- 13 Ekim 2008
- 390
- 228
- 323
- Konu Sahibi Kirmizi pabuc
-
Allah nasip ederse Agustosun ilk hastasinda doğumSenle dogum tarihimiz ayni gibi. Benim bu ilk hamilelik olunca biraz evham yapiyorum herhalde
Benim de 7 agustos gorunuyor ama ne zaman nasip olur bilmiyorum. Benim bebekte kalp rahatsizligi da cikti yaAllah nasip ederse Agustosun ilk hastasinda doğumSenin ?
İnsallah birsey çıkmaz detaylı ultrasyona girdin mi ? Benim de 7agustos son adet tarih 31.10Benim de 7 agustos gorunuyor ama ne zaman nasip olur bilmiyorum. Benim bebekte kalp rahatsizligi da cikti ya
allah sifa versin canmBenim de 7 agustos gorunuyor ama ne zaman nasip olur bilmiyorum. Benim bebekte kalp rahatsizligi da cikti ya
Girdim detayliya hipoplastik sol kalp tanisi kondu. Malesef agirİnsallah birsey çıkmaz detaylı ultrasyona girdin mi ? Benim de 7agustos son adet tarih 31.10
Aminallah sifa versin canm
Allah şifa versin cok zor bi durumGirdim detayliya hipoplastik sol kalp tanisi kondu. Malesef agir
Amin sagolunAllah şifa versin cok zor bi durum
kac cikti canimKizlar ben dunki muayene de tansiyon yuksek cikinca doktor yatis verdi. Hem tansiyon kontrol edilecek hemde 24 saatlik idrar tahlili vercem
Cok yuksek degilmis korkma.idrarda protein decikmazsa sikinti olmaz ins.15/9 cikti.
Idrarda protein 3 hafta once yoktu. Ama bu tansiyon beni cok stres ediyor.bas agrim gecmiyor.Cok yuksek degilmis korkma.idrarda protein decikmazsa sikinti olmaz ins.
sakin ol.kac kere 15 9 cikti.bak benim.tansiyon ilaciyla baya duzeldiIdrarda protein 3 hafta once yoktu. Ama bu tansiyon beni cok stres ediyor.bas agrim gecmiyor.
Bana bakalim ilac vercek misakin ol.kac kere 15 9 cikti.bak benim.tansiyon ilaciyla baya duzeldi
belki getek bile kalmaz ama stres yapmaBana bakalim ilac vercek mi
Dikkat edecegim vallabelki getek bile kalmaz ama stres yapma
benim kucugu hep 9 un ustuydu yeni dustu sukur.Tansiyon yuzunden30 haftalik erken dogum yaptim.preeklampsi cok sinsi ilerledi bende.hic farkdilmedi.28 hafta birden sistim ve tansiyonum firladi gunde 4 alfamet dusuremedi.Şuan tekrar hamileyim en basindan beri temkinli ilerliyorum. Tuz kesinlikle yasak. Salca pirinç makarna hamur isi paketli gida kullanmayin. Doktorum ayda bir kilo alma hakki verdi.bol protein kalsiyum potasyum ağırlıklı besleniyorum.tansiyonum henuz hic cikmadi ama normal tansiyonum 12/8 oldugu icin 1 hafta once tedbir amaçlı alfamete basladi suan tansiyonum 10/7 seyrediyor.hamileliğin basindan beri coraspin ve magnezyum kullanıyorum.Biraz uzun oldu ama erken tedbir almak lazim.14/9 üstü tehlikeli küçüğü 9 üstü olursa acile gitmemi söylüyor doktorum.İnşallah zamaninda gelir bebislerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?