• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
sahurumu ettim geldimcokacimcoook
bu arada mirim börenk getirmiş:jeyyar:bi dilim yiyim tadına bakıyımcokacimcoookŞenizkesesine bereket meleğiminzemuszemus
canlarım,kazene destek vermeyi unutmayalım:lepi:birinci olursa bizide görücek sitecek:smiley-cool:
ayrıca 4 gün boyunca siteyi hiç açamadım:))o yüzden 4 günlük geçmişi okumam lazımboshayallersmilebu gece halledicem inşallah supanallah dinimiz aminsempatiksalakcinni

tanrıca editörlüğün hayırlı olsun canım senle samimi olmasakta topiği arada takip ederim faydalı insan seviyorum seni:asigim:Şeniz
oyyy canım benim:kedi:cevahir gibi faydasız olmaktansa:smiley-cool:faydalı oluyorsam ne mutlu tatlımŞeniz
gel masumcum,seninlede samimi olalım:jeyyar:arada yoklayıp kaçıyosun biliyorum:jeyyar:
güzel sözlerin için teşekkür ederim canısıhihoyyyt

mune başkanımız hoş geldiniz :hooray: sanırım artık burası teftişe tabi değil :1closedeyes:
ı ııımmm efenim ben linki daha önce vermiştim, editör yardımcısı sekreterya danışmanı olaraktan
681f5b8baa1bf28cdc63c365a94dd23f.gif

efenim az önce de arz ettiğim gibi editör yardımcısı sekreterya danışmanı olaraktan ben de arkamda heran bir gölge hissedecek miyim
:roflol: :roflol: :roflol:
olum burası daha çok teftişte olacak,ayıktırıyım seni:1closedeyes:yeni görevimize güvenme:delphin:
evet,mune başkandan önce kazene destek mesajını gördümhihoyyythelal sana usta,göreve alıştın bi çırpıdavereliniortak-tatlicadiarzu- :roflol:

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Valla gecenin 1inde cam sildim kimse görmesin diye perdenin arkasına saklana saklanasempatiksalakcinni
Sonra birden geldiler bana bi baktım makyaj yapıom ve 10 dakka sürmedi uyduruk makyajımbayanssulusmile
Beğenmene sevindim balım
Sen ekle foto becermeye çalışırım gülocum kopya çekerekyapınca bi moka benzetemiom ama uğraşırımŞeniz

Göz altındaki far selayım içine kalem çektim.
Çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan

beğenmek lafmı bekaydirigubbakcemilebayıldım:lepi:allah özenmiş yaratmış o gözleri:nazar:makyajda 10 numara:nazar:
yalnız tikkatimi çekti,sen makinemi aldın?telden çekmemişsin belliCADIARZU

Börekler de piştikaydirigubbakcemile4
Mirim servis ediver

borek.jpg

herkes birbirine görev veriyo,hay allam ya :roflol:
ulan nerden edi oldumboshayallersmile :roflol:

ooohhhhhhhh eline sağlık islom zemuszemus
ben şöyle bir tabak mune başkanıma ikram ediyim

sen de tanrıçamla bize ikram et hadi canım
COLOR]

yufkali_makarna_boregi.jpg

ahhhhh:roflol: :roflol: havan batmasın:tomato: :tomato: :tomato:
sen mune başkana,seninle banada islo öylemi:tomato: :tomato: :mymeka:
geldiğin yeri unutma nikokaydirigubbakcemile :roflol:

hahahahah nikomu tebrik ediyo:roflol:koptum ya :roflol: ee tabi nikoya gün doğdu:delphin:boşuna sekreteryalık yapmadı aylarca:1closedeyes:

niko:delphin:
önce şekilli bi avatar yap kendine,buram buram danışmanlık koksun:1closedeyes:birde iletizemuszemustamamdırvereliniortak :roflol:
bende kemal sunal gibi gülmek istiyorum kanka:roflol: :roflol:

içerde ciğerlerim çürüdü be niko:delphin: boshayallersmile

puhahahahahahsırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
tüh be..ben sadece edi oldum:a015:kahretsin:çok üzgünüm: :roflol:
tüh malesef sadece edisin napim elimden bişi gelmiyo patronum :a015: senağlama
çok duygulandım çook, çok emek verdim biliyon senağlama
patron sen de alengirli ışık taksana ha :smiley-cool: :roflol:
Nikoo daha mı ağlıon olumsenağlama Yannız sende girdin havaya patronu sallıyon çay dei hatun duymadın mı:delphin:
islo sen editör sekreterya danışmanına bişi mi dedin:delphin:
yardımcılar patrona hizmet etmez olum:delphin: sen bu kafaynan iş bulaman :mymeka:

mardinli güzel yarim,inan sana heyranım:smiley-cool:
iletini görünce aklıma bu türkü geliyo megomolumunekankayizsmile
canını yerim seninolumunekankayizsmile

kaydirigubbakcemile4gittim fıstıım,
yarın görüşürüüüz Şeniz
seviom seni çooookkkkka.s.

