- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #16.961
evet evet topluca lazere gidelim eyvahedigeldismile
topluca gidersek belki indirim yaparlar :roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mirican hoşgeldin kuzumŞeniznasılsınboshayallersmilebiraz daha iyisindir işallah:Saruboceq:
Tanrıça canım merhaba..
bebem benşm zemin karameldi,ikisini karıştırınca tatlı bi fındık kabuğu oldu..ikisi açık kumral oluyo yani akitom8+7 ne renk oluyor bebeim CADIARZU
akıllara zarar diyosunaklinialirimsmileHala aklımda çıkmıyo o anlar:jeyyar::roflol:
gördüm canım,yakışır tabikikaydirigubbakcemile5karamalin üstüne ince röfleler attırırsan ışıltısı çok daha hoş olur balımbal köpüğü, karamel veyahut açık kahve bunlardan biri gider mi benim yüzüme bebikim gördün fotolarıbayanssulusmile
kankam mektup yollıycamda salak pc her resmi almıyoalsanaalsanasmilebecerdiğim an mektubun kargodaaklinialirimsmilekanka senin bana ne sözün vardı =) mektubunu özledim
ben tatlı kaşığı yutuyorum bebem..çay değil..Tanrıçam sen bi ara göğüsler için bir yağ alıp eklemiştin memnun muusn ondan? Gecen aktarda gördüm.
Bir de devedikeni tohumunu sabah akşam suyla içiyorum ama daha düzene oturtamadım.
1 çay kaşığı mı yutayım tatlı kaşığı mı?
tanrıcam bugün ne ekliceksin kuzum dün ekleyememiştin boshayallersmile
ben calıskan ögrençi olarak lavanta buzları yaptım ama daha yüzüme süremedim üşüyorum kaydirigubbakcemile3
ohhh ya ne güzel bende böyle kaymak gibi oldu orası demek istiyorum artık eyvahedigeldismilebende lanet bi cilt var ..
hem aşığım cildime ipek gibi olduğu içün hemde nefret ediyom aşırı hassas..
jileti sürdüğüm an kanıyo ..
sonrasında da iltihaplı sivilce yapıyo ..
ben 4 yıldır ağda yaptırıyorum kuaföre en son dün yaptırdım kaymak gibim oldu kaydirigubbakcemile3
sanırsaam hiç sarkma olmadı bi ara kontrol edem lülülülülülü
mirican hoşgeldin kuzumŞeniznasılsınboshayallersmilebiraz daha iyisindir işallah:Saruboceq:
bebem benşm zemin karameldi,ikisini karıştırınca tatlı bi fındık kabuğu oldu..ikisi açık kumral oluyo yani akitom
akıllara zarar diyosunaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
gördüm canım,yakışır tabikikaydirigubbakcemile5karamalin üstüne ince röfleler attırırsan ışıltısı çok daha hoş olur balım
kankam mektup yollıycamda salak pc her resmi almıyoalsanaalsanasmilebecerdiğim an mektubun kargodaaklinialirimsmile
ben tatlı kaşığı yutuyorum bebem..çay değil..
göğüs için hangi yağı eklemiştim unuttun:)hodanmı islo?
ekledim bebem eklicemde teldeyim gelicem
Valla ya evlenince yandık dünkü adamlara döncez yakında:roflol:jilet jilet evlenince napces bilmem eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
bende bi ağda bi jilet karısık gidiyorum eyvahedigeldismile
Ben aslında gitmek istiyorum ağdaya ama yatamam ki yaakannehirKartuş ağdalar bacaklar için süper oluyor ama ben üşeniyorum bi kere güzellik salonunda aldırdım bir daha da vazgeçemedim büyük rahatlık.
