• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
albüme bak Tanrıçamda baksın kaldırıciimkaydirigubbakcemile2 Tabi bi girip kaçmazsa:delphin:
hemen uçuyorum bal kabağımkaydirigubbakcemile4
vay vay vay vaaaaaaayyyy..kimler gelmiş kimleeeeerrr..delikafaduldenalkisalkisalkisŞeniz
Tanrıçam, gene kafana çakıl taşı düştü sanırsam..şaşırdım.naniknaniknaniknanik.neyyysssseeee..:1rolleyes::icecream:
gacım,mekanımıza gelmek için kafamıza taşmı düşmesi lazım:delphin:aşkolsun çok kırıldımsempatiksalakcinni
gül yüzlüm,2 gündür pc nin azizliğine uğruyorum,tam alıntılayıp entır yapıcakken kapanıyo gerzek:mymeka:
sinir krizleri geçirtiyo banaguclubacismile

kız tanrıça ,külkedisinin ters versiyonusun.guclubacismile.o 12 de gider..sen de 12 den sooona geliyon haaaa.:1::1:.
:roflol:
anam benim neyim düzki zaten:1:doğarken bile ters gelmişim:CüvCüv::ecrin_bebek: fisfisfis

Bu gece sevdiceğimlen alemlere aktıksositososito
tiki concon lar sizizemuszemusdisko disko partizaneler:delphin:
ben naaptım biliyon mu islom.bilmiyorumkismile.denizden gelirken 1 şişe deniz suyu gettim kendimebilmiyorumkismileohaoldumsmile..buzluğa koydum,bir de spreyli şişeye koydum arada fısfıs yapıyorum yüzüme ve sırtıma omzuma..kaydirigubbakcemile3
bende kendimi tek kurnaz benim sanıyodumsırnaşık şey
gacitom,aynı işlemi bende yapıyorum:1:ama ben buz kalıbına döküyorum deniz suyunu,sonra yüzümde gezdiriyorumzemuszemus
deniz suyu sivilcelere felan çok iyi gelir ayrıca,cilde faydalı olii:jeyyar:
aprilim olsa,bize süpersoniksiniz kankalar:lepi:derdiboshayallersmile

Erkenciyim yarın Aydın'a gidiyorum ince işler var her an görümvce olabilürümmdelikafadulden

anam bu sıcaktada görümcemi olunursempatiksalakcinnihavalar serinlesin öyle olursun be islom:smiley-cool:
hayırlısı olsun diyelim gülom
:içelim:

Sevgili patronum
681f5b8baa1bf28cdc63c365a94dd23f.gif

öncelikle nasılsın iyi misin :lepi:
beni sorarsan teşekkür ederim hamdolsun iyiyim sen nasılsın vereliniortak
ben iyiyim dünya hali işte yaşayıp gidiyoruz, ya sen nasılsın iyi misin :1hug:
ben de işte ne olsun iyilik sağlık, sen nasılsın
vishenka207av.gif

Allah razı olsun iyiyim daha ne olsun, sen nasılsınız benneyaptımki
bu muhabbet uzadı mı ne :uhm:
neyse...fisfisfis
ama sen geldin çok mutlu oldum :dance:
dile kolay 1 ay oldu be patronum
280b7fe647a0e5222f5402535d209518.gif

sensiz bir ay bu niko için ne demek
f2c4f2bd2ebbc09058a27a39855a660f.gif

ne demek kısmının cevabını sana bırakıyorum :mymeka:
sen yokken neler oldu neler:delphin:
islo gene sancılı ayşo oldu, otobüslerde bayıldı ohaoldumsmile
dohtora gitti dohtor hap vermiş buna hapı yedi anlıcan sempatiksalakcinni
nazo gelin anasına gitti geldi arada bir uğrayıp silakını gösteriyo bize :hulya:
minik bir ara selam verme rekoru kırdı :roflol:
selam verip kaçıyordu kerata :3:
sonra bir sorun var ayrılcam dedi bilmiyorumkismile
bi sonuç söylemeden tatile gitti minikom kaydirigubbakcemile
mini tatile gitti ikinci sekreterya aprilim söyledi zati bayanssulusmile
ama gelince sana çok ihtiyacı olacak kısmetse ona şafak sayıcaz
paratrooper.gif

