Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ben veremem valla:umursamaz::dilcikar: cenıfır lopezliğim gider diye kıyamıyom..:dilcikar:laelaelaelaelae

:roflol::roflol::roflol:
:roflol: yerim ben senin lopezliğini verme tabe sen niye veriyon fazlan mı var sanki:umursamaz:
kız forma girmek için 3 paket cips yenırmıkafamçokkarıştı

Ya bebem sinirlendim şimdi kendi kendime hep bu cipsler yüzünden diye cipslerden intikam almak için bugün son kez yiyorum aklımca intikam alıyorum-tatlicadiarzu-

yanlış yazdımmkaydirigubbakcemile3:kedi:

ben veremem valla:umursamaz::dilcikar: cenıfır lopezliğim gider diye kıyamıyom..:dilcikar:laelaelaelaelae

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay dayanamıcaycam mannah dicem:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bu kızın cipis yemesine bitiyordum ama bu başka bişi cipis yemek için bahane bulmasına hasta oldum:roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

biberrr benmde 4 kilo vermem lazım beraber recime mi girsek birbirimize destek olsakkmafoldumben:gitme:
duryasakkelime
sakın bulaşma burnun cips paketinden çıkmaz sonra:roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey

Yavv sizede bişi beğendirmek ne zormuş ha demiyonuzki sana ne giysen yakışır bi moral vermiyonuz insana:umursamaz:
Model ekleyin o zaman göreyim bende güzel elbise nası oluyomuş.
Bu basit bi yemek değil balo olucak yeşil olan basit kalır bence. Hadi maviyi de beğenmediniz ama diğer etekleri güllü olan modelin nesi var?
Zaten kararsız kaldım sizde heç tardım etmiyonuz ama ha bacılarım dedim fos yani:sinifsinif:

he valla ben de:roflol::roflol:
eritirsem bilgisayarın başında oturacak bir şey kalmayacak diye korkuyorumsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

kız bizmi yardım etmiyozzzz..alsanaalsanasmile
söylüyoz işte yeşil in mavisini yaptır o zaman..sen neden maviye o kadar taktın kiiii..
göz olayından mı?petrol mavisi mi ne renk se o da güzel bi renktir..

:roflol::roflol: geberdimm gülmektenn yaa seviyorum seniiiŞeniz

Aaaa çok kararlıyım öyle demeyin bana yaa şimdi cipsleri öyle bi yiyorum ki hırsla sinirle bi daha yemicem işte şimdiki halimin fotosunu çekicem bi de zayıfladıktan sonraki halini çekicem görün o zaman benibayanssulusmile

kız bizmi yardım etmiyozzzz..alsanaalsanasmile
söylüyoz işte yeşil in mavisini yaptır o zaman..sen neden maviye o kadar taktın kiiii..
göz olayından mı?petrol mavisi mi ne renk se o da güzel bi renktir..

Renkler değim gacım modellerden bahsediyorum rengi secerim sorun değil ama bana da yeşil basit gibi geliyor beli dar bir model olsun istiyorumbilmiyorumkismile

ıslandım hemen kızma bebeğim son eklediğinde güzel kötü değil ama diğer beğendiğimizin yanında basit kalıyo o yüzden yani yine sen bilirsin canm. Bana kalırsa yeşili yaptır daha kokoş olsun dersen yakasını o kolyeli gibi yaptır yok olmaz dersen normalini diktir takılarla süsle. Kısa istiyosun kısa istemesen benim bi elbisem vadı petrol mavisi onu çeker koyardım örnek olurdu sana

biberin intikamı
sinemelarda
şakkıdı
kuzum dur gerilme hemen
herkes fikrini söyluyor zaten amacımız senın cok guzel ve farklı olman kuzum
olumunekankayizsmile
Nazom pek tatlıymışın balımboshayallersmile

sağol islandım ısparta gülüm

kumserim faysalım
aman ne komik kız o gülazer demii bayılıyom onaa
:roflol:
sağol aşkitom ağzını yidiğiimmmsempatiksalakcinniolumunekankayizsmile
ya bi komser muhabbeti gidiyo,konuya vakıf olamadım..kim polis kim komser..aslan kaç paraparapombenneyaptımki
sen havaya gir deyi yaptım ballı lokmam
yoğsam hemencecik bizi bırakıp gidiyonn
:sinifsinif:
biliyorum canım benim:1hug:hepiniz çok kıymetlisiniz benim için..kendimi süper hissediyorum şu an..allah razı olsun hepinizdensüprizzzzz
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hem tel de konuş hemde çaktırmadan yaz.. olmamı?
aklinialirimsmile
olmaz:)) birincisi beceremem,2.cisi benimki tuş sesi duysa cinnet geçirir..kapatıyorumki boşa burda gözküp yazmayınca merak etmeyin nie yazmıyorum die,hemde benimki kızmasın:smiley-cool:
puhahahahhaahaasırnaşık şeyiyi yakaladın sekreteryam:hooray:vurun abalıya misali..sınırsız makara serbes:)))
nazomu nerde gördün nikom:sm_confused:

duryasakkelime
sakın bulaşma burnun cips paketinden çıkmaz sonra:roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

oyy kıyamamm:1hug:ama biz senin iyiliğin için yapıyoruz melemŞenizmükemmel olmanı istiyoruz..baştan savma yapmıyoruz gül yüzlüm..

çek koy canımcım..onun üzerinden fikir veririz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…