Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
nikoom süpermiş buuu smilein adı minik olsunmuuualkisalkisalkisdelikafadulden :sm_confused: :roflol:
ne demek minikim zevkle
vala_02.gif

bak bu da var tanırsın belki
FinouCat_03.gif

bayanssulusmile kızlar az önce dinledim saraçoğlundan cilt gençleştirici güzelleştirici maske
4 adet sert kayısı
1 adet sert kırmızı elma
kayısıları çekirdeğe çok yaklaşmadan soyuyoruz
elmanın kabugunuda ince soyuyoruz bunları bir tencereye alıp türk kahvesi fincanıyla su ekliyor
5 dk kaynatıp püre haline getiriyoruz robottanda geçirebiliriz sonra 1-1,5 yemek kaşığı alıp yüzümüze göz altlarıda dahil boyun dahil sürüp en az 20 en fazla 30 dakika bekletiyoruz
5 dakikada etkiyi hissedermişiz haftada bir kez uyguluyoruz
bu muhteşem tarifi sizlerlede paylaşmak istedim güzellikler bayanssulusmile
sevgiler

bayanssulusmile kızlar az önce dinledim saraçoğlundan cilt gençleştirici güzelleştirici maske
4 adet sert kayısı
1 adet sert kırmızı elma
elmanın kabugunuda ince soyuyoruz bunları bir tencereye alıp türk kahvesi fincanıyla su ekliyor
5 dk kaynatıp püre haline getiriyoruz robottanda geçirebiliriz sonra 1-1,5 yemek kaşığı alıp yüzümüze göz altlarıda dahil boyun dahil sürüp en az 20 en fazla 30 dakika bekletiyoruz
sevgiler

ben yapıyorum canım bunu ve şiddetle tavsiye ediyrum hem çok kolay hemde etkilifisfisfissırnaşık şey

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr acıl cvp beklıyorum lutfennnnnnnnnnn

kozmetıkcımdıye bı alısverıs sıtesı var oradan pasrfdum alavcagım babalar gunu ıcın babama aurunler orjınalmıdır acaba suphedeyım duyanınız bılenınız varmıııı

4 adet sert kayısı
1 adet sert kırmızı elma
sevgiler

cuma günü seda da vermişti bu tarifi..kayısı aldım bugün yapçamzemuszemus..
minikim geçmiş olsun..
bende bugün roacc.kullandığım için karaciğer enzim ve kolestrol tahlil sonuçlarını aldım sonuçlar iyi bişeyimde yükselme filan yok..:lepi:

Güzellerim selamlarŞeniz
Çok özledim hepiciğiniziopuyorumnanaktan
Balo harikaydııııııboshayallersmile
Yepyeni fotolarla karşınızdayım.kaydirigubbakcemile2
Fotoları atayım pc.ye eklicem sizekaydirigubbakcemile

minikom habersiz bırakma biziii kuzummm olumunekankayizsmile

Nikonum buna bittim yaa
FinouCat_02.gif
sırnaşık şey di mi Aprilim :3: tam bi miniko
FinouCat_02.gif

cuma günü seda da vermişti bu tarifi..kayısı aldım bugün yapçamzemuszemus..
minikim geçmiş olsun..
bende bugün roacc.kullandığım için karaciğer enzim ve kolestrol tahlil sonuçlarını aldım sonuçlar iyi bişeyimde yükselme filan yok..:lepi:
gacım çok çok sevindim :sm_cool::sm_cool:
41 kere maşallah suphanallah taş gibin hatunsun doktorlar arıyorlar arıyorlar bişi bulamıyorlar yerimseniben
etikete yazsam mı ne sırnaşık şey :1:
Güzellerim selamlarŞeniz
Çok özledim hepiciğiniziopuyorumnanaktan
Balo harikaydııııııboshayallersmile
Yepyeni fotolarla karşınızdayım.kaydirigubbakcemile2
Fotoları atayım pc.ye eklicem sizekaydirigubbakcemile
islom hoşgeldin prensesim Şeniz
merakla bekliyorum :sm_cool: :dance::dance:
biberim de geçen söze gidecekti bi de ondan resim bekliyorum oh oh :dance::dance:

islom hoşgeldin prensesim Şeniz
merakla bekliyorum :sm_cool: :dance::dance:
biberim de geçen söze gidecekti bi de ondan resim bekliyorum oh oh :dance::dance:

Hoşbuldum annelerin en tatlısıŞeniz
Anaa bibertom söze mi gideceğidi ben de istiyom fotokaydirigubbakcemile4
Tamam Nikonum paylaşcam tabiki en kısa zamandaopuyorumnanaktan

Canımıniçi çok sevindim kuzucanım, sonbaharda da böyle devam eder inşallah! olumunekankayizsmile

Kızlar Ezel gene ne biçimdi yaa
:bbo:

Back
X