onçin burdan ayrılma lütfen

akito geldi biliyorsun zaten
bc1f576012b55f718dac76abae60f73c.gif

yalnız prensesim geceleri toplaşalım çadır çatalım istiyo haberin olsun :içelim:
onçin burdan ayrılma lütfen

tatlıgacı heidimizin doğum günüydü geçen
150355e8ee98a1af02e88cf788a3c38b.gif

hani bi selam verip kaçmıştın ya onun ertesi günü :3:
yaa burda değildin kutlayamadın ne yazık

gacı bu napsın hala matoynan uğraşıyo, dizi bitti gacı matmazelden hırsını alamadı :roflol:
kaynanası gacıya bi elbise dikmiş tam senlik yani aklinialirimsmile
elbiseyi arama göremezsin bize ekşın yaptı albımdan

ilarzu kayıp ne zamandır zayıflıyo habire kerata aklinialirimsmile
tez yazdı, istanbula, tekirdağa gitti öyle gezdi ki kafam karıştı:delphin:
karabiberim yok ne zamandır, aniden kayboldu fıstık :gitme:
o yollarını ayırdı kafam rahat dedi kayboldu sonra fisfisfis
bi ciciler almıştı, hele bir ayakkabısı var sindirella görse kendi ayakkabısına burun kıvırır :dilcikar:
tembel tospa sınavlarını verdi, netini değiştirdi ama hala akşamları uğramıyo kaydirigubbakcemile
pati mi:delphin: patiyi görürsen selam söyle:delphin: kaygan bıyıhlıynan kaçtı zaar aklinialirimsmile
aprilime gelecek olursak, sen yokken bize çok sahab çıktı guclubacismile
haa bir de ablasına uğrayıp durdu bize nispet yapar gibi :dilcikar:
düğün için bütün hazırlıklarını tamamladı herbişeyini aldı tonuna kadar zemuszemus :roflol:
sizin orda ne var ne yok kankam kaydirigubbakcemile2
sarı kızı sağdın mı, kuzular meledi mi, horoz erkenden öttü mü
47d462da44dc01cd84df5c7acd6a8f1a.gif

daha yazacaktım emme mürekkebim bittiopuyorumnanaktan
selam eder öperim Şeniz
öhhhöööööööö :delphin:
ben seni nasıl yesem kaydirigubbakcemile

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
mektuba baksırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
allahın delisi seni:roflol:
özel mesaj yazamıyonuz artık demüüü:jeyyar::roflol:
akitramda geldi yazıp,onun yaptığı smili koymuş,ona geberdim zaten:lepi:
aprilim güzel sekreteryalık yaptı ama,ona üstün hizmet ödülü vermem lazım:hooray: :uhm:
baya uzak kaldım sanki bendefisfisfissitemde haklısın:delphin:
hatamı telafi edicem:icecream:
bilmediğim bi gelişme varmı pekisengözlerimebaksanab??

Gene gelmiş benim bi denem.:teytey::teytey:.ayy nazarlara gelmeyesin..enişteden ok.çıktı galibası..
Tanrıçam,kııı bende buz kalıbına kodum deniz suyunu.:1rolleyes:.aynen dediğin şekilde yapıcam..kışa saklıyom onnarı

gözünden ASLA kaçmaz:delphin::smiley-cool:
sen beni nası yiyiceksinki:smiley-cool:
kendini alıntılamana hastayım biliyosun:roflol:nikom okuyım neler yazmışın dur:roflol::roflol:
he kaçmaz kimin sekreteryası o :delphin: bişi de bilme gözünden kaçsın, hemen lafı komuş :mymeka: :roflol:
seni kırk katırla mı yesem :mymeka: kırk satırla mı :mymeka:
koskoca yaz nasıl geçti :CüvCüv: neler neler yaptın bekliyorum mektubun cevabını :CüvCüv:
eş eş eşişe beş boş beşişe patronumun adı menevşee:delphin: :roflol::roflol:

