Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
hııııım simdi anladım canım tamam
denicem bakalım bi dahaki sefer bundan alayım kaydirigubbakcemile5

ben elime baglıyorum :roflol:
ipi ucundan baglıyorum birbirine. sonra o sekilde alıyorum
biyere baglayarak bi türlü yapamıyorum ben
yoksa sana bglıcam ama olmadı işte :roflol:
:roflol: delii kızzz ben denedim öyle yapamadım bi yere sabit olcak illa=)
reca ederim kıla tüye bi faydam olursa ne ala:)))) ben de çok muzdaribim kaptan mağara adamının yandan yemişi olunca insan:)))))
Valla benim tahminimde ki sochic taş gibi bi hatun kaşın gözün tırnaklarınn harika acayip mrk ediyorum seniboshayallersmile bence kendine haksızlık ediyosundur hepimizin var kılı tüyü sen daha önem veriyosundur ondan öyle geliyoduraklinialirimsmile
valla üşeniyorum ondan piperim:kedi:jiletle 2 dakkada bitiyobayanssulusmile
zalak:mymeka:ısıtmadan olurmu hiçkaydirigubbakcemile3
kanka bende ağda bantlarını sevmiyorum:sinifsinif:

Evt jiletin kolaylığı çok ama hemen çıkıyoalsanaalsanasmile ahahahah kızım ne bileyim nerden baksan 6 sene olmuştur ilk çıktığı zamanlarkaydirigubbakcemile3 Ben de çok sevmiyorum çok can yakıyo

Ooo herkesler burda :gitme:
Gene kıl tüy mevzusu var ama bu sefer kadın tüyü ahahhaha kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni

Ay kızlar benim kaçıp uyumam lazım kafamçokkarıştı
yarın sabah KPDS var dua edin bana Re2 yollayın a dostlar
eyvahedigeldismile

eprılımm güzellikim hosgeldin :asigim:
Allah yardımcın olsun insllh :Saruboceq:
bencede erkenden uyu bebeim güzel haberlerini bekliyoruz
:Saruboceq:

kızlar siz kollarınızı da mı alıyorsunuz? ben kıllı kıllı dolaşıyorum malesef ama çok simsiyah değil benimkiler :1rolleyes: kolların alındığını bilmiyordum ya senelerce kıllı gesmişim haberim yok :roflol:
hemen atladım =) benim kıllar açık renktir ama kıllara tahammülüm olmadıgı için kolum göbegim popomdaki belli beriz kıllarda dahil her yerimi alıyorum delikafadulden
selam kızlaaaaaarr..:ecrin_bebek:men deldiiim...

:olmaz:hayıııırrrr..siyah falan yapmaaa..tam dövmeliksin sen Livim..:oklava:
yapma etme diyoss kime diyosss..:umursamaz:
En kötü ihtimal..kumral boya alır boyarsın kendin..ama siyah, kestane sakın diyorum..

Mmmm merakta kaldım şincük..nasıl olmuş acabağaaaa..CADIARZU
bende 7 numero palette aldım böğün..bakalım noolcak..pek farketmez ya..
gacım koyu renk şacı bir sevdiremedim sana=) dediginiz gibi yapacagım ...5 numara alacagım o koyu kumral galiba
bizimde ailedeki herkes 7.0 kullanıyor annem anneannem teyzemler ooo say say bitmez :lepi:

kankam nie utanıyosun kız kızayız şurda:hulya:
valla kanka bende anlamadım,nie böyle olduki:sm_confused:anam bana baca saydırmıştı 3 tane say dedi,bende en fazla 3 gün oluyorum:smiley-cool:5.günüde banyomu yaparım abdestmi alırımbayanssulusmile
kankam ya az sürmeside iyi degil degil mi offffff ya =( eger benimkisi yrnada devam ederse pazartesi doktara gideyim
bi de etikete taşakkürcü pati yi kim ekledi?CADIARZUdelikafadulden

sennnn delikafadulden

ula heriften gizli girdim konuya bak! tam da kıldan tüyden bir mevzu:delphin:
iki gündür doyamadılar gıllara
cheekyGirl.gif
doyulurmu doyulurmuuuuu kıla tüye doyulurrmuuzemuszemussempatiksalakcinni
kanka harbiden hesırnaşık şeyne kadar kıla hasretmişiz dimiboshayallersmile:roflol:bi açık bekliyomuş demekaklinialirimsmile

