altına barnanı bas da yalınız mektup sahipsiz kaldı

ne gelen var ne gelen

sahibi gelesiye kadar uzar gider bu mektup :mymeka:
incelmenin sırrını merak ettim nolur söyle kızaklinialirimsmile bak tüpçü müpçü gibi bişeyse kalsın he Çok üzgünüm çoook
sen tutanın elinde kalıyon hayırdır sempatiksalakcinni sana moruk desem olar mı sempatiksalakcinni :roflol:
şimdi nasıl bacağın islom bi uff diyim geçsin aklinialirimsmile uuuuufff aklinialirimsmile :jeyyar:
çatlağa bak ya üstte ne diyodu şimdi ne diyo :roflol: ananın babanın yerinde olsam ben de şaşırırım :roflol:
bacağım moruk diyo ağlıyo, öte yandan annee ne güzel cicler aldım baak diyordur :roflol::roflol:
yalnız ojenin rengine bayıldım ha aklinialirimsmile ne var orda bi sevabına deseydin bayanssulusmile far, oje ve maskara mı var kaydirigubbakcemile3 maskaran ne marka isloo aklinialirimsmile
sen bunu daha önce de demiştin, bazen burda reklamlarında 3 saatte kapınızda diyor ya, pess diyorum her gördüğümde, reklamın da bu kadarıbayanssulusmile
eskiden burda da kargo böyle olurdu, bir kere kaçırdım mı peşine düşerdin ohaoldumsmile
artık eline ulaşmıştır heralde :bbo: aldıklarını buraya da ekle biz de görelim sempatiksalakcinni
maşallah aprilim benim ya :asigim: hep böyle olun bitanem Şeniz
bir ömür boyu sunumlu geçinin işalla innatayna dinimiz amin :jeyyar: :icecream: kaydirigubbakcemile3