- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #25.761
ne demek minikim zevklenikoom süpermiş buuu smilein adı minik olsunmuuualkisalkisalkisdelikafadulden :sm_confused: :roflol:

bak bu da var tanırsın belki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne demek minikim zevklenikoom süpermiş buuu smilein adı minik olsunmuuualkisalkisalkisdelikafadulden :sm_confused: :roflol:
ne demek minikim zevkle![]()
bak bu da var tanırsın belki![]()
buna bakmaktan huf huf oldumbu kız hala gelmedi![]()
tanrıçam hadi gel artık, karpuz getir yiyek![]()
minikom inci gibidir dişlerim hergün muntazaman fırçalarım dişlerimi tavsiye ederimdişlere bakkkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
tanrıçam alsın getirsin hepberaber yiyelim. sen de ister çekirdekli ye istersen tüpürnikoo cnm karpuz çekti yaaakaydirigubbakcemile3cokacimcoook
minikom inci gibidir dişlerim hergün muntazaman fırçalarım dişlerimi tavsiye ederim![]()
güle güle git bebeğim olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile3
canlarım ben kaçtım yarın tohtora gidicem kadın hastalıkalrına inş bişi yoktur haydi ii geceler kendinize ii bakınnnopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3
canlarım ben kaçtım yarın tohtora gidicem kadın hastalıkalrına inş bişi yoktur haydi ii geceler kendinize ii bakınnnopuyorumnanaktan
bayanssulusmile kızlar az önce dinledim saraçoğlundan cilt gençleştirici güzelleştirici maske
4 adet sert kayısı
1 adet sert kırmızı elma
kayısıları çekirdeğe çok yaklaşmadan soyuyoruz
elmanın kabugunuda ince soyuyoruz bunları bir tencereye alıp türk kahvesi fincanıyla su ekliyor
5 dk kaynatıp püre haline getiriyoruz robottanda geçirebiliriz sonra 1-1,5 yemek kaşığı alıp yüzümüze göz altlarıda dahil boyun dahil sürüp en az 20 en fazla 30 dakika bekletiyoruz
5 dakikada etkiyi hissedermişiz haftada bir kez uyguluyoruz
bu muhteşem tarifi sizlerlede paylaşmak istedim güzellikler bayanssulusmile
sevgiler
ben yapıyorum canım bunu ve şiddetle tavsiye ediyrum hem çok kolay hemde etkilifisfisfissırnaşık şey
bayanssulusmile kızlar az önce dinledim saraçoğlundan cilt gençleştirici güzelleştirici maske
4 adet sert kayısı
1 adet sert kırmızı elma
kayısıları çekirdeğe çok yaklaşmadan soyuyoruz
elmanın kabugunuda ince soyuyoruz bunları bir tencereye alıp türk kahvesi fincanıyla su ekliyor
5 dk kaynatıp püre haline getiriyoruz robottanda geçirebiliriz sonra 1-1,5 yemek kaşığı alıp yüzümüze göz altlarıda dahil boyun dahil sürüp en az 20 en fazla 30 dakika bekletiyoruz
5 dakikada etkiyi hissedermişiz haftada bir kez uyguluyoruz
bu muhteşem tarifi sizlerlede paylaşmak istedim güzellikler bayanssulusmile
sevgiler
sırnaşık şey di mi Aprilimminikom habersiz bırakma biziii kuzummm olumunekankayizsmile
Nikonum buna bittim yaa![]()
gacım çok çok sevindim :sm_cool::sm_cool:cuma günü seda da vermişti bu tarifi..kayısı aldım bugün yapçamzemuszemus..
minikim geçmiş olsun..
bende bugün roacc.kullandığım için karaciğer enzim ve kolestrol tahlil sonuçlarını aldım sonuçlar iyi bişeyimde yükselme filan yok..:lepi:
islom hoşgeldin prensesim ŞenizGüzellerim selamlarŞeniz
Çok özledim hepiciğiniziopuyorumnanaktan
Balo harikaydııııııboshayallersmile
Yepyeni fotolarla karşınızdayım.kaydirigubbakcemile2
Fotoları atayım pc.ye eklicem sizekaydirigubbakcemile
islom hoşgeldin prensesim Şeniz
merakla bekliyorum :sm_cool: :dance::dance:
biberim de geçen söze gidecekti bi de ondan resim bekliyorum oh oh :dance::dance:
bende bugün roacc.kullandığım için karaciğer enzim ve kolestrol tahlil sonuçlarını aldım sonuçlar iyi bişeyimde yükselme filan yok..:lepi: