• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tapu problemi

Sende takılan altınları vermeyeceksin o zaman. Asla güvenme. Tamam deyip de pederin üstüne tapu yazdırır. Almasınlar salla gitsin. Altınları geri alın hemeeen 😱😱

Düğündeki takılarin üstüne ekleyerek kayın babam bizim oturmamız için ev almayı planlıyor. ( Düğün takılarına ailemin bana taktıkları, bana taktıkları ve misafirlerimizin taktıkları dahil)
Ben evin eşimin üstüne olmasını istiyorum ama ev kayinbabamin üstüne olacak büyük ihtimalle. Eşim de o daha çok para ekleyecek onun üstüne olsun benim için önemi yok diyor.
Takılarınızın kayınpederinizde olmasına takıldım ben😕. Buna müsaade etmemelisiniz düğün de SİZE ait olan takılara lütfen sahip çıkın. Eşiniz babasına muhtemelen çok güveniyor ve onun için sıkıntı olmayabilir ancak siz evin tapusunun sadece kayınpederinizin üzerinde olmasına göz yummayın lütfen. Zira kayınpederiniz bütün evi sadece kendi birikimiyle alsaydı o zaman iş değişirdi. Ancak hakkınıza sahip çıkın.

Merhaba kızlar 5 aylık evliyim. Düğündeki takılarin üstüne ekleyerek kayın babam bizim oturmamız için ev almayı planlıyor. ( Düğün takılarına ailemin bana taktıkları, bana taktıkları ve misafirlerimizin taktıkları dahil)
Ben evin eşimin üstüne olmasını istiyorum ama ev kayinbabamin üstüne olacak büyük ihtimalle. Eşim de o daha çok para ekleyecek onun üstüne olsun benim için önemi yok diyor.
Sizce normal mi bu durum sonuçta benim ailemin taktığı altınlar var
Madem kayınpederin üzerine olacak altınlarını verme

sana takılan altınları iste, ev alacaksak beraber alırız ben kimsenin ailesinin üzerine mal almak istemiyorum de. Annen de saçmalamasın her ailede böyle bir şey yok, eskidendi o kadınların çoğu akıllandı aile mahkemelerinde haklarını alamayanları duydukça. Senin eşinle bir ömür evliliğinin devam edeceğinin garantisi mi var? Hadi oldu eşin vefat etti, onun ailesi hakkını verecek mi sanıyorsun? Saçmalama lütfen müdahale et ve altınlarını al.

Takılarınızın kayınpederinizde olmasına takıldım ben😕. Buna müsaade etmemelisiniz düğün de SİZE ait olan takılara lütfen sahip çıkın. Eşiniz babasına muhtemelen çok güveniyor ve onun için sıkıntı olmayabilir ancak siz evin tapusunun sadece kayınpederinizin üzerinde olmasına göz yummayın lütfen. Zira kayınpederiniz bütün evi sadece kendi birikimiyle alsaydı o zaman iş değişirdi. Ancak hakkınıza sahip çıkın.
Evlenmeden 2 gun önce ailemi çağırıp dediler gerçekten çok sinirliyim hala annemgil de size ev alacaklar diye sustuk diyor

sana takılan altınları iste, ev alacaksak beraber alırız ben kimsenin ailesinin üzerine mal almak istemiyorum de. Annen de saçmalamasın her ailede böyle bir şey yok, eskidendi o kadınların çoğu akıllandı aile mahkemelerinde haklarını alamayanları duydukça. Senin eşinle bir ömür evliliğinin devam edeceğinin garantisi mi var? Hadi oldu eşin vefat etti, onun ailesi hakkını verecek mi sanıyorsun? Saçmalama lütfen müdahale et ve altınlarını al.
Ben sizinle aynı görüşlere sahibim, şimdiden kocani öldürdün boşanmayi düşünüyorsun böyle evlilik mi olur diyorlar

Ben sizinle aynı görüşlere sahibim, şimdiden kocani öldürdün boşanmayi düşünüyorsun böyle evlilik mi olur diyorlsr
Madem kayınpederin üzerine olacak altınlarını verme
Ben de vermeme taraftarıyım ama onlarda

