Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ay kızlar benimde 6.sınıftan 10.sınıfa kadar saçlarım kısacıktı
gülben ergen saçı-tatlicadiarzu-
o aralar çok seviyodum karıyı şimdi nefret edyorum
neysem 8.sınıfa kadar gülben ergen hayranıydım
liseye bi geldim metalci bi arkadaşım oldu saçlarımı dikmeye başladım o jöle saçlarımı mahvetmişti.şimdi bile resimlerime bakmaya tahammülüm yok:kızgın:
gözler simsiyah boyanırdı tabi hocalarla hergün merdivende kavga ederdik
bide mp3 almışım yeni içine metalica nirvana falan yüklemiştim:delphin:
ama lise 2nin sonlarına doğru tam bi hanfendi oldum tabi bunda sevglimle çıkmaya başlamamızın büyük payı var:asigim:
ahanda al bi dene dahaasempatiksalakcinni
akannehirakannehirakannehir
Anamm..ne kızlar varmış töpüümüzde..
rakçı,metalci ooooo...delikafadulden
ay ben hiç hatırlamaz oldum lise yıllanımı nerdeyse ..hafızam resetledi bazı kızsımları..e hart diks doluyooo..
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
yok artık taa nelerr:hulya:
kızlar..size daha önce söylemişmiydim bilmiyorum..
ağda sonrası limon sürüyorum ,faydasını gördüm..tuzla karıştırıp yapıyorlarmış..ben tuz koymadan yapmıştım..
bi seyrelme var yani..

hakatmı kııı
duyduydum sanırsam ben bunu
yapayım barimm zarar gelmez limon buu
yerimseniben

superim alıntıda gördüm yazdıgını eda hediyesini pazartesi kargoya vermişti

Fıstıkım pazartesi kargoya verdiyse şimdiye çoktan elimde olması gerekliydi yani yurt dışından geliyorsa onu bilemiyorum ama normalde bugüne kalmaz canım benim ay diyorum ya çok bahtsız hatunum vesselam nerede aksilik terslik varsa beni bulur zaten kafamçokkarıştı

Fıstıkım pazartesi kargoya verdiyse şimdiye çoktan elimde olması gerekliydi yani yurt dışından geliyorsa onu bilemiyorum ama normalde bugüne kalmaz canım benim ay diyorum ya çok bahtsız hatunum vesselam nerede aksilik terslik varsa beni bulur zaten kafamçokkarıştı

Öyle deme kız seninle ne ilgisi var peri gibin kızsın yani zemuszemus

öyle deme perican
olumunekankayizsmile

aşşada bulunan tüm arkadaşlarımı öpüyorumŞeniz
kızlar misafir var-tatlicadiarzu-gece gelirim anca,arada kaçamak yaparım..öpüyorum sizi..
bu arada blututumunda pskolojik sorunları var...
bi resim alıyo dier resimleri alamıyokötükedihüso
napıcam bilmiyorumfisfisfisbilgisi olan varsa yazsın hayrına ya..formatlandı die böyle oldu biliyorum,zaten windows 7 yüklemiş adam,benimki vistaydı,sanki başka birinin pc..o kadar yabancıki bana:a015:
nikoncan gelemessem yerime bak sekreteryam:kahve:

ohanzi gözlerime inanamiyrummm
TANRIÇAAAA
:1shok:

tam çıkarken senin mesajı gördüm,daha yukarıya bakamadım:))nazom:1hug:özledinmi beniaklinialirimsmile
ama malesefki çıkmam lazım:çok üzgünüm:
kızlar bu arada saat 12 den sonra paticanın doğumgünü:delphin:anarşik karı doğduğu güne bak:delphin:
yarın taksimede çıkar bu:roflol:
12 den sonra gelmeye çalışıcam,gelemezsem parti başlasın:teytey:

aşşada bulunan tüm arkadaşlarımı öpüyorumŞeniz
kızlar misafir var-tatlicadiarzu-gece gelirim anca,arada kaçamak yaparım..öpüyorum sizi..
bu arada blututumunda pskolojik sorunları var...
bi resim alıyo dier resimleri alamıyokötükedihüso
napıcam bilmiyorumfisfisfisbilgisi olan varsa yazsın hayrına ya..formatlandı die böyle oldu biliyorum,zaten windows 7 yüklemiş adam,benimki vistaydı,sanki başka birinin pc..o kadar yabancıki bana:a015:
nikoncan gelemessem yerime bak sekreteryam:kahve:

