Çalıştıkları ortamda neredeyse hiç kadın yok. Dağ başında zaten. Çapkınlık yapacak bir tip değil ama körü körüne de güvenmem. Ne bileyim o ihtimali düşündürecek bir done vermedi henüz.Sen haklısın tabiki.
Ne yemeği bu böyle zırt pırt.
Personel aç mı kalıyor da anca yemeğe gidiliyor.
Emin misin bundan? Ben kıllandım mesela.
Kızlar hasta, adam koşup gelmesi gerekirken yemeğe gidiyordum diyor.
Çokk tuhaf.
Defalarca konuştuk. Artık alıştım sensiz hayata, bu kötülüğü niye yapıyorsun ilişkimize dedim. Her defasında bana hak veriyor. Birkaç günlük yapay değişimler sonra yine aynı.rahatsiz oldugunuz durumlari konusmassaniz oda anlamaz ve yapmaya devam eder.iletisim.sart.
Aslında gayet adil bir paylaşım yapmıştık ama zaman geçtikçe tüm yükü hissettirmeden bana attı ya da ben aldım bilmiyorum. Bakıcımız var haftada bir de yardımcı hanım geliyor ama iki çocukla yine de hiç bitmiyor işler.Baslangicta adil bir is bolumu yapmamissiniz ve evin tum yuku uzerinizde. Ustune iki de cocuk gelince isin icinden cikilamaz bir hal almis. Oturup konusmalisiniz ciddi sekilde, o evde yalniz yasamiyorsunuz, ya bir yardimci tutulmali ya da esinizle beraber yapilmali ev isleri ve cocuklarla ilgilenmek. Disarida calisayim kolay, evdeki kadin kole degil ki?
Bir de gidilen yemek başka bir ilçe de. Düşünsene acillik bir durum olsa ben biri kanamalı diğeri 2,5 yaşında iki çocukla nasıl araç kullanayım?Sen haklısın tabiki.
Ne yemeği bu böyle zırt pırt.
Personel aç mı kalıyor da anca yemeğe gidiliyor.
Emin misin bundan? Ben kıllandım mesela.
Kızlar hasta, adam koşup gelmesi gerekirken yemeğe gidiyordum diyor.
Çokk tuhaf.
Bitmez tabii haklisim. Temizlik iki cocuklu evde daha sk yapilmali,mesela iki gunde bir, cocuklarin sorumlulugu dersi odevi vssi hep sende, esin sadece para kazanip sallanip eve geliyor. Yer degistirmeyi teklif et, sen evde otur cocuklara bak ev islerine bak ben disarida calisirim de bak bakalim ne diyecekAslında gayet adil bir paylaşım yapmıştık ama zaman geçtikçe tüm yükü hissettirmeden bana attı ya da ben aldım bilmiyorum. Bakıcımız var haftada bir de yardımcı hanım geliyor ama iki çocukla yine de hiç bitmiyor işler.
Baslangicta adil bir is bolumu yapmamissiniz ve evin tum yuku uzerinizde. Ustune iki de cocuk gelince isin icinden cikilamaz bir hal almis. Oturup konusmalisiniz ciddi sekilde, o evde yalniz yasamiyorsunuz, ya bir yardimci tutulmali ya da esinizle beraber yapilmali ev isleri ve cocuklarla ilgilenmek. Disarida calisayim kolay, evdeki kadin kole degil ki?
Full erkek.Çalıştıkları ortamda neredeyse hiç kadın yok. Dağ başında zaten. Çapkınlık yapacak bir tip değil ama körü körüne de güvenmem. Ne bileyim o ihtimali düşündürecek bir done vermedi henüz.
Katiliyorum kesinlikle. Yarim saat bile bakamaz cocuklaraBir de ev hanımı değilmiş, öğretmenmiş.
nery83 haklısınız. Oturup baştan adil bir iş bölümü yapın. Çocukların ödev kontrolü, bulaşık makinesini doldurup boşaltma, çamaşır aşıp, toplayıp katlama onda olsun mesela. Temizliğe de haftada yarım gün yardımcı alın.
Ayrıca siz de haftada bir kere çocukları ona bırakıp dışarı çıkın bence. Sırf Avm gezseniz bile, o çocuklarla evde kalmak zorunda olmanın nasıl bir şey olduğunu görsün.
çakışıyorum zaten. Sabah 8 akşam 5. Meslek lisesi olduğu için çalışma saatlerimiz diğer öğretmenlere göre daha uzun.Bitmez tabii haklisim. Temizlik iki cocuklu evde daha sk yapilmali,mesela iki gunde bir, cocuklarin sorumlulugu dersi odevi vssi hep sende, esin sadece para kazanip sallanip eve geliyor. Yer degistirmeyi teklif et, sen evde otur cocuklara bak ev islerine bak ben disarida calisirim de bak bakalim ne diyecekyiyorsa tamam desin
Anladim, yatili bir yardimci tutabilir misiniz peki? Cunku sorumlulugun cogu sizde su anÇa
çakışıyorum zaten. Sabah 8 akşam 5. Meslek lisesi olduğu için çalışma saatlerimiz diğer öğretmenlere göre daha uzun.
Denedik ama evin için de bir yabancıyla rahat edemiyoruz. Rahat tartışamıyoruz bile. Hem bu sefer fabrikadan eve hiç getiremeyiz. Nasıl olsa yardım eden birisi var diye.Anladim, yatili bir yardimci tutabilir misiniz peki? Cunku sorumlulugun cogu sizde su an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?