- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #21.321
anlatım için sağol tanrıçamopuyorumnanaktanlessın tu-tatlicadiarzu-gutaftırnun tiçır-tatlicadiarzu-
dersimiz başladı
evet..şimdi makyajımızı inceliyelim..uğurcum oynat
ablamız,kahve-kiremit tonlarda bir makyaj uygulamıştır..elimden geldiği kadar anlatmaya çalışacağım-tatlicadiarzu-
1 numara diye işaretleyeme çalıştığımguclubacismileyeri anlatmaya geçiyim
GÖZ MAKYAJI:hatun burada kahve ve tonlarını kullanmıştır..görüntü olaak nudeye yakındır makyajı,ama sıradan gibi gözüksede baya işgilli bir makyaj.
göz içine siyah kalem çekilmiş,üstüne kalemle hafif kuyruk yapılmış,ve kirpik dipleri doldurulmuş..rimel tabiki olmazsa olmaz:1closedeyes:göz kapağına,yani kirpiklerin üzerine dumanlı sedefli gibi açık bir kahverengi sürülmüş.
göz kapaklarına yakın kısma açık ve kiremite yakın tonlarda kahve sürülmüş..kaş altına beyaz değil,ten rengi far ile aydınlatma yapılmış!
ben az önce nikom için bu makyajı uyguladım,ve gözüme bu renkleri sürdüm..üstteki farı göz kapağıma,alttaki farı kaş altıma yakın uyguladım..(farlar daha açık çıkmış,baz ile daha koyu artı normal rengide resimdekinden koyu)
2 numara DUDAK MAKYAJI: dudak makyajımı yaparken sephoranın kahverengi 118 numaralı dudak kalemini hafifçe sürdüm,sonrada cecilenin 03 numaralı rujunu sürdüm..
ben üstünü çizdiğim için(salak gibialsanaalsanasmile)net anlaşılmıyor..burun üstü hilesini burnu daha narin göstermek için herkez uygulayabilir
o burnundaki hileyi nasıl anladın maşallahaklinialirimsmile
kızı tanıyamadım valla, nerelerden kimlerdensırnaşık şeysırnaşık şey
ne sorunu allasen:1closedeyes:kimse sorun yaşamadı bi onun kargosumu sorunlu oldu-tatlicadiarzu-
hadi sorun oldu varsayalım,niye arkadaşına sormadı eline ulaştımı diye,aradan 1 aydan fazla zaman geçmiş!
onuda geç buraya bizlerede yazabilirdi,kızlar benim kargom niye gelmedi ben yolladım vesaire die..
deseydiki ben yollamıyorum arkadaş,kralıda yollatamaz,aldım hediyemi allah razı olsun ama yollıycamıycam gücüm yok!!bunuda anlarım bak yeminle..ama dürüstlük hak getireburaya bunu yazıp alıdıklarını eklese bu kadar dellenmezdim kankaÇok üzgünüm çoookserdarında şarkısını dinliyorum bu arada..binlerce dansözz varkaydirigubbakcemile2güzel şarkı ya
![]()
ben de öyle demiştim
öyle ya insan ne sıkıntılarla alıyorsa neden peşine düşmüyo bir de laf ediyoruz diye kızmıştı insan gözümüze soka soka sorar hediyemi gönderdim felan diye:1closedeyes:
niye göndermeyecekmiş, hiç bir mazeret olmaz borç alınır gene gönderilir
o zaman katılmasaydı:dilcikar:
epruyu hala çıkartamadın mı usta:jeyyar: dur yardımcı olim
kedili avatarı vardı hani
kızlar ben far bazı arıyorum hem de aydınlatıcı olarak kullanıcam diye sorardı
_TANRICA_turkbayragi Afrodit
sana kaç defa cevap verdim ya görmüyorsun ya da bida gelip soruyorsun bida cevap vermicem

kaydirigubbakcemile3
minik kuşadasındaydı patron:jeyyar:
şimdi Angaraya geldi heralkaydirigubbakcemile3
cicilerini güle güle kullan canım ŞenizCanlarım doğrudan satış yapan Avon vs gibi bir marka Dore, ablama hediyeler filan geliyor ordan, bunlar bana aldıkları, :lepi:
Pudra fırçası, açılı allık fırçası azcık kıl döktüler ama yıkayacağım kullanmadan bakalım nolcak. yapılar yımışacık. zemuszemus
Şeftali ve sütlü el vücut kremi, süpersonik kokiy :asigim:
ve İsabel Dupond (Dorenin bir markası) Gloss. ama likit ruj gibi yoğun. Rengine hayran oldum.:asigim: kokusu d çok güzel. tam bu renk bir ojem var sevdalım çok sever...:kedi:
(bugün kımızı oce sürmüştüm ihi) -tatlicadiarzu-