Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
hmmm anladım minikim
buarda evet sadece dudişleri gördük senin :jeyyar:
kendini görmedik ben deşifre oldum yaav :roflol:

sochic canım neree gidion bişi mi kaçırdımbilmiyorumkismile
Bu sene tek kol modeller pek bi moda sana da çok yakışırkaydirigubbakcemile5

canım sevgülümün mezuniyet yemeğine gidecem inşşş pek bi şık olmalıyımmm:utangac:hihoyyyt
giycegm kıyafeti bugün ne giydin başlğna koymştum 2 tane seçmek için fikir aldım hatta

nikonom yapma allahını seversen asgari ücretin neredeyse 1/4 ...haribiden 180 tl çok ...biberim sakın o parayı verme süprizzzzz

bencede cok yani :1no2:
önce 180 diyorlar ama sonra indiriyorlar kuzum
pazarlık et pazarlık vereliniortak

Direk çaktım olayı zaten bu tanrıçamın peynir suyundan esinlenmiştir die:roflol:
Anamm valla boya sandım gıı çok oricınıl bi renk meleem kıyamam ben saça ii düşün yüzüne de çok yakışıyordurboshayallersmile
İstersen siyah filim çek bebeem senin gibin yavruyu kaçırır mıyızaklinialirimsmile
Havalı saçları pek bi severimboshayallersmile

sochic canım neree gidion bişi mi kaçırdımbilmiyorumkismile
Bu sene tek kol modeller pek bi moda sana da çok yakışırkaydirigubbakcemile5
saol bebeğimŞeniz bi iki yıldır falan düşnüyorum zatennkaydirigubbakcemile3

olur balım inşaallah ya:teselli:
uyh anam derdiniz de hiç bitmiyi ha;finaliniz ezberiniz, saçınız kıyafetiniz, borcunuz... anlaşıldı bu gece de nikoya uyku yokbenneyaptımki
ne günlerdi ya :roflol::roflol::roflol:
hey gidim günler, tanrıçamın varlığını ne çok görürdükmirmirmirmir

deli yaa:roflol::roflol::1hug:

hmmm anladım minikim

he valla her bir yerini gördüm seninnaklinialirimsmileaklinialirimsmilesengözlerimebaksanab

yapboz ne yaaaa sempatiksalakcinni

minik sen hangi renk istiyosun kafam durdu yaaa sempatiksalakcinni
falla benim de kafam durdubenneyaptımki sırnaşık şeysırnaşık şey
finaller de geçecek yavrum sık dişiniolumunekankayizsmile
bak minike zorla sınavlara gönderiyorduk şimdi boşta kaldı saçıylan uğraşıyo hani nerde üzüldükleri kafayı taktıkları:delphin: tımam mıvereliniortak

Yok tatlım dalgası kendinden değil perma saçlarım çok katlı balım ondan öyle gözüküyor katları uzadı bile en yukarıdan aslan yelesi gibi yaptırıyodum kabarık olsun diye ama yeter dedim az uzun kullanayım diye kestirmiyorum kıvırcık saç katlı kesimi kaldırıyo kabarık gözüküyo o zamankaydirigubbakcemile2 ben de çok seviyorum kabarık saçları:asigim:

Ahahhah nikonumm yaa yüzüne canlılık gelsin diyon foto istiyon benden di mi:roflol:
:roflol: tmm cipse vermem saça veririm para:roflol:
balım senin saçın hiç bana kıvırcık gelmiyo, normal saç dalgalı iştefisfisfis
anlaştıkvereliniortakanlaştık anlaştık

ben bşr tek dudakları hatırlıyorum cnm :roflol:
unutana aşkolsun sırnaşık şeysırnaşık şey
ya o bacahlar:roflol::roflol:

elbise dehşet zaten tatlım bu soğuk nevaleyi bile napmş prenses gibi zaarsengözlerimebaksanab
aynen öyle vereliniortak