Sizde aksiyona geçecek bir belirti yok hakkını arayacak insan o altınları vermezdi zaten
Ne diyelim başka
Ben vermek istemedim ki zaten düğünden iki gün önce o altınları eve kullanacağız dediler gerçekten elim ayağım titriyor ama ben de bir şeyleri degistiremedigim için bu haldeyim zaten

Evlenmeden 2 gun önce ailemi çağırıp dediler gerçekten çok sinirliyim hala annemgil de size ev alacaklar diye sustuk diyor
Sinirlenmenizi çok iyi anlıyorum ben de aynı durumda olsaydım çok kızardım. Ancak bu durumu eşinize iyice izah edin. Zira bu devirde kimseye güvenilmez. Kayınpederinizin yaptığı da çok saçma çok istiyorsa kendi parasıyla ev alsın sizin takılarınızla değil.

Nasıl ya? Kim aldı? Ne diye aldılar?

Sinirlenmenizi çok iyi anlıyorum ben de aynı durumda olsaydım çok kızardım. Ancak bu durumu eşinize iyice izah edin. Zira bu devirde kimseye güvenilmez. Kayınpederinizin de yaptığı da çok saçma çok istiyorsa kendi parasıyla ev alsın sizin altınlarınızla değil.
İçinde biz oturacakmisiz ya o yüzden gerçekten çok sinirliyim suç her türlü saygısızlığı kaldıran bende üstüne bir de neden çok soguksun diyorlar bana

Yav ne demek altinlari aldilar niye altinlarinizi alacak insanlarla evleniyorsunuz hic evlenmeyin daha iyi.

İçinde biz oturacakmisiz ya o yüzden gerçekten çok sinirliyim suç her türlü saygısızlığı kaldıran bende üstüne bir de neden çok soguksun diyorlar bana
İşlerine öyle geldiği için neden soğuksun diyorlar. Evet evde siz oturacaksınız ancak ileride ne olacağı belli olmaz hayat bu. Kendinizi garantiye almak istemeniz en doğal hakkınız. Kimse kusura bakmasın. Eşinizin de tutumu burada önemli.

Eşiniz için tabii sorun olmaz. Baba onun babası sonuçta.
Ne münasebet ya, benim anne babamın, onların kardeşlerinin taktığı altınlarla kayınpederimin üstüne ev alınsın? Siz nerenin dolandırıcısısınız derim direkt.
Bir ömür milletin ağzına mı bakacaksınız bir ev için?
Eşinize bir şey olsa al kızım bu ev senin hakkın demez kimse. Bunu diyecek insanlar altınlarınıza çökmez, evin tapusu benim olsun diye tutturmazdı zaten.
Altınları isteyin, ev mev almasın kimse. Kirada oturun, o ev işine girişmeyin, pişman olursunuz.

Merhaba kızlar 5 aylık evliyim. Düğündeki takılarin üstüne ekleyerek kayın babam bizim oturmamız için ev almayı planlıyor. ( Düğün takılarına ailemin bana taktıkları, bana taktıkları ve misafirlerimizin taktıkları dahil)
Sizce normal mi bu durum sonuçta benim ailemin taktığı altınlar var
Bakın arkadaşım, sonra keşke dememeniz için lütfen şu anda bu senaryoya asla müsaade etmeyin. Altınlarınızı da asla ama asla vermeyin. Sizin ziynetiniz onlar. Evet ev için de vermeyin.Ev, eşinizin üzerine olsa bile vermeyin. Yarın bi gün türlü oyunlarla ondan ona devrediliyor evler hile hurdayla. Kayınbabanız, eşinizin üzerinde bırakmaz. Altınları vermek için evin yarısının üzerinize olmasını talep edin. Problem çıkarırlarsa siz problem yapın, ne kadar altınınız var bilmiyorum ama bugün o altını alabilmek için kaç yıl çalışmalısınız siz hesaplayın. Hiç olmasın. Sonra çok üzülürsünüz. Kötüsüne hazırlamıyorum sizi ancak şu an hakkınızı korumanın tam zamanı işte.

Back
X