- 21 Mayıs 2022
- 565
- 71
- 18
- Konu Sahibi Pembelii11
-
Tabu değil Tapu
Kayınpederin neden tek size tapu vereceğini söylediki 3 kişi para katmış tek size tapu verilirse kaynın da bekler onunda hakkı var tapuda.
Tek ona verecegini soylememis ki payinizi veririm demis hangi evde oturcaksaniz onu veririm demisBen olsam hisseli ortaklı işe girip de tapuyu kendi üzerime istemezdim. Kaynınız salak değil ya,onun da hissesi var neden tapu sizin olsun?
Tapu bu arada ,tabu değil.
Çünkü malı mülkü de verince ileride bana bakmazlar diye düşünüyorlar. Bir nevi güvence altına alıyorlar kendileriniBu yaşlılardaki ben ölmeden vermem saçmalığına tiltim.
Kendi güvenceye al. Gerisini paylaş
Geride yok yere miras kavgası bırakıyorlar. Ya da boşu boşuna sefil hayat yaşatıyorlar insanlara. Mallar verilse veya satılsa herkes refaha erecek. Yok öylece ot gibi duruyor hepsi.
İşte güvence olacak kadar malı saklasın kendine.Çünkü malı mülkü de verince ileride bana bakmazlar diye düşünüyorlar. Bir nevi güvence altına alıyorlar kendilerini
Demek ki oturabilecekleri evin parası kadar para koyamamışlar. Eğer evin değerinin tamamımı ödemiş olsalardı tapuyu alabilirlerdi. Alamadıklarına göre az para koymuşlar.Tek ona verecegini soylememis ki payinizi veririm demis hangi evde oturcaksaniz onu veririm demis
Dark kp nin buna istinaden yaptığını hiç sanmıyorum. Klasik ben ölmedem malımı vermem sattırmam kafasındaDemek ki oturabilecekleri evin parası kadar para koyamamışlar. Eğer evin değerinin tamamımı ödemiş olsalardı tapuyu alabilirlerdi. Alamadıklarına göre az para koymuşlar.
aşırı malı mülkü olanda dediğiniz doğru daBu yaşlılardaki ben ölmeden vermem saçmalığına tiltim.
Kendi güvenceye al. Gerisini paylaş
Geride yok yere miras kavgası bırakıyorlar. Ya da boşu boşuna sefil hayat yaşatıyorlar insanlara. Mallar verilse veya satılsa herkes refaha erecek. Yok öylece ot gibi duruyor hepsi.
Bilemiyorum tabi adamın niyetini deDark kp nin buna istinaden yaptığını hiç sanmıyorum. Klasik ben ölmedem malımı vermem sattırmam kafasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?