İsland çeşmeye mi bağlıyosun süper ya hiç aklıma gelmemişti :roflol: ben dolap kapağına bağlıyorum:emir_bebek:

ben de banyo dolabına bağlıyorum bıyıklar için:))))
ohaoldumsmile ohaoldumsmile
ya herkez bi yere bağlıyoakannehirben nie hiç beceremiyorumfisfisfisbende duşamı bağlasam ne etsemguclubacismile
ben de evdeki tüm kapılara bağlasam acep komple tüm kıllarımdan kurtulur muyum ki :icecream:
island keşke video koysan bu konuda..:ecrin_bebek:
hahahahahaha:roflol:toptan çözüm diyosunaklinialirimsmile
reca ederim kıla tüye bi faydam olursa ne ala:)))) ben de çok muzdaribim kaptan mağara adamının yandan yemişi olunca insan:)))))
kaydirigubbakcemile3
değil mi
sonra bunun
cheekyGirl.gif
gibi oluruz alimallah
cheekyGirl.gif
sırnaşık şey
niko bu smil nerden çıktıohaoldumsmileallah cezanı vermesin öldümsırnaşık şey
hoşgeldin sekreteryaların gülü:1hug:özledimmm:enbuyukkk:

bi de etikete taşakkürcü pati yi kim ekledi?CADIARZUdelikafadulden
hoşgeldin tatlıkarıhihoyyyt
kilimcinin kör oğlumirmirmirmirkim diyen başka kim olcek:delphin:

tanrıca liv sus pus uyudunuzmu :sinifsinif:

sochic kaptan magara adamı diyor yaa :roflol:

valla sochic beni görmedi ya ondan öyle diyo bebem:smiley-cool:teldeydim şincik gildimzemuszemus

canım peki benim koldaki tüylerim ince sir ağda yapsam nasıl olur acaba rengi koyulaşır mı tüylerim kalınlaşır mı kokuyorum nedense..annem hep orandaki tüyleri alma dökülür burandaki tüyleri alma dökülür bir süre sonra derdi..hiçbişeyim dökülmedi falla ..bıyıklarımı sirle aldıktan sonra olmayan yerlerden de bıyık çıktı hem de daha siyah ve belirgin :sinifsinif:

ben kollarımdaki tüyleri 4-5 senedir alıorum baya farketti en azından kapkapa değiller ve yer yer daha seyrekler özellikle de bacaklarım rahatsız oluyosan sir ağdayla al derim

:roflol: delii kızzz ben denedim öyle yapamadım bi yere sabit olcak illa=)

Valla benim tahminimde ki sochic taş gibi bi hatun kaşın gözün tırnaklarınn harika acayip mrk ediyorum seniboshayallersmile bence kendine haksızlık ediyosundur hepimizin var kılı tüyü sen daha önem veriyosundur ondan öyle geliyoduraklinialirimsmile

Evt jiletin kolaylığı çok ama hemen çıkıyoalsanaalsanasmile ahahahah kızım ne bileyim nerden baksan 6 sene olmuştur ilk çıktığı zamanlarkaydirigubbakcemile3 Ben de çok sevmiyorum çok can yakıyo

ay canım utandım bah şimdi heeeeopuyorumnanaktan ben takıorum bütün gün ayna elimde:asigim:

canım peki benim koldaki tüylerim ince sir ağda yapsam nasıl olur acaba rengi koyulaşır mı tüylerim kalınlaşır mı kokuyorum nedense..annem hep orandaki tüyleri alma dökülür burandaki tüyleri alma dökülür bir süre sonra derdi..hiçbişeyim dökülmedi falla ..bıyıklarımı sirle aldıktan sonra olmayan yerlerden de bıyık çıktı hem de daha siyah ve belirgin :sinifsinif:

yaa o dökülmesi taaa 40lı yaslardan sonra oluyor sanırım
ozamana kdr alırız ama bayanssulusmile

Gene kıl tüy mevzusu var ama bu sefer kadın tüyü ahahhaha kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni

eyvahedigeldismile

biricik sevgilim umarım sınavın harika geçer istedigin puanı alırsın :Saruboceq:

