Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
bilmemkine kuzummm denedim bi kaç kere askısız sütyenle içine portakal koymuşsun gibin durdu bıraktım ben de ah ahh küçük göğüs deme bana:umursamaz:bi bitsin şu okul çalışiim çakcam silikonu zati canıma tak dedi:utangac::roflol:
Oyy oyhh:delphin: aynı dertten muzdaribim ama yardırmaya korkuyom valla bide sevdiceğim kabul etmez zati
Nikon çok derdimiz var çookk
:gitme:

Oyy oyhh:delphin: aynı dertten muzdaribim ama yardırmaya korkuyom valla bide sevdiceğim kabul etmez zati
Nikon çok derdimiz var çookk
:gitme:

ahh benn zorla ikna ettim bebem dedimm bak senin de hoşuna gidecekkkk eminimm ağzından grdim burnundan çıktımm:sm_cool:

Bu arada sochicim entarilerine baktım kesinlikle 1. giydiğin kuzum fizik süperr:nazar:

saol canım benimmmm sevgülümün yanında mikemmel olmalıyımmmm şakkıdı

ahh benn zorla ikna ettim bebem dedimm bak senin de hoşuna gidecekkkk eminimm ağzından grdim burnundan çıktımm:sm_cool:

Anaa yaptırcan haa:1shok:
Foto isterik olunca:icecream::roflol:

Yavrucum senin bişi yapmana gerk yok ki her türlü mikkemmel olursun:asigim:
Ama makyajını kesinlikle kendin yap

okul bitsinnn anca tamamen duygusal sebeplerden ötürü bekliorsbilmiyorumkismile, anam babam bana estetik için para istesemm afedersin ama elleriyle bi işaret yapmaya bile tenezzül etmezlerbilmiyorumkismile. koyarım bebem fotoyu kalbiniz dayanırsasositososito

makajı kendim yapcam zati kuzumm fondöten almam lazım bu aralar bi de takma kirpik tamamdr

okul bitsinnn anca tamamen duygusal sebeplerden ötürü bekliorsbilmiyorumkismile, anam babam bana estetik için para istesemm afedersin ama elleriyle bi işaret yapmaya bile tenezzül etmezlerbilmiyorumkismile. koyarım bebem fotoyu kalbiniz dayanırsasositososito

makajı kendim yapcam zati kuzumm fondöten almam lazım bu aralar bi de takma kirpik tamamdr

Ben de gecen fondoten aldım maxfactor lasting performance harika bi ürün çok beğendim canım cildin yağlıysa benim gibi hiç düşünme varlığı bile hissedilmiyor biraz tuzlu gibi ama değerzemuszemus

canım onu sor orielse yanaşma derim siliciler var genelde kuaförler oriele kaçıo maliyeti daha düşük oldgu için ve saç mahvoluo 2 siyle de açma yaptrmş biri olarak sakın derim, siyah için de 2 defa düşün ben de yolda yolakta güsel siyah saç görüp ah çekiorum ama bi daha mı sanmam tamam cok hoş duruo yakışınca ama zor değmez hele de sıkılmaya müsaitsen ıııfisfisfis
Anladım cnm sağol tmm sorayım cnm çok sağol. 2 sene kızıl kullandım sonra tkr siyaha döndüm 1 1,5 senedir siyah cnm değişiklik istiyorumboshayallersmile
İstersen siyah filim çek bebeem senin gibin yavruyu kaçırır mıyızaklinialirimsmile
Havalı saçları pek bi severimboshayallersmile
:kedi::kedi:
olur balım inşaallah ya:teselli:
uyh anam derdiniz de hiç bitmiyi ha;finaliniz ezberiniz, saçınız kıyafetiniz, borcunuz... anlaşıldı bu gece de nikoya uyku yokbenneyaptımki
İnşş cnm yaeyvahedigeldismile :roflol: amma dertli kızlarız:delphin:
bencede cok yani :1no2:
önce 180 diyorlar ama sonra indiriyorlar kuzum
pazarlık et pazarlık vereliniortak
Tmm cnm yapayım pazarlıkyerimseniben
balım senin saçın hiç bana kıvırcık gelmiyo, normal saç dalgalı iştefisfisfis
anlaştıkvereliniortakanlaştık anlaştık

Yok canısı kıvırcık şu an ki hali dalgalı gibi ama çünkü perma yaptıralı 10 ay olduboshayallersmile

yok kız ben öyle dimedimohaoldumsmile gerekirse ortayı bulsunCADIARZU
kızların dediği gibi pazarlık yapsınvereliniortak
biber kız parayı sokağa atma kırarım bacahlarını
kalanıyla alıcağın makyaj cicilerini düşünaklinialirimsmile
Yokk nikonumm atar mıyım hiçç hele bi para kazanayım da boyatayımboshayallersmile

:roflol::roflol: ahahha koptumm bak senin de hoşuna gidicek ikna etme tekniğine bak 12 den vuruyo:roflol:

Benim anam destek veriyor yaptırcam desem ama ben de o cesaret yok:1no2:
Takma kirpiğe ben de özeniyom balım alırsan bi sese et banakaydirigubbakcemile4

