Tapu meselesi.

kv yi saf saniyosunuz ama bosanma gibi bisey gundeme gelirse, oglundan alir tapuyu geline bisey kalmaz diye kurnazlik yapmıştır o.

oyle bi kadin mallarin yari yariya oldugunu bilir küçük oynamaz:KK56:

evinize alip almamak size kalmis ama esiniz artik biktiysa, bi anlik gafletle olay buyumesin diye o sekilde davranmıştır.

gelse de gelmese de kafaniza takmayin, esiniz en azindan arkanizda. kimseye bisey olmuyo anca kari koca yipraniyo boyle seylerde, esinize de kizmayin cidden kotu niyeti yoktur

benim ailem yuzunden surekli sorun yasasak esimin yuzune bakacak yuzum kalmazdi. bazen sorunlu ailesi olan tarafta mecbur kaliyo bazi seylere
Oda öyle diyo ailemin yaptıkları yüzünden artık ben şaşırdım napcagimi diyo.aman herkez evinde mutlu olsun canim kimsenin kimsenin malında gözü yok bizim aldığimiza karışmasınlar yeter

Bizim bosancagimizi dusunuyo sanirim:KK66: kendi kızıda kocasının aldığı arsayi kendi üstüne aldı ona gelince ses çıkmıyo bana gelince paracı oluyoz:KK66: bide öyle bi insan olmadigim için zoruma gidiyo zaten
kendi kızları durunca akan sular durur canım sende kimsin yanii. salla ya boş yani kadın resmen. eşine tavrını koy derim ağızlarına bakmasın eşim kızmış annesine ama sende ynlış yaptığını farkettir onaa canım çok uzaatmadan tabii annesine fırsat vermedenn :oops:

Hayır bide üstüne vazife olmayan şeye karışmaları yokmu insanı sinirlendiren bu ya bırak çocuğun evinde mutlu sanane naptiklarindan
al bendende o kadar ama ben karar verdim bigün konuşucam kv ile iyiden iyiye yanlışlarını söylicem isterse küssün. oğlun mutlu mu mutlu gerisine karışma senlik bişi yok dicem .ay katlanılmazlar evlenince sanki oğulları hala onların evdede sen uzaktan gibi yönlendirmeleri yok mu sinir oluyorum.. erkek annelerinin yüzde 80 i böyle ya valla

kendi kızları durunca akan sular durur canım sende kimsin yanii. salla ya boş yani kadın resmen. eşine tavrını koy derim ağızlarına bakmasın eşim kızmış annesine ama sende ynlış yaptığını farkettir onaa canım çok uzaatmadan tabii annesine fırsat vermedenn :oops:
Eşimin burnundan getirdim zaten daha bugün bile soyledim:) eşimde gorusmuyo ailesi şuan onlar ısrarla hem beni hem eşimi arıyorlar hala haklı olduklarını sanıyolar telefonlarını açmıyorum eşim özür dile demiş oda siz dünkü boksunuz ne özür dilicem sizden demis:):)al işte ne konuşulur şimdi bu kadinla

al bendende o kadar ama ben karar verdim bigün konuşucam kv ile iyiden iyiye yanlışlarını söylicem isterse küssün. oğlun mutlu mu mutlu gerisine karışma senlik bişi yok dicem .ay katlanılmazlar evlenince sanki oğulları hala onların evdede sen uzaktan gibi yönlendirmeleri yok mu sinir oluyorum.. erkek annelerinin yüzde 80 i böyle ya valla
Anlicak bi kadinsa konuş en azından içind e kalmasın sana dert olcagina ona olsun:) bende erkek annesiyim valla böyle yaparsam gelin beni eve almasın:)

Eşimin burnundan getirdim zaten daha bugün bile soyledim:) eşimde gorusmuyo ailesi şuan onlar ısrarla hem beni hem eşimi arıyorlar hala haklı olduklarını sanıyolar telefonlarını açmıyorum eşim özür dile demiş oda siz dünkü boksunuz ne özür dilicem sizden demis:):)al işte ne konuşulur şimdi bu kadinla
haha :D kız bırak size gelsinde dünkü b.k kimmiş göster. suratına bakma konuşmazsa konuşma bile alsın payını gitsin. eşinede şikayet ederse anne bunu sen istedin desin çekilsn kenara. özür dilerse anca düzel boşver

Ah bee canım bızde öyleyiz anlatsam buralara sığmaz. Aynından bende de var. Bu kv ler neden oğullarının evliliğine güvenmez... Bu nasıl zihniyet bu nasıl pis bir düşünce. Bizim aklımızdan ayrılık gecmezken onlar neden boyle seyler düşünürler hiç anlamış değilim. Allah hepsını bıldıgı gıbı yapsın
Benım kaynanam eşimin aldıgı evin üstüne yattı. Kendı emeğiyle aldı eşim. Ama annenin üstüneydi ev. Su an evi istiyor ama vermem o ev senın degıl diyor.
Daha bu ne Kı anlatsam şok olursun. O yüzden boşver kocamla iyi ol onlar pis haset kalpleriyle kalsınlar.
Seninki daha vahimmis ne saçmalık oğlunun aldığı evimi vermiyo allahim sen koru bu ne :)

