Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
1-2 deneme 1-2 balo makkajı denemeesempatiksalakcinni
İçime sinmeyen bişiler varCADIARZU Bir el atın bakambilmiyorumkismile

2885.jpg
[/url][/IMG]

island gayet güzel canım
aslında pek anlamam ama maviler biraz yoğun gibi geldi bana

1-2 deneme 1-2 balo makkajı denemeesempatiksalakcinni
İçime sinmeyen bişiler varCADIARZU Bir el atın bakambilmiyorumkismile

2885.jpg
[/url][/IMG]

şekerim bence gözlerin zaten mavi birde koyu mavi far gözlerinin güzelliğini kapatmış eğer gece makyajı ise gri siyah tonlarında bişey yapsan nasıl olur acaba dedim ben bayanssulusmile

şekerim bence gözlerin zaten mavi birde koyu mavi far gözlerinin güzelliğini kapatmış eğer gece makyajı ise gri siyah tonlarında bişey yapsan nasıl olur acaba dedim ben bayanssulusmile

Çakalımkaydirigubbakcemile3
olabilir tabi bebeem elbisem mavi olacak mavi tonlarda düşündüm ama mavisi yoğun oldu gibimbilmiyorumkismile
Aman can sıkıntısından öylesine yaptığım bişi zaten elime hangi far geçtiyse sürdüm.kaydirigubbakcemile4
Sizden aldığğım fikirlerle yenilerini denicemkaydirigubbakcemile4

bencede çok marifetlisin maşşallah :):)

ama nacizane fikrim hele birde kıyafetinde maviyse bu kadar koyu mavi far kullanma bence hatta mavi far kullanma :):)derim ben zaten gözlerin çok hoş :)))

bencede çok marifetlisin maşşallah :):)

ama nacizane fikrim hele birde kıyafetinde maviyse bu kadar koyu mavi far kullanma bence hatta mavi far kullanma :):)derim ben zaten gözlerin çok hoş :)))

Teşekkür ederim canımopuyorumnanaktan
Gri siyah deneyeyim birgün smoke eyes yapiimbayanssulusmile

island canım kalem uygulamaların cok başarılı tam goz yapına uygun..farda herkesle hemfıkırım bogmus..bence yarısını dore yarısını turkuaz yapsan daha guzel olur..

Üste eyeliner alta dipliner çektim canım.
Haklısın mavi benim de pek hoşuma gitmedi gri-siyah denemeyi düşünüyorum.kaydirigubbakcemile2

Ceylom benim de içime sinmedi pek ama gece makyajı diye biraz abarttım öylesine bi deneme zaten yorumlarınızla bişeye benzicek amakaydirigubbakcemile4

Balım, elbisen mavi, gözlerin mavi, makyaj mavi olmaz yavrum :sinifsinif:
arkadaşlar da demiş zaten, fazla masmavi diye vereliniortak

ilarzum çok kızar valla kıyafetle aynı renk far sürmeye ehehhehe :roflol:

ona sorarız bir de Tanrıçama tabii...boshayallersmile

bence naçizane, gri tonları iyi olur ve hatta sade bir gri far üzerine sadece eyeliner yeterli çünkü kumaşların zaten parlak...ama bilemem tabii ki gene de...
bilmiyorumkismile

Buyrunuz, ablacığımın hediyesi White Musk setim.:lepi:
içinde küçük boy duş jel, losyon, parfüm ve lif mevcut! Zaten çok sevdiğim bir kokudur...:asigim:

Bu göz kremini de bugün ben aldım, %30 indirim varken stokladım...E vit. göz çevresi kremi
hihoyyyt

3673.jpg

3730.jpg

merhaba kısçeler
nisan yağmurum güle güle sıkın mis gibin kok
ablanında kesesine bereketopuyorumnanaktan
benımde misafirim var bu aksam iş yerinden amirimlen kocası geliii
kısır yapacam tuzlu kuru pasta yaptım bide sütlü irmik tatlısı yapıcam
nasıllll
:uhm:

Buyrunuz, ablacığımın hediyesi White Musk setim.:lepi:
içinde küçük boy duş jel, losyon, parfüm ve lif mevcut! Zaten çok sevdiğim bir kokudur...:asigim:

Bu göz kremini de bugün ben aldım, %30 indirim varken stokladım...E vit. göz çevresi kremi
hihoyyyt

3673.jpg

3730.jpg

güle güle kullan çok güzel görünüyor zemuszemus

Back
X