- Konu Sahibi prenses526
-
Hiç bişey.cunku eşimle evlendigimizden beri ailesiyle hem o hem ben sorun yaşıyoruz.yasal olarak yarısı zaten benim olduğu için eşim ben duymayım olay çıkmasın gene diye söylemediğini biliyorum çünkü.Tüm bunları öğrendikten sonra, eşinize ne yaptınız?
Işte eşim zaten yasal olarak yarısı benim mantığında diye olay çıkmasın gibisine düşünmüştür.gerci şuan aklıma geldikçe eşimin yüzün e vuruyorum bunu zaten sindiremedim icimeAma eşinizde annesini dinlemiş!
Önce size hallet demiş.
Sonra annesi kendi üstüne yap deyince , size yok sen uğraşma vekalet vereyim falan diye çevirmiş olayı.
Nyse öyle yada böyle yarısı sizin.
Kaynanaylada görüşmeyin.
Özür dilesin bidaha hiçbişeye burnumu sokmıcaö desin anca öyle barışın.
Bunu ben zaten yapicam evime almam ama tapuyu kendi üstüme alıp whatsaptan göndericem ona.ama tapu devri için şuan para yok biraz geçsin elime ilk isim o olcakTapuyu kendi üzerime alır çerçeveletip kendilerini misafir edeceğim odaya asarım buyursunlar gelsinler
Evet zaten ona sinirim gecmiyo bu yuzdenSonuçta eşin ailesinin dediğini yapmış bence önemli nokta bu.
Hiç bişey.cunku eşimle evlendigimizden beri ailesiyle hem o hem ben sorun yaşıyoruz.yasal olarak yarısı zaten benim olduğu için eşim ben duymayım olay çıkmasın gene diye söylemediğini biliyorum çünkü.
Ay şimdi onada laf yapar böylesi, durduk yere oğluşumu masrafa soktu diyeBunu ben zaten yapicam evime almam ama tapuyu kendi üstüme alıp whatsaptan göndericem ona.ama tapu devri için şuan para yok biraz geçsin elime ilk isim o olcak
Aynen ilk işim notere gidip tabuyu üzerime geçirmek olurdu. Öyle yapılmaz böyle yapılır diye. Eşime de derdim yarısı senin zaten benim üstüme yap diye madem iyi niyetliyse tamam demesi lazım dimi? Ama ya bir sürü işle mi uğraşacaz şimdi parada gidecek boşver der eminim.Tapuyu kendi üzerime alır çerçeveletip kendilerini misafir edeceğim odaya asarım buyursunlar gelsinler
Yok canım öyle değil torununa aşırı düşkün sırf onu görmek için geliyoBelki arayı düzeltmek için gelmek istiyordur. Olumlu düşünürsek eğer...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?