Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Hangi marka kullanıyosun nerden alıyosun canm kuaförden mi? Ne renk boyuyosun saçları tatlım? Uzatıyo diye duydum cnm doğruluğundan emin değilim..

selective de kullandım canım su an aldgm sarıkızın mavi suyu kuaförlere malzeme satan toptancılardan alıorum.diplere sıkmıorum sadece uçlara diplerde yağlanma ağrlaştrma yapabilio. canım saçım su anda karamel gibi en son vitalin tüp boyalarından kahve köpüğü ve sarıyı karıştrdım bakalım bu sefer kafama ne eserse onu alcam kızıllığı alsın die sarıyla boyiim diorum küllü vurursam yeşercek saç iğrenç olur:kedi:

mavi su nasıl bişey anlamadım bilmiyorumkismile
na işte bööle bişey kuşum..
mavisu2.JPG

selective de kullandım canım su an aldgm sarıkızın mavi suyu kuaförlere malzeme satan toptancılardan alıorum.diplere sıkmıorum sadece uçlara diplerde yağlanma ağrlaştrma yapabilio. canım saçım su anda karamel gibi en son vitalin tüp boyalarından kahve köpüğü ve sarıyı karıştrdım bakalım bu sefer kafama ne eserse onu alcam kızıllığı alsın die sarıyla boyiim diorum küllü vurursam yeşercek saç iğrenç olur:kedi:
heee sarı kız sarı kız :delphin:
:teselli::1hug: bebeğim hani saç kremi kullanıyoruz ya saçlar kolay taransın felan diye saç kremi yerine banyo sonrası saçları taramadan önce bunu sıkıyoruz saçlar kolay taranıyo bi de parlaklık veriyomuş. Bazı kuaförlerde var fön öncesi kullanıyorlar.

anladım simdi bibertom gliss gibi yani sarı kızın pembe olanını bi kaç kez kullanmıstım
ama bnm sacta pek etkili olmadı gliss daha iyi geldi bana gamyoncuiremsu

Hmm anladım benim kuaföre sorayım bakalım hangisi var gerçi kazık pahalıya verir kesinalsanaalsanasmile O yeşillenme işinden boyaları karıştırma işinden hiç anlamıyorumbilmiyorumkismile

Hmm anladım benim kuaföre sorayım bakalım hangisi var gerçi kazık pahalıya verir kesinalsanaalsanasmile O yeşillenme işinden boyaları karıştırma işinden hiç anlamıyorumbilmiyorumkismile

tatlım 15ten fazlaysa alma ben 10 a alıorum büyük boy baya da gidio selective biraz daha pahalı ama olsun olsun 20 olsun daha fazla verme.valla boyaya boyaya anlıosun kuzum kuaföre gidip paranla rezil olacağına en azından kendim yaptım b.k ettim diip teselli edebiliosun kendiniaklinialirimsmile gerçi röfle falansa mecbur gidecen kuaföre.

bu arada livcim ii geceler sana da

aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

seni şanslı pisluuuuk aklinialirimsmile

aklinialirimsmileaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

bebeim bence cok tatlı bi renk olmus igrenc değil ben sevdiğimden bu renkleri bana hos görünüyor boshayallersmile
ama için hiç rahat etmedi acık saca gözün alısamadı bebeim
buarada bencede direk siyah boyama siyah cok daha koyu bu sac renginden boshayallersmile

ben kaymakamiye olcaktım akannehir
ama hep içimde moda tasarımı ve fotografcılık vardır livitom içimi okumus canım benim yav :delphin:

=((((((((((((kızlar ben dayanamacagım yrna şaç boyası alıp şaçlarımı siyaha boyuyacagım=(((((((((((((
hangi boyayı alsam ki ? loreal mı en iyisi

eminmisim kuzum siyah değilde koyu kestane yap istersen dönemsi kolay olurr:sinifsinif:

minikkk hosgldin yaprak sarmam aklinialirimsmile

Te te burda...:1ninca:

hb fıstıklarŞenizolumunekankayizsmile

geeel kaç ma kızzz..kaydirigubbakcemile

Miniiiik miniiik..ben defterime etiket yapıştırıyordum küçükkene..
Bak bakk nasıl kopya veriyo çakalllohaoldumsmile
tatlım 15ten fazlaysa alma ben 10 a alıorum büyük boy baya da gidio selective biraz daha pahalı ama olsun olsun 20 olsun daha fazla verme.valla boyaya boyaya anlıosun kuzum kuaföre gidip paranla rezil olacağına en azından kendim yaptım b.k ettim diip teselli edebiliosun kendiniaklinialirimsmile gerçi röfle falansa mecbur gidecen kuaföre.

bu arada livcim ii geceler sana da

Hmm tmm cnm anladım pahalıysa başka kuaförden alırım artık. Ben de kendim boyardım daha doğrusu anneme boyatırdım ama tek renk boyuyordum o yüzden problem olmuyo bi kere iki rengi karıştırdım sevmedm rengi o günden sonra karıştırmıyorum renkleri:bbo: Kuaförler çok pahalıya boyuyo ya:sinifsinif:

Back
X