Tapu meselesi.

Pardon size değildi cevabim
Hazıra konmak derken? Kimsenin ev istediği yok kendilerinin teklifiydi.evet tabiki herkez kendine ev almak ister ama tek maaşla biraz zor herkezde sizin gibi atanamiyo malum.ben anne olarak kendim zorluk çektiysem imkanım varsa çocuğunun çekmesini ıstemem elimde varsa veririm bu benim fikrim herkezin anlayışı farklıdır tabi

Pardon cevabım size degildi

kaynananız bildiğin cahilll...hiç canını sıkma.. tapu kimin üzerine olursa olsun evlendikten sonra edinilen mallar (aldatma vs gibi tazminat durumu olmadığı sürece) boşanma durumunda ikiye bölünür. yani tapu sende de olsa kocanda da olsa ikinizde ortak hisselisiniz. kaynanan boşuna çakallık etmeye kalkmış, ama olmamış

not: bu arada öyle bir kaynanam olsa bende bakardım o telefona

Ee vermemişler ki nasıl şu an oturduğunuz evde oturmayasınız :)

ya ne tuhaf yorum yapmışsınız :) evlimisiniz bilmiyorum da biri gelip size ev vereyim dese kabul etmeyecekmisiniz anne babalardan? ki zaten allah gecinden versin anne baba ölünce o evler arsalar çocuklara kalmayacak mı?

bende bir gün kv min telefonunda ki mesajları görmüştüm görümcem geldiğimizden hiç memnun kalmamış bence en başta insanlar arkamızdan konuşmayı bıraksın ki biz de mesajlarına bakmayalım

Evliyim ve 30 yaşındayım. Verelim denince oturmak başka, şu var bu var vermiyorlar zaten gözümüz yok demek başka.

Görümceniz de sizin eşinizle olan mesajlarınızı okursa aynı sakinlikte kalırsınız umarım. Aynı şey çünkü

okuyabilir, saygılı insanım çok şükür

konu sahibinin ne demek istediğini bile anlamamışsınız ki. zaten en başta nişanlanın size ev verelim denilmiş, daha sonra evlenin verelim denilmiş ve verilmemiş. konu sahibi vay bana nasıl ev vermezler demiyor. konu şuan kv nin eşini fitne fesatla doldurması üstüne bir de misafir olarak gelmek istemesi... anlatabildim mi? hani bu olayları anlatıyor ki siz olsanız bunca şeyin üstüne kabul edermisiniz diyor

Yoo anladım. Türkçe’den Türkçe’ye tercüme yapmaya gerek yok. Aynı konu farklı bakış açıları ile incelenebilir. Herkes tek tip görecek diye bir kural yok. Hayatta farklılıklar da var.

Saolun konuyu anladiginiz için ben onların malını mülkünü anlatmak için yazmadım tüm bunların üstüne yaşanan olayla hala kabul edermisiniz diye yazdım teşekkür ederim.

Yaptıklari yalnis ama torunu göstermemek toruna haksızlık bence. Çocukları ego savaşlara dahil etmemek lazım.
bence dahil etmek lazım..benim de dedem(annemin babası),abimin ergenlik zamanı abime bir mektup yazmış..içinde annemi ciddi derecede kotuleyen şeyler yazıyor..abimle annem zaten ergenlikten dolayı gerginler bu durumdan nemalanmak istemiş resmen adam..abim okuyunca dedemle kavga etmis tabi sen nasil anneme böyle şeyler dersin diye..yani bence bu kötü niyetli insanlarla torunları gorusturmeyin..sahsen ben annem beni dedemlerle gorusturmese memnun olurdum:))

Ben sonuca bakarim .Tapu sende olsa yarisi onun onda olsa yarisi senin .Hic konusmazdim .Ne gerek var .
Zart zurt etmeye .Gelsinler geldiklerinde tapuyu uzerime aldik deyin sizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…