Nikooo ses verr
Enişte aldı götürdü onukaydirigubbakcemile

Kimse kalmadı mı:gitme: Uyurum bak topiğin bi köşesindemirmirmirmir
Pati de gelmedi topiği kapatmayasempatiksalakcinni

içerde kimse kalmasın ilitliyorum topiki
sabah görüşmek üzere herkese öpücükler
Şeniz Şeniz Şeniz

günaydınnnnn kızlarrrrrrrr

Yok tatlım dalgası kendinden değil perma saçlarım çok katlı balım ondan öyle gözüküyor katları uzadı bile en yukarıdan aslan yelesi gibi yaptırıyodum kabarık olsun diye ama yeter dedim az uzun kullanayım diye kestirmiyorum kıvırcık saç katlı kesimi kaldırıyo kabarık gözüküyo o zamankaydirigubbakcemile2 ben de çok seviyorum kabarık saçları:asigim:

Ahahhah nikonumm yaa yüzüne canlılık gelsin diyon foto istiyon benden di mi:roflol:
:roflol: tmm cipse vermem saça veririm para:roflol:

ahanda perma yaptıran biri buldummm
biberim bende istiyorum perma ama iri dalga yani su dalgasu gibi
akitoş yaptıran bi arkadaşını görnğş permaları sönmüş zamanla
sende durumm nasıll bacım
bide hemen albümüne bakmam lazımmm

ufak çaplı bir defile yapcam sizee şimdik
yakında abiye almam gerekicek benimde araştırmadayım o yüzden
sizlerlede paylaşıyımm modelleri
bazıları abiye değil ama onlarıda beğendiğim için ekledim:)

selam dün sizlerden fikir istemiştim ama topikte kimsecikler yoktu kimseciklerde fikir vermemişler nikonum sen ver bari yaklaşık 1 ay önce indirim var diye gaza gelip clinique ten bir far bi de ruj almıştım aldıgım günden beri içim acıdı verdiğim paraya kullanamadım valla iade etsem diyorum
far 38 ruj 36 lira indirimli halleri bir sürü güzel markada bu paraya bi dolu ürün alırım yani sizcede oyle değilmi

barbiş kırmızı ve siyah mini elbiseye bide ilk elbiseye bayıldım somon renkli olanlarda çok güzelboshayallersmile
hepsini beğenmişim bendesempatiksalakcinni

selam dün sizlerden fikir istemiştim ama topikte kimsecikler yoktu kimseciklerde fikir vermemişler nikonum sen ver bari yaklaşık 1 ay önce indirim var diye gaza gelip clinique ten bir far bi de ruj almıştım aldıgım günden beri içim acıdı verdiğim paraya kullanamadım valla iade etsem diyorum
far 38 ruj 36 lira indirimli halleri bir sürü güzel markada bu paraya bi dolu ürün alırım yani sizcede oyle değilmi
anlıyorum ebrucuğuma.s
sen clinique far ve ruju içeriği sağlıklı olduğu için özellikle aldığını anımsıyorumfisfisfis
bence bir şey alındığında önemli olan insanın içine sinmesi, onu kullanırken mutlu olmasıdırolumunekankayizsmile
eğer geri alıyorlarsa kesinlikle iade et çünkü bu konu seni hep rahatsız edecek.
ama parayı iade vermezler sanırım, başka bir şey almanı isteyebilirlerCADIARZU
tabi verirlerse eğer onun yerine seni mutlu edecek tabi ki güzel ürünler alabilirsin.
tanrıçamız niçin bu kadar uğraşıyoa.s onun tavsiye ettiği bir çok uygun ve gayet güzel markalardan alabilirsin.
flormar, golden rose ve cecile tavsiye ediliyor biliyorsun
bir dene canım neden olmasın, aklında kalacağına cebinde kalsın:lepi:
bak seni destekliyorum hele bir iade etmeden gel bozuşuruz o zaman:mymeka:
yerine alacağın cicilerin fotosunu buraya da eklemeyi unutma yoksa notunu kırdırtırım patronakaydirigubbakcemile3

anlıyorum ebrucuğuma.s
sen clinique far ve ruju içeriği sağlıklı olduğu için özellikle aldığını anımsıyorumfisfisfis
bence bir şey alındığında önemli olan insanın içine sinmesi, onu kullanırken mutlu olmasıdırolumunekankayizsmile
eğer geri alıyorlarsa kesinlikle iade et çünkü bu konu seni hep rahatsız edecek.
ama parayı iade vermezler sanırım, başka bir şey almanı isteyebilirlerCADIARZU
tabi verirlerse eğer onun yerine seni mutlu edecek tabi ki güzel ürünler alabilirsin.
tanrıçamız niçin bu kadar uğraşıyoa.s onun tavsiye ettiği bir çok uygun ve gayet güzel markalardan alabilirsin.
flormar, golden rose ve cecile tavsiye ediliyor biliyorsun
bir dene canım neden olmasın, aklında kalacağına cebinde kalsın:lepi:
bak seni destekliyorum hele bir iade etmeden gel bozuşuruz o zaman:mymeka:
yerine alacağın cicilerin fotosunu buraya da eklemeyi unutma yoksa notunu kırdırtırım patronakaydirigubbakcemile3

valla haklısın nikoncum bi gazla aldım eşiminde isteğiyle aldıgımdan beri kullanamadım iade edip yerine aynı paraya kaliteli bi sürü cici alıcam eşimde iade edicem diye üzüldü ama onada yeni alıcam hemde aynı paraya daha çok dedim sev,ndi bende oyle yapıcam zaten tatlım çok sağol aldıgım cicileri ekleyeceğim öpüyorum nikonum balım tşkler benden sana pazar keyfi kahvesi bol köpüklü yanında nestle damak çikolata afiyet olsun tatlım :kahve: öpüyorum opuyorumnanaktan

Back
X