- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #18.641
:roflol: arkandayım derken:jeyyar::roflol::roflol: sempatiksalakcinni
arkandayım bebeimm :lepi:
olabilerrrr aklinialirimsmile tekrar görekk boshayallersmile
ben canta ve esarp almıstım ama resim yok islandım
memlekete gittigimde verdim opuyorumnanaktan
hiiiih onu istemem zaten ohaoldumsmile
yüzün olcek opuyorumnanaktan
:roflol: arkandayım derken:jeyyar::roflol:
Önce miniği görelim hiç görmedik onusositososito
:roflol: arkandayım derken:jeyyar::roflol:
oo benm ders çalışmam lazım amaaaaklinialirimsmileaklinialirimsmile
kaydirigubbakcemile3yazmazmıyım aşkitom ayıp sanaolumunekankayizsmileBana hiç civap yazmican sandım kanka, küsçektim, duvara yaslanıp ağlıcaktım, yastığıma gömülüp böğürcektim az kaldı..
Aşkommm, ben kaçayım malum gene erken kalkıcam
Bitanelerim hepinizi öpüyorum iyi geceler bal sohbetlerrr hihoyyyt mirmirmirmir
:1closedeyes: arzum gibi ciddi yazıcağım zaman böyle yaparımşutarafagitti:roflol: koptummmmmm hahahahahah sempatiksalakcinni
öle dememştm bikerem tam.alın istersenz siz bakın dedm :kedi:
valla edi olsan yeşillensen aklinialirimsmile bilemem artıkın nolar
bende:asigim:Heppinizi çok seviyorummmm opuyorumnanaktan
danruça yarışmadan soru sormuşlar siye..
topiğe koşanzi..
sevgilince paso yanağını öper akitomaklinialirimsmile neler düşünüyo yakaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3uyyy eprılım ucuvermiş iyi geceler tatlıs ballıssss opuyorumnanaktan
ya aklıma ne geldi yaaa :roflol:
su sıcak cikolata var ya toz seklinde
ondan bir cay kasıgı alıp toz allıgımıza atsak nası olur
mis gibi cukulata kokar yüzümüz :asigim: :roflol:
ben düşüne düşüne daha neler bulurum :roflol:
isyan çıkarın kızlar:smiley-cool:emekçi kardeşlerim haydin:1closedeyes: çok pis gaz veren tanrıça smilisempatiksalakcinnikazeeen duy demişl :roflol: kızaaam kopyala yapştr yapıp kazene bu msjını göstercem :lepi: :roflol:
ayy irezil olurum kızzzz delikafadulden
buda dikiş dikiyoohaoldumsmilekaydirigubbakcemile3Akitra eklemiyon mı foto
koptummmm sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey allah cezanı vermesin ya:roflol:slogan mı atılcak
tanrıca tanrıca edi tanrıca tanrıca :enbuyukkk:
hertürlü afiş dagıtma slogan atma zile basıp kaçma işlemi itina ile yapılır sırnaşık şey
yarın eklerim islom söz..kendi pc me atamıyorum,yiğenin pc atıcambilmiyorumkismileSorulur mu balım bi ara ekleyiver be sana zahmetopuyorumnanaktan
Huuu kime diyom kimse anasına hedaye almıyo mu bakiim:mymeka:
neeeeeee eklemş mi biberrrrr o my godddddddd mafoldumben
kaçrdmmmm
Bahaneye bakbiz eklicez diye duruyon ama iki dakikanı alır eklemek ben anlamam foto istiyoz
__TanRIcA__;[COLOR="Red" .!.:13088821ben kaynanam' gil'e-tatlicadiarzu-aldım çoktan..ama eklemedimbilmiyorumkismileekliyimmi aklinialirimsmile
lakin beni doğuran,9 ay minik bir buzayı karnında taşıyan anama almadım:mymeka:[/COLOR]
[/COLOR]:olmazlur mu hiç..kaynanaya önden önden almış..güzel yumuşak yanaklı annesini geriye bırakmış..ohaoldumsmile
:umursamaz:..benim beşiğimikim salladıysa :CüvCüv:öncelik onundur:lepi:..te te bu kaaayerimseniben:icecream:
biberim manitam kzııyo bee eyvahedigeldismile yüzünü göstermicen diyo banaa yoksa döverim diyo:gitme:klava::mymeka:
tskler islandım amin opuyorumnanaktanDüşünceli Akitim ne güzel almış vermiş hemen hedayesinikaydirigubbakcemile5
Güzel fikir iyi günlerde kullansın anacın
Bizim ki dövmekle kalmıyo öldürürüm diyo ama biz yine ekliyoz:gitme:
Ayrıca eklediğini sölemezsen problem çıkmıyo denendi test edildi
eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile yalanmı söle diosun bana kankaaaeyvahedigeldismile
hee pardon gülüm,sen kusura bakma şeyimden anladım:smiley-cool:tanrıçamm şekerim balım akşam biz senle yanlış anlaştık,sen bana aynı sefa kremi sürme dedin,ama ben sana haccer markalı kremi sordum oda mı aynısefa gibi tam anlayamadım nolur kusuruma bakma?
sen ve ders çalışmaksengözlerimebaksanaboo benm ders çalışmam lazım amaaaaklinialirimsmileaklinialirimsmile
saklıyosun islom atma...Bacılar dünkü yaptığınız resimleri ne ettiniz atcaz mı şimdi onlarıbilmiyorumkismile
lan azdırma şunukaydirigubbakcemile3başlıcak taşakür etmeyesempatiksalakcinni:roflol: arkandayım derken:jeyyar::roflol:
iyi günlerde kullansın melekom..opuyorumnanaktanben canta ve esarp almıstım ama resim yok islandım
memlekete gittigimde verdim opuyorumnanaktan
[/B]
ne işin var lan arkamda gece gece:mymeka::kedi::roflol: sempatiksalakcinni
arkandayım bebeimm :lepi:
haklısın kanka yerden göğe:1closedeyes: ama sipariş verdi bide:umursamaz:lakin beni doğuran,9 ay minik bir buzayı karnında taşıyan anama almadım:mymeka:[/COLOR]
[/COLOR]:olmazlur mu hiç..kaynanaya önden önden almış..güzel yumuşak yanaklı annesini geriye bırakmış..ohaoldumsmile
:umursamaz:..benim beşiğimikim salladıysa :CüvCüv:öncelik onundur:lepi:..te te bu kaaayerimseniben:icecream:
Bahaneye bakbiz eklicez diye duruyon ama iki dakikanı alır eklemek ben anlamam foto istiyoz
eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile yalanmı söle diosun bana kankaaaeyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?