:dilcikar:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
mektuba baksırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
allahın delisi seni:roflol:
özel mesaj yazamıyonuz artık demüüü:jeyyar::roflol:
akitramda geldi yazıp,onun yaptığı smili koymuş,ona geberdim zaten:lepi:
aprilim güzel sekreteryalık yaptı ama,ona üstün hizmet ödülü vermem lazım:hooray: :uhm:
baya uzak kaldım sanki bendefisfisfissitemde haklısın:delphin:
hatamı telafi edicem:icecream:
bilmediğim bi gelişme varmı pekisengözlerimebaksanab??
bence de Aprilim haketti hiç hakkını yiyemem sositososito
hatta islo ve mini de öyle bayanssulusmile
he özel mesac yazamıyok çok mu komine gitti:delphin:
sitemde haklıyım demek, ama sitem zamanı geri getirmiyor saçlarım beyazladıı:delphin:
demek daha gelişme diye soruyorsun, senin usul cevap verim; patronum biliyorum çok ihmal ettim ama söz hatamı telafi edecem, en kısa zamanda gelicem canlarım:delphin: süprizzzzz :dilcikar:

Minik ,renkli kanaryam..olumunekankayizsmile neler de dermiş öyle.opuyorumnanaktan.tatlı dillim..opuyorumnanaktan
hisler karşılıklı..
siyah beyaz kartalım ben:lepi::smiley-cool:ne demiş isem az bile demişimdir..sen en güzel sözlere layıksın erik gözlüm benimŞeniz
Çok tırstım yahu attığım mesajı da unuttum:roflol: koru beni nikonum:1hug:
seni değil niko,nuriş ve çetesi bile koruyamaz cabbarımın gazabından biberik:delphin: sırnaşık şey
kanka,yanarım yanarım bende okuyamadım ona yanarımohaoldumsmileneler yazdınız kim bilir banasenağlama

fildir fildir geziyolar
nirde olcaklar
bizde sürünelim büle :olmaz:
he valla geziyoruz tospikcankaydirigubbakcemile4
sende gez,durma evdezemuszemusama akşam çık mümkünseakannehirdondurma gibi erirsin allama:delphin:

Hepinizi çokkk seviyurum canım kankalarımmm
olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
biz seni hiç sevmiyoruz:dilcikar:senağlama
nerdesin be kanka,gelde 2 lafın ağzını yüzünü patlatalım:a015:ama keyfin cillop,onu bilmek yetiyoopuyorumnanaktan

çingene makyajı yarışmamız için başvurular başlamıştır kızlar

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=14475938#post14475938
fikir annesi benim amahihoyyytyaşasın çingane makkaşı:lepi:
tanrıçamŞenizŞenizŞeniz
sen yeterki mutlu ol bacım biz beklerizboshayallersmile
ağzını burnunu yediğimŞeniznerelerdesin cadıkaydirigubbakcemile

tanrıcam gelmiş gitmiş yaaa gel artık yaaa :umursamaz:
bende cok pis tribe girioruummm ve girdim :umursamaz:
tribini yerim yavyuum:jeyyar:
ahada geldimsüprizzzzz ama yoksun:sm_confused:

