• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
günaydın kısçeleriiiim..:3::3:opuyorumnanaktan.Serin bir temmuz sabahında, nanaklarınızı pıncırırımopuyorumnanaktan.a.s..
Kızlar.bugün diyete başlayalı 1 ay oldu.tam 4.100 gr.vermişim.hihoyyyt..yaniii..57.500 idim 53.400 olmuşum..hedefim 52 idi, ama 1 ayda olmadı..bilmiyorumkismile

Alıştım diyete valla.:içelim:. 1 hafta, ongün daha sıksam 52 olurum herhalde..:Saruboceq:
Birde şunu diyim..nesfit Fruits'i denedim..tahıllı meyve ıvırzıvırlı olanı yani..layt sütle tükettim..beğendim,lezzetli, tavsiye ederim.:lepi:.bazen öğlenleri onu yiyiyorum..:icecream:
nesfit1.jpg

Te tesempatiksalakcinni bu işte..

gacimm bunla nasıl kilo veriliyo ben bunu çok seviyorum ya meyveli ve çikolatalısını özellikle yemeğin üstüne tatlı niyetine yiyorum haliyle kilo veemiyorum:1::1:

:1::1::1:

gacimm bunla nasıl kilo veriliyo ben bunu çok seviyorum ya meyveli ve çikolatalısını özellikle yemeğin üstüne tatlı niyetine yiyorum haliyle kilo veemiyorum:1::1:

:1::1::1:

kilo verdirmiyo canım.sempatiksalakcinni.tok tutuyo.:1rolleyes:.dolayısıyla az yemiş oluyorsun..a.s:icecream:

daha iyim gacım tşk ederim olumunekankayizsmilebarışcaz gibi ama açmıyorum telefonlarını annemi aramış sürünsün daha:1::delphin: beter olsun:oklava:

bak hele kapris safhasındasın..iyiye işaret.
sürünsün accık:1:..
demek aneyi aramış haaa..iyi iyi..:içelim:

minikom çok sevindim , biraz üzülsün sonra barış :)
ben de kavga ettim , nikom duymasın :1:

gacıabla adet olamadım da cinlerim tepemde ondan :emir_bebek: bana mayo giydirmeye çalışıor ama direniorm alsanaalsanasmile

gacıabla adet olamadım da cinlerim tepemde ondan :emir_bebek: bana mayo giydirmeye çalışıor ama direniorm alsanaalsanasmile
iyi ki haşema dememiş,akannehir şükretmek lazım belki de..kaydirigubbakcemile3

ayy bende oyle oluruuummm
:bbo:

tanrıça nerde kıslar
nikon neden alttan alttan bakıp duruyoda bişi yazmıyo
biri bana anlatsın
:delphin:

evet yaaa..bütün gün alttan baktı durdu..bişey yazmadı..acaba nikonun kendisi mi?yoksaaaaa..
küstü mü bize..:uhm:

nazım , tanrıçam nişanlısıyla ayrıldı , tartışıp ,
sonra barışma müzakerelerine başladılar , ondan beridir gelmior , heralde barışmışlardır , biz de çok merak ediorz akannehir
nikom gelmişimizi geçmişimizi okuor , çok çalışması lazım geçmiş sayfalara sempatiksalakcinni
ben de delirmek üzereyim , napsam nerelere gitsem bilemedim kaydirigubbakcemile

gacıabla seksi mayokini alcam yarın , al sana mayo dicem kaydirigubbakcemile3 başta haşemadan girdi canım , sonra ibreyi düşürdü kaydirigubbakcemile3 hiç yoktu böle şeleri bi de bu çıktı , hiç karışmazdı , o da muayyen döneminde heralde kaydirigubbakcemile3

gacıabla seksi mayokini alcam yarın , al sana mayo dicem kaydirigubbakcemile3 başta haşemadan girdi canım , sonra ibreyi düşürdü kaydirigubbakcemile3 hiç yoktu böle şeleri bi de bu çıktı , hiç karışmazdı , o da muayyen döneminde heralde kaydirigubbakcemile3

ciddi ciddi haşema mı dedi..şaka..akannehir
al al mayokini al..alda gözleri :1shok:bööle olsun..al sana mayo dersin..

iyi ki haşema dememiş,akannehir şükretmek lazım belki de..kaydirigubbakcemile3

evet yaaa..bütün gün alttan baktı durdu..bişey yazmadı..acaba nikonun kendisi mi?yoksaaaaa..
küstü mü bize..:uhm:
bilmem kiiiifisfisfis
nazım , tanrıçam nişanlısıyla ayrıldı , tartışıp ,
sonra barışma müzakerelerine başladılar , ondan beridir gelmior , heralde barışmışlardır , biz de çok merak ediorz akannehir
nikom gelmişimizi geçmişimizi okuor , çok çalışması lazım geçmiş sayfalara sempatiksalakcinni
ben de delirmek üzereyim , napsam nerelere gitsem bilemedim kaydirigubbakcemile

ayrıldıklarını biliyorum canısıı
demek barış rüzgarları estiizemuszemus

nikonun gözlerine yazık
sengözlerimebaksanab

müzakerelere başladı en azından i en son öleydi :emir_bebek:
alacam gacıabla kırmızı bulursam kırmızı alcam , dua edecek bikinilerime takmış kafayı alsanaalsanasmile

Back
X