- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #29.381
hemen uçuyorum bal kabağımalbüme bak Tanrıçamda baksın kaldırıciimkaydirigubbakcemile2 Tabi bi girip kaçmazsa
gacım,mekanımıza gelmek için kafamıza taşmı düşmesi lazımvay vay vay vaaaaaaayyyy..kimler gelmiş kimleeeeerrr..delikafaduldenalkisalkisalkisŞeniz
Tanrıçam, gene kafana çakıl taşı düştü sanırsam..şaşırdım.naniknaniknaniknanik.neyyysssseeee..:1rolleyes::icecream:
gül yüzlüm,2 gündür pc nin azizliğine uğruyorum,tam alıntılayıp entır yapıcakken kapanıyo gerzek:mymeka:
sinir krizleri geçirtiyo banaguclubacismile
:roflol:kız tanrıça ,külkedisinin ters versiyonusun.guclubacismile.o 12 de gider..sen de 12 den sooona geliyon haaaa..
anam benim neyim düzki zaten
tiki concon lar sizizemuszemusdisko disko partizaneler
Bu gece sevdiceğimlen alemlere aktıksositososito
bende kendimi tek kurnaz benim sanıyodumsırnaşık şeyben naaptım biliyon mu islom.bilmiyorumkismile.denizden gelirken 1 şişe deniz suyu gettim kendimebilmiyorumkismileohaoldumsmile..buzluğa koydum,bir de spreyli şişeye koydum arada fısfıs yapıyorum yüzüme ve sırtıma omzuma..kaydirigubbakcemile3
gacitom,aynı işlemi bende yapıyorum
deniz suyu sivilcelere felan çok iyi gelir ayrıca,cilde faydalı olii:jeyyar:
aprilim olsa,bize süpersoniksiniz kankalar:lepi:derdiboshayallersmile
Erkenciyim yarın Aydın'a gidiyorum ince işler var her an görümvce olabilürümmdelikafadulden
anam bu sıcaktada görümcemi olunursempatiksalakcinnihavalar serinlesin öyle olursun be islom:smiley-cool:
hayırlısı olsun diyelim gülom:içelim: