Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
:içelim:ayyaş islonaniknaniknaniknanikkaydirigubbakcemile3
ben geldi kimse yok mu ohaoldumsmile

biz varızaklinialirimsmile hoş geldin..Şeniz

hoşbulduk canlarrrrr nasılsınız hepinizi tek tek öpüyorum

kızlar albüme saç rengimin fot koydum istedigim renginde yardım please =)

bugün yeni bi peeling tarifi duydum ve hemen yaptım aprilim.! kayısı yağı ve esmer şekeri karıştırıp peelin yaptım ciltime,ay nası parladı,burnumdaki siyah noktalar açıldıbayanssulusmile çok ciciş oldu yaw bayıldımopuyorumnanaktan

sermişim, ne güzel bi yöntem bulmuşsun balım, ben yüzüme direkt yağ sürmüyorum yağlanır sivilce olur diye bitanem ama sana iyi geldiyse sevindim =)opuyorumnanaktan

QSPA dan gelen numunelerden kırmızı kil peelingi denedim ben de dün, ne mikemmel bişeymiş...burnum bembeyaz oldu çok güzel.:lepi:..Ardından yağlı bir his bırakıyor ama onu da gülsuyu ile tonikledim, mis oldu...zemuszemus
Yalnız QSPA yı sadece internetten alabiliyomuşuz ve ffiyatları tuzlu ne yazık ki...:1ninca:

Şimdi gidim de makkaşımı silim
:hulya:

Ben geldiiim lülülülülülü
lilililillililili delikafadulden
minim sen adanada nerde oturuyosun tatlım ???
bebeğim yüreğirde malesef , kız geliomusun yoksam dur bi de sana zılgıt patlatim
lilililililililidelikafaduldendelikafadulden

aprilim bu qspa da bi ban yollamadı tester,kınıyorum
kın :1closedeyes:

serm vallah beğendi pilingi
esmerşekerli espressoda çok severün

aprilim tanrıçanın beyaz kil maskesi vardı onu denedinmi heç?bi de en kayısı kremini göz altlarına sürüodun dimi bebemopuyorumnanaktan

ben de çok severim kaysı şeftali kokusu
yiyemem o ayrı
ayy dişlerim kamaştı :1shok:

lilililillililili delikafadulden
aprilim bu qspa da bi ban yollamadı tester,kınıyorum
kın :1closedeyes::[/B]

Lilili sempatiksalakcinni
kın
kaydirigubbakcemile3

aprilim tanrıçanın beyaz kil maskesi vardı onu denedinmi heç?bi de en kayısı kremini göz altlarına sürüodun dimi bebemopuyorumnanaktan

Bitanem fellik fellik beyaz kil arıyorum yok yok! hep yeşil kil var, o da beni aşırı kurutuyor, alerji ediyor. Kıpkırmızı oluyom. Beyaz kil daha hafif ve az kurutucu, onu almam lazım kuzum...boshayallersmile
Evet tatlışım kayısı kremi güzeldi ama bitmek üzere ve The Body Shop kampanyasından göz kremi aldığım için artık badi şopu kullanmaya başladım...a.s
Kalan kayısı kremini de boynuma filan sürüyorum, kokusu muhteşem...
:asigim:

tanrıçam kayısı kremini önermişmidi,sanki ben sorduğumda önermediydi die hatırlıom,etkileri nedir bitanem olumlu mu:kedi:

bebeklerim hepinizi öpüorm ve ders çalışmaya gidiorm bir gececi olaraktan
mmmuuucuuckkkkkkkkkkzemuszemus

tanrıçam kayısı kremini önermişmidi,sanki ben sorduğumda önermediydi die hatırlıom,etkileri nedir bitanem olumlu mu:kedi:

aprilim kayısı kreminin kutusu büyükmüdü canım burda var ama kutusu devasa bide markası neydi senin?

Tatlım, bendekinin markası Doğacı. 1 küçük boyu var. Bir de büyük.
Ben küçüğü almıştım. Kıvamı epey yoğun ama asla yağlı değil hatta mat. İçeriği çok doğal ve güzeldi. Çok az miktar kullanıyordum ilk zamanlar çok güzel aydınlık verdi, ama son zamanlarda sanki aynı performansı alamadım sermitom. Ya cildim alıştı ya da kavanoz ambalajlı olduğu için, havayla temastan dolayı krem etkinliğini kaybetti.:1ninca:
Bilemiyorum.
Tanrıçam daha önce Mecitefendinin kayısı kremini kullanmış ve memnun kalmamış kuzum.
Bendeki Doğacı marka. a.s
Ama şunu da belirteyim ki, benim göz çevremde sorun yok, morluk filan olmadığı için beklentim sadece nem vermesi. Güzel nem veriyor ama mucizevi değildir kuzum.
opuyorumnanaktan

iyi akşamlar demee geldim canolar

yatacam sonra da

april la eerzuu yazmış birisi sen sandım gülo sen bana eerzuu derdin de:)) akitra mı didi acep?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…