- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #28.241
slm kızlar ben geldimm herkesa merhabaaopuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
topiğe yazma konusunda tanrıçayı saymazsak ,3.sıraya düşmüşüm...akannehirmafoldumben
1.eprıl
2.minik06
3.beeen..:sinifsinif:
günaydın kısçeleriiiim..opuyorumnanaktan.Serin bir temmuz sabahında, nanaklarınızı pıncırırımopuyorumnanaktan.a.s..
Kızlar.bugün diyete başlayalı 1 ay oldu.tam 4.100 gr.vermişim.hihoyyyt..yaniii..57.500 idim 53.400 olmuşum..hedefim 52 idi, ama 1 ayda olmadı..bilmiyorumkismile
Alıştım diyete valla.:içelim:. 1 hafta, ongün daha sıksam 52 olurum herhalde..:Saruboceq:
Birde şunu diyim..nesfit Fruits'i denedim..tahıllı meyve ıvırzıvırlı olanı yani..layt sütle tükettim..beğendim,lezzetli, tavsiye ederim.:lepi:.bazen öğlenleri onu yiyiyorum..:icecream:
![]()
Te tesempatiksalakcinni bu işte..
minik hoşgeldin..durumlar ne vaziyette?
gacimm bunla nasıl kilo veriliyo ben bunu çok seviyorum ya meyveli ve çikolatalısını özellikle yemeğin üstüne tatlı niyetine yiyorum haliyle kilo veemiyorum
![]()
daha iyim gacım tşk ederim olumunekankayizsmilebarışcaz gibi ama açmıyorum telefonlarını annemi aramış sürünsün dahabeter olsun
klava:
minikom çok sevindim , biraz üzülsün sonra barış :)
ben de kavga ettim , nikom duymasın![]()
.ayakap aldı ya çocuk..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ben geldim , adt olamadım çok gerginim mafoldumben
iyi ki haşema dememiş,akannehir şükretmek lazım belki de..kaydirigubbakcemile3gacıabla adet olamadım da cinlerim tepemde ondanbana mayo giydirmeye çalışıor ama direniorm alsanaalsanasmile
ayy bende oyle oluruuummm:bbo:
tanrıça nerde kıslar
nikon neden alttan alttan bakıp duruyoda bişi yazmıyo
biri bana anlatsın![]()
gacıabla seksi mayokini alcam yarın , al sana mayo dicem kaydirigubbakcemile3 başta haşemadan girdi canım , sonra ibreyi düşürdü kaydirigubbakcemile3 hiç yoktu böle şeleri bi de bu çıktı , hiç karışmazdı , o da muayyen döneminde heralde kaydirigubbakcemile3
bilmem kiiiifisfisfisiyi ki haşema dememiş,akannehir şükretmek lazım belki de..kaydirigubbakcemile3
evet yaaa..bütün gün alttan baktı durdu..bişey yazmadı..acaba nikonun kendisi mi?yoksaaaaa..
küstü mü bize..:uhm:
nazım , tanrıçam nişanlısıyla ayrıldı , tartışıp ,
sonra barışma müzakerelerine başladılar , ondan beridir gelmior , heralde barışmışlardır , biz de çok merak ediorz akannehir
nikom gelmişimizi geçmişimizi okuor , çok çalışması lazım geçmiş sayfalara sempatiksalakcinni
ben de delirmek üzereyim , napsam nerelere gitsem bilemedim kaydirigubbakcemile