selamlar kizlar..
tanircam dönüsün muhtesem olmus bacim hadi hayirli olsun editorlüüün

tanrıca editörlüğün hayırlı olsun canım senle samimi olmasakta topiği arada takip ederim faydalı insan seviyorum seni:asigim:Şeniz

olumunekankayizsmile
patronum daha şimdiden uzaktan akrabaların çıkmaya başladı
:roflol::roflol::roflol:
şşşşştttttttt olum yasakkelime siz yokkene biz vardık önce biz yicez kaymağını :1closedeyes: yanında bal da olsa iyi olur :1closedeyes: :roflol:

ooohhhhhhhh eline sağlık islom zemuszemus
ben şöyle bir tabak mune başkanıma ikram ediyim

sen de tanrıçamla bize ikram et hadi canım
font>

yufkali_makarna_boregi.jpg

Allaaaaaaaaaaaahıııııııııııııımmmmmmmmmm bu ne şereftir delikafadulden delikafadulden
patronum tarafından yazım editlenmiş :roflol::roflol::roflol::roflol: çok fenasın patronum aklinialirimsmile çoook aklinialirimsmile

şşşşştttttttt olum yasakkelime siz yokkene biz vardık önce biz yicez kaymağını :1closedeyes: yanında bal da olsa iyi olur :1closedeyes: :roflol:

pişşşttttt :dilcikar:
fıstıım o benim bi kere hıhhhhhboshayallersmile

nikoooooodelikafadulden

tanrıçam mapısta saana yolldığım iftarlık işemi yaradı dersin
bide mapıslığı ibadetle geçirmen için kuran yolladıydım bak gördünmü
sihirli bir el değdi sana
zemuszemus

kaydirigubbakcemile4gittim fıstıım,
yarın görüşürüüüz Şeniz
seviom seni çooookkkkka.s.
bende ceni ceviyommmopuyorumnanaktaniyi sabahlar boncuğumŞeniz
olum piyangodan paramı vurdu acabaCADIARZU :roflol:
şan şöhretboshayallersmileahh başa bela ayolbayanssulusmile :roflol:
çok masumun avatara hastayım niko,tikkat etsene ne kadar şeker:asigim:

uuuu tanrıçam gelmiş
hemide yeşillenmiş

hfisek1.jpg
mapusta çok fıstık yedim sıkıntıdan ayburum:smiley-cool:
şerefime fişekler patlattınız ayyybayanssulusmile :roflol: hoşgeldin canımın içi,sizleri çok özledim:asigim:

Allaaaaaaaaaaaahıııııııııııııımmmmmmmmmm bu ne şereftir delikafadulden delikafadulden
patronum tarafından yazım editlenmiş :roflol::roflol::roflol::roflol: çok fenasın patronum aklinialirimsmile çoook aklinialirimsmile
[/COLOR]

puhahahahah gebericem :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kanka çaktırma,ben alıntı yapıcam diye yanlışlıkla edite basmışım:kedi: :smiley-cool: alışık değilim ya ne bilem:smiley-cool: :roflol:
sonra fark edip hööö oldum:1shok:kimse durumu çakmadan,irezil olmadan hatanı düzelt edim dedim(kendimebayanssulusmile)sempatiksalakcinni
ama saol beni 7 maalleye duyurdun yani niko:mymeka: :delphin: :roflol:
senin gibi danışman düşman başınakaydirigubbakcemile

sahurumu ettim geldimcokacimcoook
bu arada mirim börenk getirmiş:jeyyar:bi dilim yiyim tadına bakıyımcokacimcoookŞenizkesesine bereket meleğiminzemuszemus
canlarım,kazene destek vermeyi unutmayalım:lepi:birinci olursa bizide görücek sitecek:smiley-cool:
ayrıca 4 gün boyunca siteyi hiç açamadım:))o yüzden 4 günlük geçmişi okumam lazımboshayallersmilebu gece halledicem inşallah supanallah dinimiz aminsempatiksalakcinni

yoksam sen daha nikoyla benim
mektubu görmedinmi:gitme::gitme:

tanrıçam mapısta saana yolldığım iftarlık işemi yaradı dersin
bide mapıslığı ibadetle geçirmen için kuran yolladıydım bak gördünmü
sihirli bir el değdi sana
zemuszemus
delikafadulden
şerepsiz gardiyanlar aldılar paketimi demek ayburummafoldumben
(saolsun kazenin sayesinde 4 gün boyunca misafir olarak bile giremedimde,görmed,m o yüzden):1:
geçmişe bakıcam,merak etme:jeyyar:allah razı olsun,sizler olmasanız mapıst bana kim bakardımafoldumben Şeniz