Kanka sen nereye bağlayıp yapıyon:roflol:
E ayna elinde olduğu zaman ben var ya kendime bulmadığım kusur kalmıyo her dk bakmamak gerekiyoohaoldumsmile

hemen atladım =) benim kıllar açık renktir ama kıllara tahammülüm olmadıgı için kolum göbegim popomdaki belli beriz kıllarda dahil her yerimi alıyorum delikafadulden

gacım koyu renk şacı bir sevdiremedim sana=) dediginiz gibi yapacagım ...5 numara alacagım o koyu kumral galiba
bizimde ailedeki herkes 7.0 kullanıyor annem anneannem teyzemler ooo say say bitmez :lepi:

kankam ya az sürmeside iyi degil degil mi offffff ya =( eger benimkisi yrnada devam ederse pazartesi doktara gideyim

sennnn delikafadulden

evet canım ,neden bilmiyorum ama,sana koyu saçı uygun görmüyorum..5 numara değil 6 numara al..5 koyu kahve,6 numara koyu kumral..6 iyidir sana..yerimseniben

valla ben yazmadım etikete.:Saruboceq:.
çıksın ortaya kim yazdıysa yaaa.:olmaz:CADIARZU.
bakın nasılda, töhmet altında kaldımmm..eyvahedigeldismilemafoldumben

evet canım ,neden bilmiyorum ama,sana koyu saçı uygun görmüyorum..5 numara değil 6 numara al..5 koyu kahve,6 numara koyu kumral..6 iyidir sana..yerimseniben

hihoyyyt:tomato:

eyvahedigeldismile

canımmmolumunekankayizsmile re2,3,5 ne varsa elimizde yolluyoruz sana..başarılar..

seni mi kırcam gülüm 6 alayım gitsin ..açılırsa gene 6 ile boyarım yerimseniben
delikafaduldenana sunumcu minikte var kızlar gormesinler bunu =)))))))))

eyvahedigeldismile
sana re12 yolladım sabahtan beri haberin yokhihoyyytyazmaya fırsatım olmadı,aklımdasın bitanem..allah zihin açıklığı versin,işallah çok başarılı olursun biriciğimŞeniz
yarın güzel geçti die gelirsin işallah:Saruboceq:

piki bana şöle 1 hafta içinde cildi bebek poposu gibi yapacak bi öneriniz var mı acep:) cok sivilcem yok minik pütürcüklerim ve kızarıklıklarım var:1ninca:onlar da yanaklarımda.
canım ben garnierin tamda bu dediklerine iyi geldiği söylenen bir ürününü aldım..ekliycem birazdan,şakağımda bi sivilce çıkmıştı,onu sakinleştirdi,fiyatıda 12 tl..rolon şeklninde..kullannımı pratik..
ayrıca,bal+tarçını karıştırıp bu bölgeye sürersen onları söndürürsün balım

annem gibisin gacıgamyoncuiremsuoda nefret eder koyu saçtan..siyah yapıcam diyince komalara giriyo kadın:umursamaz:esmer halimide hiç sevmiyo zaten..şimdi solaryuma girdiğimi bilmiyo,aney mendille siliyorum ondan karardım diyorum yutuyo garibim:delphin:
ama nefret ediyo saçımında yüzümünde kara olmasınalülülülülülü

ha bu arada hanımlar malum güneş yüzünü gösterdi dün gece aklıma geldi sizle de paylaşiim flormarın,cecilein falan toz farları var görmüşsünzdür o farları alıpppp sevdiğimiz bi vüvut losyonunun içine boca ediyoruz ve fıstık gibi bi ışıltılı kremimiz oluo simler eşşek kadar kötü durduğu için bu ışıltılı farlar daha uygun olur gibi geldi minik ya baya. pazartsi ilk işim bakır,altın tonlarında ışıltılı toz far almak olcak,

sana re12 yolladım sabahtan beri haberin yokhihoyyytyazmaya fırsatım olmadı,aklımdasın bitanem..allah zihin açıklığı versin,işallah çok başarılı olursun biriciğimŞeniz
yarın güzel geçti die gelirsin işallah:Saruboceq:

canım ben garnierin tamda bu dediklerine iyi geldiği söylenen bir ürününü aldım..ekliycem birazdan,şakağımda bi sivilce çıkmıştı,onu sakinleştirdi,fiyatıda 12 tl..rolon şeklninde..kullannımı pratik..
ayrıca,bal+tarçını karıştırıp bu bölgeye sürersen onları söndürürsün balım

annem gibisin gacıgamyoncuiremsuoda nefret eder koyu saçtan..siyah yapıcam diyince komalara giriyo kadın:umursamaz:esmer halimide hiç sevmiyo zaten..şimdi solaryuma girdiğimi bilmiyo,aney mendille siliyorum ondan karardım diyorum yutuyo garibim:delphin:
ama nefret ediyo saçımında yüzümünde kara olmasınalülülülülülü

bekliorum 4 gözle şu mavi roll on sanırım gördüm ama kullanmadım aliim o zaman onu daa

Back
X