- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #16.821
livitommm bayıldım bunu yaptır bunu yaptıralkisalkisalkis
hem efil efil ne güzel olur a.s a.s
sevdicegimde çok begendi kuzum ama beyazlıyı yaptır dedi
kafam karısık =(
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
livitommm bayıldım bunu yaptır bunu yaptıralkisalkisalkis
hem efil efil ne güzel olur a.s a.s
sevdicegimde çok begendi kuzum ama beyazlıyı yaptır dedi
kafam karısık =(
Livim bence de olur hem de çok güzel olur, neşeli, tam yazlık...:lepi: olumunekankayizsmile
1 mayısa gidimiyorum zira sevdalım yok...mafoldumben
gidersem hiç rahat edemez, korkar bişi olcak diyerekten.
Ama babam gitti bile. :1rolleyes:
benimde yarim hiç katılmaz böyle seylere ondan gidemedim bende ohaoldumsmile
kankam boyle ipsiz askısız modellerle hiç rahat edemem ama renkler sahaneymiş pastel tonları çok begendim:asigim:http://www.topshop.com/webapp/wcs/s...=&intcmpid=FEATURE_IP_UK_WK35_COUNTRY_FLORALS
Livim şu desenler çok güzel ya...Çok moda bu sene.
Sana da öyle yakışır ki... :asigim:
hhhhhhhm öyle mı diyorsun :çok üzgünüm: bilmem =( yok ya dekolteli oldugu için begenmemiş olamaz yok yokbiraz dekolteli ondan istememis olabilir mi fisfisfis
senin gögüslerde küçük değil balım harika durur boshayallersmile
ben bunu cok begendim beyaz hem dantelli kuması bulmak biraz zor bebeim
ama bu kumastan bulursun desen desen cesit cesit a.s
Livim incecik ip askı yaptırabilirsin bu modele...Göğüs kısmı sende muhteşem durur
Zaten bu desenlerde kumaş boldur şimdi. hihoyyyt
kankam senin şu söyledigin classis rujlar vardı ya onları diasada gördüm 4 civarı birseydi sen kaça almıştın kuzum
kanıma girdin kanka zaten benim gösterdigim kıyafete çok benziyor bir tek bunun ipleri yok
ben bunların hemen çıktısı alayım
herkese yardımlarından dolayı taşakkür ediyorum :roflol:
her zaman bekleriz canım olumunekankayizsmile
ah pati ah :roflol:O kadar fiyatları bitanem, en fazla 5 TL dir. olumunekankayizsmile
Ben Topshop'u kaydedemedim kankam ama şimdi blogları karıştırcam, sana yollicam bebem opuyorumnanaktan
Rica ederik bu arada sempatiksalakcinni
Aaah Pati ah -tatlicadiarzu-
kızlar tekin acar da guerlian fırca seti kazanma sansı var
girin soruyu cevaplayın belkim kazanırsınız böyle etkinliklere hep katılırım :roflol:
baksen nelerde biliyor ...dogru cvp ne peki azıcık kopya ver aklinialirimsmile
Ben Topshop'u kaydedemedim
ah pati ah :roflol:
kankam sagolasın hiç uğraşma bebegim model konusuna karar verdik benim şu an ilk yapmam gereken gidip kumaş şeçmek olacaktır
melekom son bir soru aklinialirimsmile classic mı yoksa golden rose mu 2 sininde fiyatları aynı ...en son aldıgım goldenleri cok begendim aslında ama classic daha kalıcı ise ondan alabilirim
tatildim biliyorsun patron, 1 mayısa gidicektimnikoncan gelemessem yerime bak sekreteryam![]()
gel kaçma hüso bekliyomÖpüjem...![]()
ooo estağfirullah canımSüper bir sosyal mesaj oldu kankam, olumunekankayizsmile
aayy laav yuu Paaaatiii...
![]()
sen gelene kadar kafayı yaptık biz kanka![]()
(Bu simil bulma işi çok zevkliymiş la , Nikonumdan alla razı olsun) hihoyyyt opuyorumnanaktan
gelemedimmEveet ya Nikonum nerde ah keşke oda burda olsaydı şu eğlenceye neler katardı valla :jeyyar:
oy oy gördüm patron bu liv neymiş böyle aboovlivo ummadığım performanslar görüyorum senden:roflol: :roflol:son zamanlardada kokoş oldun,çizginden çıktın var sende bi hallersırnaşık şey
off nikom olucaktı şimdiboshayallersmileözledim hatunu yaboshayallersmile
kanka bugun nisanla yrna senle olmaz mı :roflol: tek eşlilik bana göre degil insan farklı heyecanlar arıyor :roflol:
doğum günü çocugu demek kaymak gibi cildi begenmıyorsun =) kıllı erkek istemişsin acep bu olur mu :roflol:
![]()
kızlar en güzel parçayı kendime ayırdım :umursamazsizin olabilir kendi aranızda paylaşınzemuszemus
o fotda sarısınım kızlar ...herifime sulanmayın ha =) herkese göstermem
![]()
liv livoo livitoo livicankızlar bir elimi yüzümü yıkayım bu kadar yakışıklı erkegi peşi sıra görmek beni bir hoş yaptı :roflol:
e veet gacı muhabbeti kaçırmış fiy fiyt vaaytatlıgacı geldi hosgeldin gacım muhabbeti kacırdın yavohaoldumsmile
canolar bir de şunu çok begendim eger bunu yaptırsam elbise yaptırcam ...siz sadece bluz kısmına bakın ...ne güzel degil mi :asigim: eger boyle birsey diktirirsen takı takmamada gerek kalmaz
![]()
bu da boydan (bunu elbise olarak dusunuyorum)
![]()
ah canım benimm:asigim: Şeniz
aklım hep burda kaldı sizleri gördüm üramda, pirelerim uçarkeneaklinialirimsmile :roflol: boshayallersmile