Bikini bölgesi için de konserve ağdalar çok kullanışlı elle çekiveriyosun acıyo tabiikafamçokkarıştı
Limon tuz yapcam ben bacaklara. Deli miisn kızım ya bırakılır mı hiç ben burda güvensem giderim lazere ama güvenmiyorum:1ninca:bebegim hadi ya demek üsütmeyle ilgisi var ...dedigin gibi böyle olunca insanın canını sıkıyor senağlama
kızlar en iyisi lazer epilasyon ...bende salaklık edip 2 seansta bırakmasaydım kaymak gibi olacaktı :roflol:
:roflol: bak bakalım sarkmış mı ya sarkıyo diyolar bilmiyorum ama kendin aldığın zaman sarkar sonuçta işi bilmiyosun nerden denk gelirse ordan çekiyosun yamuluyo haliyle ama ağdacı işi biliyoduraklinialirimsmilebende lanet bi cilt var ..
hem aşığım cildime ipek gibi olduğu içün hemde nefret ediyom aşırı hassas..
jileti sürdüğüm an kanıyo ..
sonrasında da iltihaplı sivilce yapıyo ..
ben 4 yıldır ağda yaptırıyorum kuaföre en son dün yaptırdım kaymak gibim oldu kaydirigubbakcemile3
sanırsaam hiç sarkma olmadı bi ara kontrol edem lülülülülülü
ohhh ya ne güzel bende böyle kaymak gibi oldu orası demek istiyorum artık eyvahedigeldismile
lazer lazer kafama yattı eyvahedigeldismile
livim acıyormuydu cok eyvahedigeldismile
evet evet topluca lazere gidelim eyvahedigeldismile
tanrıçam ben de viveti kullanıyorum roll on ağda setini aldım ; fiyatı da 27,5 tl idi içerisinde ısıtma makinesi , ağda bezi, 2 adet roll on sir ağda, temizleme mendilleri de var..bacaklar için gayet kolay oluyor 2dk da bitiyor ; ağdanın yarısını bile kullanmamış oluyorum hem..makine almanı da öneririm kuzucum..bugüne kadar bu ağda olayını hep gözümde büyütmüştüm ama ağda bantlarından falan çok daha pratik birşey en güzeli hiç canım acımıyor bu şekilde..bikini ve koltuk altı bölgesi için konserve şeklinde olanlar öneriliyor onun da ayrı ısıtma makinesi var ; onun da setini alıcam sanırım..yalnız yüzümdeki bıyık olayı için henüz bir çözüm bulamadım sarartıcı kremler kötü yapıyor besliyormuş öyle mi tanrıçam? ağda bantıyla aldım 1 hafta sivilceli dolaştım dudağımın üstündekızlar biraz epilasyon olaylarına girelimmisengözlerimebaksanabne dersiniz:jeyyar:
ben bu sir ağdalardan çok memnunum..ketılda suyu kaynatıyorum,kaynar suyu uygun bir kaba döküp ağdaları içine oturtuyorumsüprizzzzz
(ketılı yanıma alıyorum,su ılındıkça tekrar içine döküp ısıtıyorum)
sonra bu ağdaları uygun yerlerime(orası hariç:kedi:)uyguluyorum..
tanesi2.5,3 TL arası değişiyo..yani hem hesaplı,hem işinizi görür..
![]()
biri sesu dieri vivet marka..
