflol::roflol:ben veremem valla:umursamaz::dilcikar: cenıfır lopezliğim gider diye kıyamıyom..:dilcikar:laelaelaelaelae
Yavv sizede bişi beğendirmek ne zormuş ha demiyonuzki sana ne giysen yakışır bi moral vermiyonuz insana:umursamaz:
Model ekleyin o zaman göreyim bende güzel elbise nası oluyomuş.
Bu basit bi yemek değil balo olucak yeşil olan basit kalır bence. Hadi maviyi de beğenmediniz ama diğer etekleri güllü olan modelin nesi var?
Zaten kararsız kaldım sizde heç tardım etmiyonuz ama ha bacılarım dedim fos yani:sinifsinif:
ay dayanamıcaycam mannah dicem:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bu kızın cipis yemesine bitiyordum ama bu başka bişi cipis yemek için bahane bulmasına hasta oldum:roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
duryasakkelime
sakın bulaşma burnun cips paketinden çıkmaz sonra:roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
kız bizmi yardım etmiyozzzz..alsanaalsanasmile
söylüyoz işte yeşil in mavisini yaptır o zaman..sen neden maviye o kadar taktın kiiii..
göz olayından mı?petrol mavisi mi ne renk se o da güzel bi renktir..
Tamam kanka oldu tanrıçam bize bi diyet versinnn verelim artık şu kiloları:gitme:
biberin intikamı:roflol: yerim ben senin lopezliğini verme tabe sen niye veriyon fazlan mı var sanki:umursamaz:
Ya bebem sinirlendim şimdi kendi kendime hep bu cipsler yüzünden diye cipslerden intikam almak için bugün son kez yiyorum aklımca intikam alıyorum-tatlicadiarzu-
kuzum dur gerilme hemenYavv sizede bişi beğendirmek ne zormuş ha demiyonuzki sana ne giysen yakışır bi moral vermiyonuz insana:umursamaz:
Bu basit bi yemek değil balo olucak yeşil olan basit kalır bence. Hadi maviyi de beğenmediniz ama diğer etekleri güllü olan modelin nesi var?
Zaten kararsız kaldım sizde heç tardım etmiyonuz ama ha bacılarım dedim fos yani:sinifsinif:
Nazom pek tatlıymışın balımboshayallersmile
ya bi komser muhabbeti gidiyo,konuya vakıf olamadım..kim polis kim komser..aslan kaç paraparapombenneyaptımki
kumserim faysalım
aman ne komik kız o gülazer demii bayılıyom onaa:roflol:
sağol aşkitom ağzını yidiğiimmmsempatiksalakcinniolumunekankayizsmile
biliyorum canım benim:1hug:hepiniz çok kıymetlisiniz benim için..kendimi süper hissediyorum şu an..allah razı olsun hepinizdensüprizzzzzsen havaya gir deyi yaptım ballı lokmam
yoğsam hemencecik bizi bırakıp gidiyonn:sinifsinif:
olmaz:)) birincisi beceremem,2.cisi benimki tuş sesi duysa cinnet geçirir..kapatıyorumki boşa burda gözküp yazmayınca merak etmeyin nie yazmıyorum die,hemde benimki kızmasın:smiley-cool:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hem tel de konuş hemde çaktırmadan yaz.. olmamı?aklinialirimsmile
puhahahahhaahaasırnaşık şeyiyi yakaladın sekreteryam:hooray:vurun abalıya misali..sınırsız makara serbes:)))miniik miniikklava:sen benim çıtı pıtı polisiyeme ne kakan güzel olmuşsın diyemezsin:mymeka:
hep bu tanrıça yüzünden:roflol::roflol::roflol:
nazom çok zarif bir hatunsun çıtı pıtıopuyorumnanaktan
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şeyduryasakkelime
Yavv sizede bişi beğendirmek ne zormuş ha demiyonuzki sana ne giysen yakışır bi moral vermiyonuz insana:umursamaz:
İslandım hemen kızma bebeğim son eklediğinde güzel kötü değil ama diğer beğendiğimizin yanında basit kalıyo o yüzden yani yine sen bilirsin canm. Bana kalırsa yeşili yaptır daha kokoş olsun dersen yakasını o kolyeli gibi yaptır yok olmaz dersen normalini diktir takılarla süsle. Kısa istiyosun kısa istemesen benim bi elbisem vadı petrol mavisi onu çeker koyardım örnek olurdu sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?