pişşşttttt :dilcikar:
fıstıım o benim bi kere hıhhhhhboshayallersmile

nikoooooodelikafadulden
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 niko ve tanrıça megoyu seviyolarolumunekankayizsmile :jeyyar:
fişekleri de elinde hazır geziyo hatunum sırnaşık şey sırnaşık şey

uğraşma la ayburumla:mymeka:bak..kazenin bana vermiş olduğu yetkiye dayanarak sizleriiiiii:asigim: banlatmama vesile olma niko :mymeka: bayanssulusmile durumun tadını çıkarmaya çalışan tanrıça:smiley-cool:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
geberme emi pisluk :1closedeyes: :roflol::roflol::roflol:
hemşerim nassın görüşmeyeli ha :hulya: ben zabah irkenden kalktım bizim ihtiyarın çayını kodum düştüm banka kuyruğuna :hulya:
bizim emekli maaşlara ne zaman zam yapılır biz görür müyüz hemşerim ha :hulya: :roflol::roflol::roflol::roflol:
ben de sana hasta oldum şimdi la mannak Ayburum :roflol::roflol::roflol::roflol:
meyve suyunu bile unutmamış :roflol::roflol: bana da su isterim :1closedeyes: :roflol::roflol::roflol::roflol:
pime şekeri de anlamamış hey Allahım ya sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
çok hoşuma gitti bebeğim :hooray: geberdim :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

pişşttt editör sekreteryası:mymeka:
ne kocaya kahvaltı hazırlamalar sahur desen anlıycam:mymeka:
ramazan ramazan aklinialirimsmileaklinialirimsmile
nikooo az biraz bi şeyler kaptık senden
arada bir ilham gelirse yine yazarım
ne olmuş yani anlamadım pime ne diye
bacım daha düne kadar ben türk dil kurumu hariç kelime bilmezdim:roflol::roflol:

Sevgili patronum

sana bu satırları yazarken "tanrıçaynan niko alışveriş yapıyo" tişörtümü giyiniğim biliyon mu :3:
ama doğru nerden bileceksin ki :mymeka:
sen napıyon mapıs damlarında bidenem gamyoncuiremsu
mapısta günler ağır ve soğuk geçer derler sen takma kafana :smiley-cool:
zaten zamanla alışıyor insan :smiley-cool:
ama sen alışmaya gerek kalmadan mapıs süren bitmiş olacak inşaallah sırnaşık şey
ne saçmalıyon niko, hepi topu 1 gün ban yedin ben ki 3 ay banlandığımı bilirim :delphin: dediğini duyar gibiyim benneyaptımki
çıktığım yeri iyi bilirim:delphin: dediğini duyar gibiyim benneyaptımki
çıktığın yere başlatma, hemen de üste çıkmasan olmuyo zaten :mymeka:
evet sen ban ne demek bilirsin, mapısta yatmış olabilirsin ama ben senin banlanmana alışık değilim biliyorsun :a015:
o yüzden çok garip bi haldeyim senağlama
düşün mapıs damlarında üşümeyesin diye sana yünden don bile öremiyorum üzüntümden senağlama
yanlış anlama üzüntüm içeri girmenden değil senağlama
hiç yoktan poh yoluna banlandın ona yanıyorum kankam :a015:
Sevgi çiçeğimdin gönül bağımda
Öyle yer etmiştin, kalp otağimda
Sıla mı gurbet mi, adını sen koy, adını sen koy.... haauu :çok üzgünüm:
özledim seni aga :çok üzgünüm: bu şarkılar insanı hasta eder senağlama
fuşya renkli mendilimi nasıl buldun beğendin mi senağlama
sen içerdeykene kendimi alışverişe vurdum gittim bu mendili aldım senağlama
ama çabuk kirleniyor meret, o zaman ben de elimlen siliyom burnumu napim :çok üzgünüm:
beğendiysen sen de al bir de mendil kardeşi olalım, burnunu zümkürdükçe beni anarsın senağlama
içerde bol bol hatıralarını yaz, gelince çok çok gülücez çünkü zemuszemus
sen içeri girecekkene az biraz canın sıkkındı, napalım insan her zaman kafa dağıtamıyo vereliniortak
geldiğinde herşeyi halletmiş bomba olarak dönmeni bekliyorum
ec75601a0a5e23af31ca5d8aec61a6fb.gif

sepet sepet yımırta patron sen beni unutma
mektubumu beklerim, gözlerinden öperim :3:
seni çok seviyorum kankaların gülü balı Şeniz
neyse daha fazla duygusala bağlamadan ben kaçayım
aabd0ad513751574ea0a5c12ccd764eb.gif

editörüm sen yorulmaaaaŞenizŞeniz

Back
X