• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
yok be:umursamaz: salon perdesi gibi.boshayallersmile.sen hala arayıştamısın..yeşil elbisenin modeli dedik burda topluca sanaaaa..aklinialirimsmile
Yeşil entari sönük gibin geldi bana ya size birazdan yeni bulduğum cicileri eklicemkaydirigubbakcemile4
Aaaa dalga mı geçtik biz haberim yokguclubacismile-tatlicadiarzu-

Elbise güzel değişik modeli evt elbiseye gerçekten öyle vücut lazım yoksa elbiseye ziyan olur gerçi islandımın da boyu felan uzunmuşş yakışır sunum öncesi hatta onun minisini giysin ama çok mini olmasın biraz merak uyandırsın:delphin:
Baa daha çok yakışır bikerem:dilcikar:
Merakımı kaldı kız kaç yıldırkaydirigubbakcemile3

fiffuuuyyytttttttt ıslııııkkkkk
canolar ben geldim bugün iş uzun sürdü tüm gün bi msa başı bi tarım il koşturdum bidenelerim

ısland o elbise süüüppperrrr

rengi de göslerinle muhteşem

yalınız dikim olayını anlamadım meleğim çk zor bi model

Valla ben de çok biğendim arzum ama ölesine ekledim onu gözüme ilişti paylaşiim dedim.

Oyyhh ezel-eyşan sevüşme sahnesini gördüm şinci detaylı:jeyyar:
Zira gecen hafta sevdiceğim annem ben biraradayken girmişti o sahne. Annemin kumanda arayışını görmeniz lazım:roflol:

yaw şu ezeli biri bana annatsın.:1ninca:
.ezelin ömer olduğunu kimler biliyo.fisfisfis.kim kime oyun ouynuyoofisfisfis..
ortadan başladım izlemeye, pek bişey anlamdım ..mafoldumben
şu kızkardeşinize :ecrin_bebek:sevabına annatın şu diziyi..yerimsenibenŞeniz
hadi kremkaramelerim yirim sizi.naniknanik.

bilirkişi geldi:1closedeyes:

ezeli bu ali cengiz ve eyşan zamanında iyi gıdıkladı çocuk içeri düştü vah garibim:a015:

sonra içerideki dayı bunu aldı alladı pulladı iki lafın arasına ellerin hatırına estetik yaptırdı bunu yangında mapustan kaçırdı. eğitti büyüttü besledi öğretti. güçlendirdi guclubacismile

sonra başta söylediğim üç ismin üzerine saldı.alsanaalsanasmile:mymeka:

eyşan sevgilisi idi. cengiz ve ali de en yakın arkdaşları.. serdar eyşanın bubası. diğer bahar da kardeşi bayanssulusmile

ezel de kardeşini araklıyor gibi görünüyor ama alttan eyşanı götürüyor çok pis
aklinialirimsmile
bu bölümde de bahar bunları basıyor sunum yaparken :jeyyar: ohaoldumsmile

tevfik de benim favorum çok bayıliimm :asigim::asigim:

o da ahh o var ya ooo yedi cihana bedel onu anlatmıcam bende kalsın:asigim:

Valla ben de çok biğendim arzum ama ölesine ekledim onu gözüme ilişti paylaşiim dedim.

Oyyhh ezel-eyşan sevüşme sahnesini gördüm şinci detaylı:jeyyar:
Zira gecen hafta sevdiceğim annem ben biraradayken girmişti o sahne. Annemin kumanda arayışını görmeniz lazım:roflol:

biz bakıyoz öçüz gibi çok ahlaksızız dimi

5628.jpg
[/url][/IMG]

5632.jpg
[/url][/IMG]

5643.jpg
[/url][/IMG]

5661.jpg
[/url][/IMG]

Nasıl bi ortam olabileceğini bilmiyorum cnm onu sen bilirsin ama çok tatlılar bunları da düşünebilirsin senin kendi seçitğin profilde olan elbiseden çok çok daha güzeller kanımcayerimseniben

Canım kuşadasında 5 yıldızlı bir otel var adakule orda olacak.

üstteki beyaz ve

alttaki mor elbisenin yanındaki yanardönerli mavimsi bi kumaştan yapılma etek uçları çiçekli hatta siyah saçlı kız

Aşağı yukarı benzer modeller zati çiçeğim bel kısmı dar olsun istiyorum ama aşağısı kabarık olabilir.:ecrin_bebek:

valla ben asıl kim kimin dostu onu anlayamadım:sm_confused:
ne yapmaya çalıştıklarını anlamadımmirmirmirmir
hele dayıyı hiç anlamadım:olmaz:
dayı ezelin dostu mu yoksa kullanıyo mufisfisfis
ve daha bir sürü soru işte. adamı dert sahibi ediyolar:delphin:
kaydirigubbakcemile5al benden de o kaaa..
bilirkişi geldi:1closedeyes:

ezeli bu ali cengiz ve eyşan zamanında iyi gıdıkladı çocuk içeri düştü vah garibim:a015:

sonra içerideki dayı bunu aldı alladı pulladı iki lafın arasına ellerin hatırına estetik yaptırdı bunu yangında mapustan kaçırdı. eğitti büyüttü besledi öğretti. güçlendirdi guclubacismile

sonra başta söylediğim üç ismin üzerine saldı.alsanaalsanasmile:mymeka:

eyşan sevgilisi idi. cengiz ve ali de en yakın arkdaşları.. serdar eyşanın bubası. diğer bahar da kardeşi bayanssulusmile

ezel de kardeşini araklıyor gibi görünüyor ama alttan eyşanı götürüyor çok pis
aklinialirimsmile
bu bölümde de bahar bunları basıyor sunum yaparken :jeyyar: ohaoldumsmile

tevfik de benim favorum çok bayıliimm :asigim::asigim:

o da ahh o var ya ooo yedi cihana bedel onu anlatmıcam bende kalsın:asigim:[/COLOR]

o kim kısss..alinin adamımı yoksam..CADIARZU

erzum kaymaaam..bu didiklerini annadıydım acıkın..ama ,
Ali ezelin ömer olduğunu bilmiyor,cengizde bilmiyor..
bi eyşan garusu biliyor, bi de eyşan garusunun bubusıgil biliyor hemii..
doğru mu anlamışım bilmiyorumkismile
aslında, ezelde dayının vasıtasıyla, bunlara pilan proce kurup ;onlardan, aynı zamanda dayıdan da intikam :mymeka:alıyor galibaaa..üff böylemi..mafoldumben

dayı, tevfik, ezelin yanındaki kadın ve erkek ve ezelin kör anası hariç kimse bilmiyor.

o anlatmayacam dediğim tevfik bebem bende kalsın çok seviyom

ezel buna yardım etti yeğeeennn
dayıyı kullanmıyor bebem

dayı bunu nerlereden kurtarıyor

arkadaşlar bütün arkadaş listemdekilere aynı a-nda mesaj atabilir miyiz ciğerler bakıyorum bakıyorum bulamıyorum da

Back
X