Tansiyon yuksekligi ve karaciger enzim yuksekligi yasayanlar

Kizlar ben dunki muayene de tansiyon yuksek cikinca doktor yatis verdi. Hem tansiyon kontrol edilecek hemde 24 saatlik idrar tahlili vercem

Tansiyon yuzunden30 haftalik erken dogum yaptim.preeklampsi cok sinsi ilerledi bende.hic farkdilmedi.28 hafta birden sistim ve tansiyonum firladi gunde 4 alfamet dusuremedi.Şuan tekrar hamileyim en basindan beri temkinli ilerliyorum. Tuz kesinlikle yasak. Salca pirinç makarna hamur isi paketli gida kullanmayin. Doktorum ayda bir kilo alma hakki verdi.bol protein kalsiyum potasyum ağırlıklı besleniyorum.tansiyonum henuz hic cikmadi ama normal tansiyonum 12/8 oldugu icin 1 hafta once tedbir amaçlı alfamete basladi suan tansiyonum 10/7 seyrediyor.hamileliğin basindan beri coraspin ve magnezyum kullanıyorum.Biraz uzun oldu ama erken tedbir almak lazim.14/9 üstü tehlikeli küçüğü 9 üstü olursa acile gitmemi söylüyor doktorum.İnşallah zamaninda gelir bebislerimiz

Günde 2kere alfamet içtiğim zaman öğleden sonra genelde 13/9 - 15/9 oluyordu tansiyon simdi günde 3kere iciyorum 12/9 genelde ama benim hamilelikten dolayi yükselmiyor kendimi bildim bileli tansiyon hastasiyim. Allah yavrularimizi korusun

benim kucugu hep 9 un ustuydu yeni dustu sukur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…