başıda böyle rolonlu..sürümü kolayzemuszemus
![]()
bunlarda 1 tl ye aldığım ağda bezleri..(kullandıktan sonra atılıyo tabiki:smiley-cool:)
![]()
buda tüy sarartıcı..daha önce soru gelmişti..ben bunu yüzüme uyguluyorum..eskiden yüzümü aldırıyodum,pürüzsüzlük hissi hoşuma gidiyodu,ama sivilce yaptığı için vazgeçtim tabi bu arada ayva tüylerim dahada belirginleşti ipe alıştığım için..bende onları tüy sarartıcı ile açıyorum
bununda fiyatı 7 tl civarı(yeni almadığım için bilmiyorum tam fiyatı)
![]()
şu ikisini birazcık birbirine karıştırıyorum..karışımı 10 dakika kadar yanaklarımda tutuyorum
![]()
Valla ya evlenince yandık dünkü adamlara döncez yakında:roflol:
Ben aslında gitmek istiyorum ağdaya ama yatamam ki yaakannehir
Limon tuz yapcam ben bacaklara. Deli miisn kızım ya bırakılır mı hiç ben burda güvensem giderim lazere ama güvenmiyorum:1ninca:
:roflol: bak bakalım sarkmış mı ya sarkıyo diyolar bilmiyorum ama kendin aldığın zaman sarkar sonuçta işi bilmiyosun nerden denk gelirse ordan çekiyosun yamuluyo haliyle ama ağdacı işi biliyoduraklinialirimsmile
tanrıçam ben de viveti kullanıyorum roll on ağda setini aldım ; fiyatı da 27,5 tl idi içerisinde ısıtma makinesi , ağda bezi, 2 adet roll on sir ağda, temizleme mendilleri de var..bacaklar için gayet kolay oluyor 2dk da bitiyor ; ağdanın yarısını bile kullanmamış oluyorum hem..makine almanı da öneririm kuzucum..bugüne kadar bu ağda olayını hep gözümde büyütmüştüm ama ağda bantlarından falan çok daha pratik birşey en güzeli hiç canım acımıyor bu şekilde..bikini ve koltuk altı bölgesi için konserve şeklinde olanlar öneriliyor onun da ayrı ısıtma makinesi var ; onun da setini alıcam sanırım..yalnız yüzümdeki bıyık olayı için henüz bir çözüm bulamadım sarartıcı kremler kötü yapıyor besliyormuş öyle mi tanrıçam? ağda bantıyla aldım 1 hafta sivilceli dolaştım dudağımın üstünde![]()
kol altı yaptırdım heç acımadı
emme benim acı eşiğim yüksek
bende mecburen bacaklara yaptırıcam batıklardan gına geldi
ağda yapıyom yarısı kalıyo anasını satem.
deri altında büyüyolar.
kısmetse bu kış kol altı ve bacaklara gidicem
diğer bölge korkuyom lazer ışını rahim ..
doğumdan sonra belkim yaptırırım
sey koltuk altına acilen istiyorum ben yaa
kaç seansta biter acep sonra kacar gün arayla gidiyoruz bir aya bitermi ki fisfisfis
aklinialirimsmile aklinialirimsmileaklinialirimsmileOrdan da silikoncuya gideli misempatiksalakcinnidelikafadulden
deli yaaaa kaydirigubbakcemile3Bacaklar ve malum bölge gitsin yete bana ben koltuk altına yaptırmam lazer felan lenf bezleri var onları koruyan kıllarım lenf bezlerime bişi olmasın diye hep uzatırım örgü bile yapar ucuna boncuk takarımsempatiksalakcinni
Ben dudak üstünü iple kendim alıyorum. Ne sivilce ne kızarıklıkSir yüz için çok sakıncalıymış gibi geliyor banabilmiyorumkismile
4-5 seans sürüyo
seans araları 1,5 ay kuzucum 1 ayda ne bitmesi :)
bir becerebilsem ben de iple almayı, kaşımı da kendim alırdım ne güzel olurduBen dudak üstünü iple kendim alıyorum. Ne sivilce ne kızarıklıkSir yüz için çok sakıncalıymış gibi geliyor banabilmiyorumkismile
gülüm aynen bende işe başlagım gibi yaptırcam ...bacak bolgesi çok pahalı ya =(Çalışmaya başlayayım ilk işim bacaklar için lazere başlamak olacak. Batıklardan ve izlerinden bıktım artıkmafoldumben Yalnız lazer tanımaz diye korkuyoum sir ağdadan iyice zayıfladı çünkü.bilmiyorumkismile
kankam mektup yollıycamda salak pc her resmi almıyoalsanaalsanasmilebecerdiğim an mektubun kargodaaklinialirimsmile
kuzum bana sinek ısırığı gibi geldi ama sen bana bakma kuzum acıya çok dayanıklı bir tipimdir ondan pek birsey hissetmedimohhh ya ne güzel bende böyle kaymak gibi oldu orası demek istiyorum artık eyvahedigeldismile
lazer lazer kafama yattı eyvahedigeldismile
livim acıyormuydu cok eyvahedigeldismile