Direk çaktım olayı zaten bu tanrıçamın peynir suyundan esinlenmiştir die:roflol:
:roflol::roflol::roflol:
bak bizim gibi ürenci nerde var daha resimlerini yüklemeden kaptık olayısüprizzzzz
cin gibiyiz yalan mı miniko yalan mı livo yalan mı akito sırnaşık şeysırnaşık şey

hmmm anladım minikim
Arzuynan buluşmanın bir bedeli olmalıydı dimiisempatiksalakcinni
canım sevgülümün mezuniyet yemeğine gidecem inşşş pek bi şık olmalıyımmm:utangac:hihoyyyt
giycegm kıyafeti bugün ne giydin başlğna koymştum 2 tane seçmek için fikir aldım hatta

Anaa benim de mezuniyetim var elbisem dikiliyor şuanda sochicim.
Saçımı da kendim yapacağım deneme yaptım öylesine albüme koydum bi bak istersenkaydirigubbakcemile4

nikonom yapma allahını seversen asgari ücretin neredeyse 1/4 ...haribiden 180 tl çok ...biberim sakın o parayı verme süprizzzzz
yok kız ben öyle dimedimohaoldumsmile gerekirse ortayı bulsunCADIARZU
kızların dediği gibi pazarlık yapsınvereliniortak
biber kız parayı sokağa atma kırarım bacahlarını
kalanıyla alıcağın makyaj cicilerini düşünaklinialirimsmile

Saçımı da kendim yapacağım deneme yaptım öylesine albüme koydum bi bak istersenkaydirigubbakcemile4
evet bence de arzuyla buluşmanın bir bedeli olmalıydıvereliniortak kaydirigubbakcemile3
bu da herkeşe gösterdi saçı iyi ki bi güzel yapmışkaydirigubbakcemile3
kızaam oldu olacak kknın girişine koy istersen sırnaşık şeysırnaşık şey

kızlar benim kolum çok ağrımaya başladı neden acaba sırnaşık şeysırnaşık şey vereliniortak

nası bişi yaptrıosun canım elbiseyi?ayy baktım helal olsun nası becerdim bebeğim her tarafını yahuuu maşa sanırım saçların da ahenklen dans edio ama maşallahhh maşallah:asigim::1hug: ben dalgaları düzleştiricyle yapıorum ama arkaları düzgün olmuokiiiiii

evet bence de arzuyla buluşmanın bir bedeli olmalıydıvereliniortak kaydirigubbakcemile3

kızlar benim kolum çok ağrımaya başladı neden acaba sırnaşık şeysırnaşık şey vereliniortak

kızın üstüne ne gidiyon :roflol: :roflol:
daha yeni almış makinesini göstercek tabe aklinialirimsmile aklinialirimsmile

arzuyla bulustuk desifre olduk iyi mi :roflol:

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-uzatma-yontemleri/241946-anneannemin-sa231-uzatma-form252l252-55.html

livom buraya baktınmı cnm bu formülü uyguulayanlar saçalrının parıll parıll parladığını söylüyoookaydirigubbakcemile2
bu mu minigim ?

"kızlar adım adım neler yaptığımı yazayım.
1- karışımın olduğu kavanozu kaynar suyla doldurduğum bir tasın içine yerleştirdim. (5 dk geçmeden içindeki yağ ılık hale geldi zaten)
2- karışımı tortularıyla beraber tüm saçıma yedirdim, saç diplerinden saç uçlarına kadar.
3- saçımı tülbentle güzelce bağladım yattım. inanmayacaksınız ama zeytinyağı hiç bir yere bulaşmadı
4- sabah önce suyla saçımdaki yağı tortuyu akıttım, sonra da iki kere şampuanla güzelce yıkadım.
5- en son saç uçlarıma sadece soğuk su döktüm, yıllardır yaparım parlaklık verir.
SONUÇ= saçlarım yumuşacık ve pırıl pırıl parlıyor ilk kullanımdan bu kadarını beklemiyordum açıkçası teşekkürler catgirl24 bizimle paylaştığın için."
yok kız ben öyle dimedimohaoldumsmile gerekirse ortayı bulsunCADIARZU
kızların dediği gibi pazarlık yapsınvereliniortak
biber kız parayı sokağa atma kırarım bacahlarını
kalanıyla alıcağın makyaj cicilerini düşünaklinialirimsmile

ivettttt ivet olumunekankayizsmile

livitom oymus bebeim ilk sayfasında da karısımındaki içerikleri yazıyor
hindistan cevizliymiş
finaller olmasa denerdim bi boshayallersmile

