Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kızaaam iş işten geçtiboshayallersmilekırmızıylada belirtsen pankartta açsan mimlendin sen:delphin:bu leke ile yaşıcaksınsempatiksalakcinni

gördüğün gibi canım:smiley-cool:iyiyiz sen nasılsın:hulya:

26.5sengözlerimebaksanab hey yavrum heyygamyoncuiremsu :roflol:

içtin içtin sızdın tabi:))absoldları ben çıkardım sanki..şişe şişe getirdin:dilcikar:benim gibi aslan sütünü içsen..ohh miss..hala ayaktaydın:delphin:neyse gittin artık arkandan konuşmıyımlülülülülülü
hadi iyi uykular ustaŞeniz

bizde seni seviyoruz kanka:)))

TEŞEKKÜR ederiz açıklama için islosempatiksalakcinni

sus lan sen feriştahsırnaşık şey neyse tamam parti bitti:kahve:ciddi çizgimden çıkmıyorum şu dakka itibari ile:kahve:buna kim inanır?kadir inanır:smiley-cool:

iğrenç espri yapiim sizee kadını teki gökyüzüne bakıomuş hamile kalmış nedennnsırnaşık şeydelikafaduldendelikafadulden ayy ne kadannn iğrencimmmm:roflol::roflol:

tatllıgacim balım hiç sorma bunlar büüle edepsiz çıktı ama bak dikkat ettiysen ben nekadann mikemmmell ne kdaannn edepliyimm değmiii:1closedeyes::roflol:

minik sen zaten baştan fişlendin sexy lady aklinialirimsmile aklinialirimsmile
aklinialirimsmile X 100 :roflol:

Ya bize bişi olmaz da insan doğumgününe nası girerse öle gidermişnaniknanik
Patim bu yılın harika gecicek kaydirigubbakcemile3

canlar nikomuzda olsa süper olucaktıboshayallersmilesüper bi geceydi vallaaklinialirimsmileben biraz yarışma için araştırma yapıyım,siz takılın kızlar..
bu arada resim eklicektim,ama bu gün olmaz dağıldık koptuk çekemeyiz şimdi:)yarın eklerim..

Back
X