windows 7 bana xp den sonra cok fena gelmişti ama şimdi o kadar alıştımkı
eşime çok kızmıştım 7 yukledi diye
:delphin:
bulutut pisikloo varmı aranızda ben anlamıyorum
benimde misafirim yolda geliyorr
öpüyorum canom
Şeniz

tam çıkarken senin mesajı gördüm,daha yukarıya bakamadım:))nazom:1hug:özledinmi beniaklinialirimsmile
ama malesefki çıkmam lazım:çok üzgünüm:
kızlar bu arada saat 12 den sonra paticanın doğumgünü:delphin:anarşik karı doğduğu güne bak:delphin:
yarın taksimede çıkar bu:roflol:
12 den sonra gelmeye çalışıcam,gelemezsem parti başlasın:teytey:

özlüyom tabi süt kuzusuuu:kedi:
hadi gitte gorusuruz bi ara
ohaoldumsmile

Öyle deme kız seninle ne ilgisi var peri gibin kızsın yani zemuszemus

Canımsın çok teşekkür ederim ama maalesef buara cidden tüm aksilikler beni buluyor normalde de şansız birisiyim ama bu sefer başka sanırım Rabbim benim sabrımı denemek için bir sınava tabi tutuyor inşallah şu dönemi de atlatırım ama cidden yoruldum artık...
Ne derslerim ne aşk hayatım nede iş hayatım hepsi berbat durumda sıfırı tükettim yani ben bile bu kadar terslikle nasıl baş ettiğimi anlayamıyorum artık döktüğüm göz yaşlarının haddi hesabı yok ne zaman bitcek diye çok merak ediyorum ama ne olur bitsin artık ben tükendim
Kesinlikle isyan etmiyorum ama biran önce Bitsin şu terslikler diye Rabbime yalvarıyorum

öyle deme perican
olumunekankayizsmile

Ben de test çözmeye kaçayım canlarım :a015:
Patişimin şerefine saatler 00.00 vurduğunda damlarım ama
hihoyyyt

windows 7 bana xp den sonra cok fena gelmişti ama şimdi o kadar alıştımkı
eşime çok kızmıştım 7 yukledi diye
:delphin:
bulutut pisikloo varmı aranızda ben anlamıyorum
benimde misafirim yolda geliyorr
öpüyorum canom
Şeniz

:1shok:nasıl misafiiiirrr:CüvCüv::CüvCüv::uhm:

Canımsın çok teşekkür ederim ama maalesef buara cidden tüm aksilikler beni buluyor normalde de şansız birisiyim ama bu sefer başka sanırım Rabbim benim sabrımı denemek için bir sınava tabi tutuyor inşallah şu dönemi de atlatırım ama cidden yoruldum artık...
Ne derslerim ne aşk hayatım nede iş hayatım hepsi berbat durumda sıfırı tükettim yani ben bile bu kadar terslikle nasıl baş ettiğimi anlayamıyorum artık döktüğüm göz yaşlarının haddi hesabı yok ne zaman bitcek diye çok merak ediyorum ama ne olur bitsin artık ben tükendim
Kesinlikle isyan etmiyorum ama biran önce Bitsin şu terslikler diye Rabbime yalvarıyorum

Oyy ben sana kıyamam nasıl da dolmuş kuzum maalesef bazen öyle dönemler oluyorki yok artık dedirtiyor insana yaşananlar şuan beni hiçbir şey mutlu edemez diye düşünüyorsun ama öyle bir şey oluyorki insan yeniden diriliyor.
Dilerim biran önce bu ruh halinden kurtulursun canım. Biraz görmezden gelmeye kendi haline bırakmaya çalış bir bakmışsın her şey süper gidiyor:1hug:
Şundan emin ol beterin de beteri her zaman var. Ben pozitif düşünceyle çoğu sorunun aşılacağına inanıyorum. Allah sağlık versin bitanem ya ne olursa olsun güneş elbet doğuyor.a.s.

:teselli: canım benim yaa
terslikler hep üst üste geliyo bazen..kime olmuyo ki.kimbilr neler yaşıyoruz..ben mesela üzülürüm filan ama belli edemem dışarı vuramam.bi tanrıça karısı bilir kafası şişer dinlemekten olumunekankayizsmile
dua etmekten ve olumlu düşünmekten sonra yapck bişeyimz yok tatlım..gel kafa dagıtalm işte burda hihoyyyt

Back
X