Anlicak bi kadinsa konuş en azından içind e kalmasın sana dert olcagina ona olsun:) bende erkek annesiyim valla böyle yaparsam gelin beni eve almasın:)
anlar inşallah bi kere dedm olmadı bi daha dicem eşimin yanında. bende sen gibi diorm yaşadığım hiç bişiyi yaşatmıcam gerek yok üzmeyin yavrularımı bnmde oğlum olcak. kv kalsa oda çok çekmş bize hiçç hiçç karışmıyormuş güyaaa :))

Oda öyle diyo ailemin yaptıkları yüzünden artık ben şaşırdım napcagimi diyo.aman herkez evinde mutlu olsun canim kimsenin kimsenin malında gözü yok bizim aldığimiza karışmasınlar yeter

o yuzden siz de takmayin. bu tarz seyler yuzunden bosanacak duruma gelseniz yine kendileri kanatsiz melek olur. sizi suclu cikarirlar, biz huzurlarini bozduk demezler. paragöz oglum para yedirmeyince gitti derler:olamaz:

bazi insanlarin yaşam kaynağı herseye karismak, herseyi yonetmek, herseyin merkezinde olmak.
kayinvalideniz de oyle biri galiba

o yuzden siz de takmayin. bu tarz seyler yuzunden bosanacak duruma gelseniz yine kendileri kanatsiz melek olur. sizi suclu cikarirlar, biz huzurlarini bozduk demezler. paragöz oglum para yedirmeyince gitti derler:olamaz:

bazi insanlarin yaşam kaynağı herseye karismak, herseyi yonetmek, herseyin merkezinde olmak.
kayinvalideniz de oyle biri galiba
Aynen canim kocasıda kendiside aynı hani biri farklı düşünse dicem ama ikiside hep aynı şeyi düşünüyorlar.esimin yaptığını da sindiremedim gerçi oda ayrı ama herkez hata yapar oda yaptı biraz para geçerse elimize ilk isim o tapuyu kendi üstüme yapmak olucak sırf beni kandirdiklari icin

Ben bu kvleri gerçekten anlamıyorum. eşler anlaşıp bir mal almak istiyor devlet bile ayrılırken malınız ortak diyor bunlar hala tapu derdinde. ben olsam görüşmem kv.mle sizinde birikiminizin olduğu bir mal var ortada. bence eşinize de ailesine de bu konuda taviz vermeyin.

Canım konuyu gayretle takip ediyorum.
Ven olsam evime almazdım.
Görüşmezdim.
Eşimin de burnundan getirip tatsızlık cıkarıp kayınvalidemin. Ekmeğine yag sürmezdim.
Evlilikler küçğk seylerin büyütülmesi ile yıpranıyor. Yıpratma değmez. İki gündem o arsayı satar ev pesinatı yaparsonuz. Ev de senin üstüne olur.

Arsayi hisseli tapu yaptırın. Ne demek esinizin ustune olmasi? Bende siz calismiyorsunuz sandim meger sizde calisiyormussunuz. Olacak is degil ne adamlar var ya. Annem calismadigi halde babam uc tane evini de annemin ustune yapti. Millet hem karisini calistiriyor bir de ustune ortak paradan alinan mali kendi ustune yapiyor.

Bosanma durumunda edinilen mallar ikiye bolunuyor olabilir ama o zamana kadar kim ole kim kala. Baskasinin ustune devredebilir esiniz. Ben olsam ortaligi yikardim ya.

Çok çirkin konular bence eşiniz annenizi dinleyip yapması dahada kötü, biz nişanlıyken aldığımız evi eşim benim üzerime yapmıştı ağzını açanlarıda dinlememişti, kimse boşanıcam düşüncesiyle evlenmiyorki bi evlilikte güven yoksa ya boşanırsa diye düşünceler varsa çokta sağlıklı değildir bence.

Evliliğinizin mutlu olması sadece sizden kaynaklı duruyo.. Eşiniz dinlemiş mi sözlerini dinlemiş. Başkası olsa eşiniz çocukla yorulma diye yan çizdiğinde sorardı işin aslını siz yapmamışsınız.

Arsayi hisseli tapu yaptırın. Ne demek esinizin ustune olmasi? Bende siz calismiyorsunuz sandim meger sizde calisiyormussunuz. Olacak is degil ne adamlar var ya. Annem calismadigi halde babam uc tane evini de annemin ustune yapti. Millet hem karisini calistiriyor bir de ustune ortak paradan alinan mali kendi ustune yapiyor.

Bosanma durumunda edinilen mallar ikiye bolunuyor olabilir ama o zamana kadar kim ole kim kala. Baskasinin ustune devredebilir esiniz. Ben olsam ortaligi yikardim ya.
Şuan çalışmıyorum çocuktan önce calisiyodum.esim öyle başkasının üstüne devretcek karakterde biri değil öyle olsa şimdiye kadar ayrılırdım coktan

Çok çirkin konular bence eşiniz annenizi dinleyip yapması dahada kötü, biz nişanlıyken aldığımız evi eşim benim üzerime yapmıştı ağzını açanlarıda dinlememişti, kimse boşanıcam düşüncesiyle evlenmiyorki bi evlilikte güven yoksa ya boşanırsa diye düşünceler varsa çokta sağlıklı değildir bence.
Bizim evliligimizde sorun yok onlar sadece fazla maddiyatçı olduğu için en kötüsünü düşünüp öyle davraniyorlar

Back
X