Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
piberim valla son 2 haftadr her dışarı çıkışmda giyiyorum ayaklarım pert oldu artıkın...süslenesm geliyo buara nyeyse :S sebep de yok..halbuki çek eşofmanı popoya çık dmi daha rahat ne süsleniyon sanki sempatiksalakcinni

Patim ben de giyiyordum bi ara ama yok ayaklarım çok ağrıyo yolda çıkarıp yürüyesim geliyodu yolda taş olmasa ciddi ciddi çıkaracağım o derece yoruluyodum yeter dedim ya giy spor ayakkabını tamamdır özel günler olmadıkça ya da böyle aynı senin gibi süslenesim gelmedikçe giymiyorum resmen işkence kanka:1ninca:

Teşekkür ederim ablacımŞeniz 50 tl kankayerimseniben
:roflol: altın renkli roll on değil kanka göz farı ablacım o bildiğin roll on gibi roll on olanın rengi beyaz olan diğeri altın rengi:1:
Foto isterizzzzzz:enbuyukkk:
anladım çikolatalı cipisim, zamanla öreniyorum sempatiksalakcinni
ayakkabının fiyatı iyiymiş, hele mininin de vardı onda da gözüm var zemuszemus
elimde ne var ne yok çekicem inşaallah :2:
aslında benmde yagsız nemlndirici almam gerek :S
tanrıça karısı loreal mi ne önermşti bana bak unuttum yaa 26 liraydı..gidip bakem en yakın watsonsa
netrugenadır o kesin yerimseniben
yine beşşşş alcam patrondan ya çalışkanniko :lepi:
kendi kendimze işkence ediyoruz sempatiksalakcinni benmde yolda çıkarasm geliyo arada valla...
nere gtti bu güzeller
bi tek ben kaldım sanırım anadın mı
buba.gif
bağa güzel deme deliğanlı adamı bozar bana kaygan yağuşuhlu diyebilin anadın mı
buba.gif

kaydirigubbakcemile3 niye mutlu etti bu davetsz misfr
bende yavaştan kaçar nikom..korkmassn dimi gidersem sempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3 niye mutlu etti bu davetsz misfr
bende yavaştan kaçar nikom..korkmassn dimi gidersem sempatiksalakcinni

Ben varım nikom korkma:3:
dokunmayın misafirime o özel bir misafir :3:

git tabi pati buldun yağuşuhlu herifi anlamadım sanki :jeyyar:
nedense kaytan da gidek diye gözünün içine bakıyo yazık adama aklinialirimsmile
gidin beni biberik hayaletimle başbaşa bırakın hhhıııhhhh :içelim:

Son düzenleme:
nikon senide uykumu tutmadı hee:olmaz:hadı gıt herüfünün yanınasempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile benim herüfüm olsa yatardım şincik bil kıymetiniii

nikon senide uykumu tutmadı hee:olmaz:hadı gıt herüfünün yanınasempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile benim herüfüm olsa yatardım şincik bil kıymetiniii
sıpalarımın uyku düzenleri bozuldu eşimin yüzünden başbaşa bile kalıp uyuyamıyok kaydirigubbakcemile
ayağımda önce birini sonra birini sallıyorum düşün daha birinci sıpadayım ohaoldumsmilebilmiyorumkismile

sıpalarımın uyku düzenleri bozuldu eşimin yüzünden başbaşa bile kalıp uyuyamıyok kaydirigubbakcemile
ayağımda önce birini sonra birini sallıyorum düşün daha birinci sıpadayım ohaoldumsmilebilmiyorumkismile

koca danaları ne sallıyon kıss aklinialirimsmileuyumayolarmı kisempatiksalakcinni
benide uyku tutmadı actım bi radyo damar takılıyom boshayallersmile yarın benim kankılerle gunum var oraya gıtcem uyusam ıyı olur amma gel gor uyku gelmıy bana-tatlicadiarzu-

buyur bi kayfe:içelim: yak bi cigara:delphin:

koca danaları ne sallıyon kıss aklinialirimsmileuyumayolarmı kisempatiksalakcinni
benide uyku tutmadı actım bi radyo damar takılıyom boshayallersmile yarın benim kankılerle gunum var oraya gıtcem uyusam ıyı olur amma gel gor uyku gelmıy bana-tatlicadiarzu-

buyur bi kayfe:içelim: yak bi cigara:delphin:
ohh kave tam istediğim gibi olmuş eline sağlık :içelim:
sanal cigarayı da çok sevim bilisin :delphin:
damar ben de severim :içelim:
ama bu aralar favorim mezdeke :dance: kalori yakmam lazım harıl harıl mezdeke arıyorum :dance::dance:
ohh götür mamaları, kısır olursa benim yerime de ye cokacimcoook
anam nıkonumun bacısı gelmıs hosgelmısa.s. onun bacısı benımde bacım olurrhihoyyytŞeniz
bacım üzme kelibeğimi :dilcikar:

ohh kave tam istediğim gibi olmuş eline sağlık :içelim:
sanal cigarayı da çok sevim bilisin :delphin:
damar ben de severim :içelim:
ama bu aralar favorim mezdeke :dance: kalori yakmam lazım harıl harıl mezdeke arıyorum :dance::dance:
ohh götür mamaları, kısır olursa benim yerime de ye cokacimcoook

bacım üzme kelibeğimi :dilcikar:

yirim yirim senin o tatlu dillerini ŞenizŞenizŞenizyerimseniben

minimmmmm dogum günün kutlu olsun bebeim delikafadulden

tosbikiminnn kargosu geldiiiii:sm_cool:
hayallerimi süsleyen bu palete tosbikim sayesinde kavustum :teytey:
renkler harika simli simli ışıl ışıl fıkır fıkırrr :sm_cool:

7d860c72.jpg

sınavlar bitti memlekete dönme zamanı :jeyyar:
yazın pek nete giremicem sanırım dostlar :a015:

eenaaammm bu topic nolmuşşş böyleeee :)) hiç uğramamıştımm bundan sonra çıkmicaam kaydirigubbakcemile3

nörüyonuzz burda hatunLarr :D

Back
X