Ne kıskanıon nan:mymeka:
Paylaşımcı oluyoz burda 2 dakka
Ben seni arkideşlerden bi engelliyim boy boy fotolar koyiim göreme:dilcikar:

canlarım ben kaçtım karnım ağrıyo çokkmafoldumben öptmm siziii ii geceler muahhhhhŞenizopuyorumnanaktan
Noldu minikime geçmiş olsun kuzu yat dinlen koru kendiniolumunekankayizsmile
Kesin nikonun nazarı değmiştiralsanaalsanasmile
nası bişi yaptrıosun canım elbiseyi?ayy baktım helal olsun nası becerdim bebeğim her tarafını yahuuu maşa sanırım saçların da ahenklen dans edio ama maşallahhh maşallah:asigim::1hug: ben dalgaları düzleştiricyle yapıorum ama arkaları düzgün olmuokiiiiii
canım ben 2 modeli birleştirdim foto eklerdim ama nikon kızar şimdibenneyaptımki
Straplez modele 2 cm genişliğinde küçük taşlı bir aksesuarı çapraz şekilde kullanıcaz etek kısmıda kısa katlı bitsin foto eklicem.
Maşayla yaptım canım çok basit bi model (video eklerdim ama nikon da görürnaniknanik)
Biraz aşağıdan sardım düzleştiriciyle beceremiyom zor luyor ve çabuk bozuluyor dün yaptığım saçı bugün aynen kullandım maşa kalıcı oluyor.
Tepeyi biraz gevşekçe tokaladım yanlardan 2 tutam alıp kıvırark tokaladım önlere düzleştirici tememdir:lepi:
kızın üstüne ne gidiyon :roflol: :roflol:
daha yeni almış makinesini göstercek tabe aklinialirimsmile aklinialirimsmile

arzuyla bulustuk desifre olduk iyi mi :roflol:
Makina yeni değil be kuzu gecen doğumgünümde anama aldırdıydımhihoyyyt

akitraaaa şincik gördüm seni maşallahhh o nası bi güzellik ayyyyy çokkk beğendimmm 41 kere maşşşş:nazar:
tsk ederm tatlım Şeniz
Ne kıskanıon nan:mymeka:
Paylaşımcı oluyoz burda 2 dakka
Ben seni arkideşlerden bi engelliyim boy boy fotolar koyiim göreme:dilcikar:

Noldu minikime geçmiş olsun kuzu yat dinlen koru kendiniolumunekankayizsmile
Kesin nikonun nazarı değmiştiralsanaalsanasmile

canım ben 2 modeli birleştirdim foto eklerdim ama nikon kızar şimdibenneyaptımki
Straplez modele 2 cm genişliğinde küçük taşlı bir aksesuarı çapraz şekilde kullanıcaz etek kısmıda kısa katlı bitsin foto eklicem.
Maşayla yaptım canım çok basit bi model (video eklerdim ama nikon da görürnaniknanik)
Biraz aşağıdan sardım düzleştiriciyle beceremiyom zor luyor ve çabuk bozuluyor dün yaptığım saçı bugün aynen kullandım maşa kalıcı oluyor.
Tepeyi biraz gevşekçe tokaladım yanlardan 2 tutam alıp kıvırark tokaladım önlere düzleştirici tememdir:lepi:

Makina yeni değil be kuzu gecen doğumgünümde anama aldırdıydımhihoyyyt

kuzum ne bozuyosun devam et işte :umursamaz: kaydirigubbakcemile3

Back
X