TanrıçammmŞeniz
Biz de arkandan saydırıyoduk bıraktı bizi yine diye:1:
Artık gitmeyeciin dimi gülyüzlümŞeniz

bende diyorum kulaklarım niye bu kadar çınlıyo:smiley-cool:
sizi bırakan 'pot' olsun be:lepi:

he öp en yalap şalapından:delphin: bağane ben sana küsüküm :umursamaz: nikoya höööö olsan bile küsüküm işte kaçak :mymeka: al bi daha :mymeka:
hırsımı alamadım bi daha :mymeka: sus geçmişi okucam diyo bi de :mymeka: artık yemezler :mymeka: sus cevap verme nikoya :mymeka:

höööö:1shok: :1shok: :1shok: :1shok:
seni patiye havale ediyorum..kaygan bıyıklı ilgilensin senlesengözlerimebaksanab:delphin: :roflol:
bak kendimi alıntılatma bana:enbuyukkk:okuyorum olum daha napim:enbuyukkk:

Kızlar şu barcelino saç bakım yağından aldım..haftada 3 kez yapın diyoo..bu ne beee..bi kez yeter:umursamaz:,aaaa...aklinialirimsmile

Gene gelmiş benim bi denem.:teytey::teytey:.ayy nazarlara gelmeyesin..enişteden ok.çıktı galibası..
Tanrıçam,kııı bende buz kalıbına kodum deniz suyunu.:1rolleyes:.aynen dediğin şekilde yapıcam..kışa saklıyom onnarı
hoşgeldin yeşil eriğimopuyorumnanaktaneniştenin işi var,bende evimdeyim,fırsat bu fırsat yanınıza uçtumhihoyyyt
gacım 5 kiloluk petler varya,bidakine onlara doldurucam:smiley-cool:valla süper oluyo:dance:
ben bu gün hakiki gül suyu aldım,onlarıda buz kalıbına koyucam,yazın en süpersonik şekilde ferahlamak içinhihoyyyt
akşama resim eklicem bitaneler..

he kaçmaz kimin sekreteryası o :delphin: bişi de bilme gözünden kaçsın, hemen lafı komuş :mymeka: :roflol:
seni kırk katırla mı yesem :mymeka: kırk satırla mı :mymeka:
koskoca yaz nasıl geçti :CüvCüv: neler neler yaptın bekliyorum mektubun cevabını :CüvCüv:
eş eş eşişe beş boş beşişe patronumun adı menevşee:delphin: :roflol::roflol:
lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü :roflol: :roflol: :roflol:
pskopat niko:roflol: :roflol: allah bilir ben yokken hangi konsept'te iletiler ve avatarlar yaptın:delphin:
çok pis koyarım:delphin:lafısengözlerimebaksanab :smiley-cool:

:dilcikar:

bence de Aprilim haketti hiç hakkını yiyemem sositososito
hatta islo ve mini de öyle bayanssulusmile
he özel mesac yazamıyok çok mu komine gitti:delphin:
sitemde haklıyım demek, ama sitem zamanı geri getirmiyor saçlarım beyazladıı:delphin:
demek daha gelişme diye soruyorsun, senin usul cevap verim; patronum biliyorum çok ihmal ettim ama söz hatamı telafi edecem, en kısa zamanda gelicem canlarım:delphin: süprizzzzz :dilcikar:

:roflol: :roflol: :roflol::roflol: :roflol: :roflol:
ulan gelicem dedim gelmedimmi:mymeka:maaşlara zam yapıcaz dedik yapmadıkmı,işsizlik biticek dedik bitt.....ay coştum,frekans çık aradan:tomato:
o değilde,mesaj süresi 600 saniye olmuş yine,ona ayar oldum aga:delphin:

Aldıklarımı ekliyim bari
Yemek yiyip geliom
4277.jpg
[/url][/IMG]
güle güle kullan bacımŞeniz
canım peki renkli nemlendirici göz altı morluklarını da kapatıyor mu?

renkli nemlendirici göz altına sürülmez hayatım..ten ürünlerini(fondoten,pudra vs..)göz altına uygulama..göz altı derimiz o kadar ince ve hassas'ki,ileride çabuk kırışmaya müsait..gözümüz gibi bakalım mümkünse
kaydirigubbakcemile2

bugün gecelere akacağızzz , akmadan önce aldıklarımı ekleyeyiiimmmmmm delikafadulden

yaaa kıyafetlerimi ekleyemedim yarın bi daha denerim :(((

973.jpg

988.jpg

kış gelse de toplaşsak :gitme: özledim yaaa :gitme: tanrıçam gülüm :asigim:

