Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Yarışmada birkaç kişi hariç.. gelin makyajı teması göremedim arkadaşlar..:umursamaz:
yani gelini anımsatacak bir kaç obje kullanılır..yap makyajı gönder gibi olmuş..sositososito
ne bilim..hadi geçtin ayrıntıları..en azından bir beyaz tül,beyaz kurdele fiyonk bişi olur..
daha farklı olur diye beklemiştim, ama olmamış, neyse...
Şimdi burda popolarite mi kazanmış oluyor ,yoksa yarışmaya uygun ve doğru foto gönderip yarışmak mı..:hulya:
Ne demişler Sezarın hakkı Sezara.:lepi:.

kısss mini..kapatıcıyı gözünün altına ,primeri de göz kapağına sürcen..boshayallersmile
umarım doğrudurfisfisfis..yok yok öyle doğru..yerimseniben

kızlaar bene yardım edın yabancı sıteden lens ıstettım kartla işlem tamam onay ıcın maıle bıldırı geldı ama 1 çiftı 38 dolardı maılde total hem 38 ,45 hem 83 kusur dolar yazıo ben sandımkı kargoyla bırlıkte 45 e geldı eee bu 83 ne şinciiiii abo batmıyaaaammm lens topıklerınde cvb veren yoh sıze soram dedım hele bı resmı kopy edem

miriana shipping 45 dolar canım.usa dan mı sip.ettin..genelde oranın shippingi pahalı oluyor..
açıklamada yazıyor zaten lens ücr.38.95 shipping 45 diye..

sitede açıklaması vardır..öncelikli postayı tercih etmişsin..o yüzden pahalı..

gacıablam bi kaç videoda gördüm
kız bildiğin sürüyor gözün alrına primeri
gözümün üstüne sürüorumda bidahakine bi altına sürüp deneyin bakem ne deişiklik var ohaoldumsmile
mirişcim gacıablam doru dior shippingdir o
yarışma konusundada katılıorm
bugün sen ne dersen o gacıablam kaydirigubbakcemile3

ya ama 131 tl çekmişler bu nası olabılır ya oncelıklı posta ne demek bılmıodumkı ben uf napıcam sımdı oncelıksızı nekadardı 45 dolar 131 tl yapmıyor ya banka oyle dedı ay delırcem

canım çünkü dolar 1.537 tl
öncelikli posta 1.sınıf yani hızlı ve takip no.lu demek miricim:sinifsinif:

anladımda ben ona bastımı anlamadım :S baska buton yoktu neyse maıl attım sımdı duzeltmelerı için ama sanmıyorum insallah okurlar ve duzeltırler kargo parası 60 a geldı bı lens parası ya tüh gordunmu basıma gelenı

öle çaktırmadan kazıklıolar miriş,canın saolsun artık,düzeltirler inşallah :sinifsinif:

demek, bu gün ben ne dersem oŞeniz..
maıl attım cvb falan yok hıc deılse 30 doları gerı yatrsınlar ya ıcım yandı

şekerim kargon eline ulaştıysa satışı iptal edemezsin..adamlar açık açık yazmışlardır..
eğer kargo çıkmadıysa iptal etmeyi dene..

miricim keşke sorsaydın burda söleyiverirdik ohaoldumsmile
yakında size sormadan don alamıycak duruma geleceğim aklinialirimsmile

tatlı gacım uzman hastam sana bir sorum olacak:kedi:
pazar gecesi sabaha karsı 4te acayip bir mide agrısıyla uykumdan uyandım
sanki ağrı midemden giriyo sırtımdan cıkıyo
birde mide bulantısı vardı
sabah gecmişti öğlen yemek yedim taş gibin oturdu mıdeme agrımaya basladı yıne mide bulantısıyla
hemen işyerının karsısındaki hastaneye koştum canım çok tatlıdır
kan idrar ultrason baktılar ben safra kesesinde şuphelenmıstım doktorada soyledim ama
ultrason temız çıktı ama sağ taraımda asağıya doğru bir agrı var
apandise baktı ultrasonda gorunmedi benimki
ama tahlillerde normal çıktı
doktorda o zaman midendende kaynaklı dedi pulcetle rennie verdi ama ne yesem mideme oturuyo deli oluyorum
5 gun kullan gecmesse endoskopi yapıcaz dedi
çok korkuyom gacıımm noldu banaaaa
:1no2:eyvahedigeldismile

nazım geçmiş olsun,inşallah hemen iyleşirsin ciddi bişe çıkmaz:sinifsinif:
miricim bundan sonra sor anam birbirimize yardım edicez tani öle şey olurmu bak gitti 60tl bi lens daha alırdın ohaoldumsmile

en azından alma sürecinde çünkü kelime oyunu çok oluor böle şelerdealsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…