- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 94
- 413
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #18.681
yaaa totoya giden besin türleri ne yaa :bbo:
hafif kavis istiyorum zayıfım yaaaav :1ninca:
aynen bende merake diyorummsempatiksalakcinni
hehe..yıllaaaar sonaaa:CüvCüv: olur, merakta kalmayın..aklinialirimsmile
uyyy yirim o swaçlı kolunu:asigim:
şimdi olsunnn:gitme::gitme:
gacım yüzsüz bunlar aynaya bakınca kendini güzel sana cinsten bunlarnikonum sekretaryam, bunların gecesi gündüzü yok..
sen topik atta:ecrin_bebek: gitti de desen.. onnar bööle yalı kazııı gibi durarlar, kötükedihüsozannımca..
allah rahatlık versin bitanem benimŞenizAfroditim sağol bebeemm:
Canolar yarın erkenciyim yatayım artık.
Tatlı rüyalar öpüyorum sizi
sevgilinin arkasından iş çevrilmez biber:mymeka:Bizim ki dövmekle kalmıyo öldürürüm diyo ama biz yine ekliyoz:
Ayrıca eklediğini sölemezsen problem çıkmıyo denendi test edildi
çingene yeşili yapmışım lansırnaşık şey edilikte çığır açıcam..hatta fuşyayala falanmı yazsamboshayallersmilekanka yeşilin tonu yanlış la
avatarım gözel laf etme hıhhhhhhhhhh
yalan söyle değil hiç söyleme kökten çözüm [/B:
ne zaman çalıştınkaydirigubbakcemile3aşkolsun kanka ya nezamn çalışmadımm
ben önermiyorum ama aprilim çok memnun bebem...tamam aşkım bide göz altına kayısı kremini önermiodun dimi canım?
smil arıyodur kesin:)))hem görüceğini gördü o:))Biz foto koymaktan bahsediyoz ve nikonumun sesi çıkmıyo
lan nie domatez atıcak gibi durdunki şimdi sekreteryamsırnaşık şeybekliyom anacım sesizden derinden
hadi minik hadi minik hadi
beğendinmi kankaaklinialirimsmilekankaa rengi çokk şekerr yaaaolumunekanka
ben kol vericem o misafirleretanrıçam hiç misafirbarbar değüsün..insan bi kol bööreee :mymeka:yapar demi?
geberme emi hahahahahaahaha:)))) iletiden neler yaptı allahın delisi:))))))))))))) hahahahaa..garifk sayıl doldu yine:))ama seni görmedik: ölümden beterdir yenilgiler minikbetere uğratma bizi
her an çağırabilüü:tomato
benmiohaoldumsmileüstüme yönelen şimşekleri çekmeliyimm tanrıça eklesin ozamnn
olum küfürmü ediyosun be ne tipsırnaşık şey sırnaşık şeypatronumun edit olması için tilifun açim kazenealüü 11880?
vallahamı kız akitomaklinialirimsmileseanslara ara verdim bide..açıldım düşün:kedi:ay sevindim yihuu:sm_cool:kuzum sen baya bronzlasmıssın teninden belli
üfff sexy
glossu bulursak alırız artık seklinide gördük ohhhh
o misafirleri bildiği gibi yapsın
ben kovayrum onlar arkamdan geliyu şerepsizler
yıllar sonra olucak o tamam dahehe..yıllaaaar sonaaa:CüvCüv: olur, merakta kalmayın..aklinialirimsmile
bnmde yediklerim cok orantılı gidiyor yaa bölgesel olmuyor patimakitim benmde yedigim kalçaya ve yüze gidiyo direk((
bacaklara daglsa keşkem :umursamaz:
kızlar artık ders çalışma vakti sabahlıcam girerim yine öpülüdnzzzolumunekankayizsmileŞeniz
sırnaşık şey delikafadulden :roflol:uyyy yirim o swaçlı kolunu:asigim:
rengi çok şekermiş hakkat kanka güle güle sürbayanssulusmile
kankamın o güzel dudişlerinde de ne güzel durur vallacokacimcoook
dimek bu da ju-denin köylüsü collagengilsempatiksalakcinni
minik kuşum allah rahatlık versin..kolay gelsin balım..başarılar dilemiycem başarıcak bi halt bilmiyosunkaydirigubbakcemile3kızlar artık ders çalışma vakti sabahlıcam girerim yine öpülüdnzzz
gacım yüzsüz bunlar aynaya bakınca kendini güzel sana cinsten bunlar
bedavadan beleşe derse katılıyo bunlarÇok üzgünüm çoook
benim kankam bi tane, yeşil veya fuşya yazı yazmak da ne yakışır patronuma:asigim:
seni edit yapmazsa üyeliğimi iptal ettireceğim:umursamaz:
KAZENboyama Kitabı!
biz hiç bir zaman gidene kal demedik!
jel tarzı göz altı kremi alırsan işini görür bitanem..yalnız serme hastayım..dersi kayanatanlara kızan tipler vardır ya,hocaya paso soru sorar,bide gıcık gıcık makara yapanlara bakarne süreyim gözümün altına bebekim?
çok kaldın git:umursamaz:benmde gözler kaydı gene yaa(
çıkcam sanırsam galiba muhtemelen mirmirmirmir
gercekten tanrıcam bronzlasmıssın a.s a.s
pati git la fazla bile kaldın benlen inatlaşcan diyebenmde gözler kaydı gene yaa(
çıkcam sanırsam galiba muhtemelen mirmirmirmir
jel tarzı göz altı kremi alırsan işini görür bitanem..yalnız serme hastayım..dersi kayanatanlara kızan tipler vardır ya,hocaya paso soru sorar,bide gıcık gıcık makara yapanlara bakar
canım benim ya:1hug:kaydirigubbakcemile3
aynen yaaa..dürüst öğrenci.yerimseniben.benim vaktimden çalıyorsunuz diyenler varya..serm tıpkım onlardan..pirafo serme..vereliniortak
naapsın.. gelin olcak onun telaşında..ne kaparsa kardır..makarayla uğraşçak vakti yoktur onun şimdikin..alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?