Son düzenleyen: Moderatör:
minimŞenizhoşgeldin bitanemolumunekankayizsmile
neler neler almışsındelikafadulden delikafadulden yalnız elbiseleri üst üste eklemişsin bebeğim,pantolonları göremedimbilmiyorumkismile
kozmetiklerin harika,hepsi işe yarar şeyler..ben yazın kozmetik almıyorum,enerjimi sonbahara saklıyorum:lepi:
allığın rengine bayıldım bu arada:asigim:elbiselerde çok cici:sm_cool:herbişeyini iyi günlerde kullan güzelim benimopuyorumnanaktan

tanrıçam sıcaktan beynim sulandı heralde yaptığım şeleri yapamıorm , aynı şeyi kopyalamışım sempatiksalakcinni
yarın düzgününü eklicem kaydirigubbakcemile2
saol bebeğim , kapatıcım bitmişti , okul açılmadan alayım dedim , temizleyicilerimi de estee alacağım eylüle kadar anca opuyorumnanaktan okul zamanı zor geçiniyorum aklinialirimsmile

:roflol: tahmin ettim zaten:)bende sürekli o hatayı yapıyorum,önizlemede fark edip siliyorum hemen:1:
estee güzel ama tuzludur,kesen müsaitse almakta çok iyi yapmışsın bitanem..peki cilt bakım ürünlerini estee alma kararını nasıl verdin?cilt bakımı için esteden çok daha iyi markalar var,ben tonik ve temizleme sütünü kullanmıştım,ordan tecrübe sahibiyim

valla moron gibi aynısını nasıl kopyaladıysam yapacağım zamanda yapam heelülülülülülü
kankam direk cildime sürdüğüm şelerde paradan sakınmam , kapatıcıda benim için en önemli 2.şeykaydirigubbakcemile3
bunları denerken kız denedi temizleme şeylerini yüzümde sevdim onlarıda , çok yumuşak ürünlerdi , beğendim gibi , sence hangisinden alim balım , kararım kesin değil kaydirigubbakcemile3

merhaba gençlerŞeniz
Tanrıçam nasılmış bakalım iyimiş mi
olumunekankayizsmile
merhaba nazomopuyorumnanaktan
tanrıçan iyi çok şükürhihoyyytsen nasılsın bitanem?senin tayin işinden ne haber:1ninca:

valla moron gibi aynısını nasıl kopyaladıysam yapacağım zamanda yapam heelülülülülülü
kankam direk cildime sürdüğüm şelerde paradan sakınmam , kapatıcıda benim için en önemli 2.şeykaydirigubbakcemile3
bunları denerken kız denedi temizleme şeylerini yüzümde sevdim onlarıda , çok yumuşak ürünlerdi , beğendim gibi , sence hangisinden alim balım , kararım kesin değil kaydirigubbakcemile3

deli:roflol:
ben kapatıcımdan memnun değilim:umursamaz:mac var bende,bitmesini bekliyorum,biter bitmez lancome alıcam kısmetse:asigim:
bide bereketliki namussuz,3 sene gitti bana(tabi başka ürünlerde kullanıyodum)
bebişkom biraz daha fazla ver,la prairie marka al derim..cidden verdiğin paraya değerbayanssulusmile
79481_kucuk.jpg

resmi örnek olsun diye koydum..la prairie fransız bir markadır ve fiyatları oldukça tuzludur.sevil parfümeri gibi kozmetikçilerde bulabilirsiniz(bilmeyenler için)

dur deney yapıyormu bi bakim meleğim , biliorm bu markayı hiç bakmam aklıma gelmemişti , van münüt aklinialirimsmile

Allah belamı verecek :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X