Tarafsız anlatmaya çalıştım. Kim haklı?

Elbetde haklısın katlanılacak bir durum değil benim için. Kızınızada çok geçmiş olsun

Keşke diyebilsem. Açıkça söyleyemeyenlerdenim. Temizlikçiye bile aynı uyarıyı 2 kez yapmam. Söylemektense kendim yapar ya da yolları ayırırım. Sorunum bu galiba.

Bir de kızınız nasıl demiyor yani benimki hemen babamı arayayım der

Tabiki haklısınız..
Ailede iletişim kopmuş maalesef, ciddi ciddi konuşmanız lazım, öncelik aile olmalı ki evlenmeyi düşünmüş...

Bir de kızınız nasıl demiyor yani benimki hemen babamı arayayım der
Eve geldiğimizde konuştular. Sonra yorgun düşmüş hemen uyudu yavrum. Burnu kanayınca uyandı ama can havliyle aklına gelmedi tabi. Normalde kızların özel günlerini atlamaz. Okuma bayramı, 23 Nisan, doğum günü vs ama bunları önceden planlar. Acil durumlarda ise birazda şehrin bayağı uzağında çalışması sebebiyle bana paslar.

Teşekkür ederim öneri için. Biz zaten bir sahil şehrinde yaşıyoruz. Yazın neredeyse hergün denize giriyor kızım.

haklısınız ve evliliğinizi yeniden gözden geçirmeli, iş bölümünüzü revize etmelisiniz.
çocukların eğitiminden evin temizliğine kadar her konuda eşiniz de en az sizin kadar sorumluluk almalı.

tabi siz haklısınız bencede
siz ondan dahamı çok maaş alıyorsunuz yani acaba kompleksemi giriyobak işim çok yoğun gibilerinden
Hayır eşim neredeyse benim 3 katım kazanıyor. Para ile alakalı değil malesef.

Teşekkür ederim öneri için. Biz zaten bir sahil şehrinde yaşıyoruz. Yazın neredeyse hergün denize giriyor kızım.
Hmm anladim canm o zaman mutlaka doktorlarla iletisimde kalıp çözüm bulmaya çalışın bizimkilerin çözümü o olmuştu çok şükür. Acil şifalar dilerim kiziniza

tamam acil anında paslar da

yani yemek onsuz da olur

hemen de gelmesi lazım

hiç yemeğe gitmesin demiyoruz ki

kızımın sağlık problemi var bu sefer gelmeyeyim diyecek bitti

bir de hani size sormuş ya yemeğe gideyim mi diye siz de ona soğukta evde oturalım demişsiniz

bu o sorunun cevabı değil

zira o yemeğe gidince siz yine evde oturursunuz

açıkça gitme kızlar hasta idi uyuyamadım ben de hastayım dinleneyim sen de çocuklar ile vakit geçir deyin

erkekler bizim beynimizden geçeni çoğu zaman anlamaz anlarsa da söyleseymiş bana ne der geçer

bir de mesela çocukları uyutmak gibi sabit bir görevi olsun

eşim oğlumuzu uyutmayı aldı bir kaç yıldır

yani dişini fırçalatıp giyinmesi beklenip kitabı okunup yatırılıyor işte

bu onun görevi

babası şehir dışında ise bile beni istemiyor ama idare ediyor babası evde ise kitabını o okuyacak

sizde çocuk iki mutlaka böyle belirli sorumluluk olmalı

Bana kalırsa konuşun tabi herkesin de dediği gibi.ama onun dışında bu şekilde yemeğe gidiyorsa bir zorunluluk olabilir.istemese bile is icin mecburiyetten sizin bilmediginiz bir zorunluluktan gidiyor olabilir.keyfi bi durum olsa en azından böyle bir durumda kendinin de bahanesi olur gitmemek için yani o yemeğin sizin yanınızda olmaktan önemli olduğunu düşünmüyorum.

Evet haklısınız. Isteklerimi net olarak söylemekte güçlük çekiyorum genel olarak. Karşı tarafın anlamasını bekliyorum. Yine de çocuk hastayken gitme demesem bile kendisi düşünmeliydi.

Hadi diyelim ortak Karar vermeden gitmeyi düşündü ama kızın sağlık problemi varken iptal etmeliydi,ayrıca is hayatı bir nevi sosyal hayatı olmuş eşinizin,kendine gelmesi gerek

Hadi diyelim ortak Karar vermeden gitmeyi düşündü ama kızın sağlık problemi varken iptal etmeliydi,ayrıca is hayatı bir nevi sosyal hayatı olmuş eşinizin,kendine gelmesi gerek
Kesinlikle hadi diyelim gitmek zorundaydı. Netice de benim de bulunmak zorunda olduğum ortamlar oluyor. Hangi yemek saat 18'den 00'30 a kadar sürer. Ve katıldığı yemekler hep böyle uzun sürüyor.

Kesinlikle hadi diyelim gitmek zorundaydı. Netice de benim de bulunmak zorunda olduğum ortamlar oluyor. Hangi yemek saat 18'den 00'30 a kadar sürer. Ve katıldığı yemekler hep böyle uzun sürüyor.
Bence bu konuyu açıkça konuşun ,iş ortamı ile sosyal ortamı karıştırmaya başladığınj ve iş yemeği olunca mecburiyet oluşuyor izlenimi yaratmasının doğru olmadığını söyleyin,ve ekleyin tabiki işine saygı duyuyorum ama keyfe kaçıyor artık gece yarısına kadar oturman

Evet haklısınız. Isteklerimi net olarak söylemekte güçlük çekiyorum genel olarak. Karşı tarafın anlamasını bekliyorum. Yine de çocuk hastayken gitme demesem bile kendisi düşünmeliydi.

Tabii ki düşünmeli

Ama o da " demek ki önemli değil, bir şey demedi, bizim hatun halleder " diyor

Her işi yapınca elimizde kalır

Yani bir ara eşim çıktı yap dedim eşime günlerce yapmadı ona kızıp işe gitmedim sonra o hışımla eşiği yaptım Ada'm şok oldu çok iyi yapmışım vs vs

Şimdi sen iyi yaparsın vs diyor

Yani ona muhtaç olmadıkça üstümüze kalan görev artar

O akıl edemiyorsa söyle, bekleme anlamasını, bu benim kişiliğim deme net olmalısın

Okulda nasıl öğrenci bunu anlasın kendi demeyip dersi anlatıyorsan eşine de anlat

Düşünebiliyor musunuz 2,5 senedir hiç yıllık izin kullanmadı benim eşim? Yakın mesafede güzel bir otel var. Haftasonları oraya gittik yazın. Sırf çocuklar eğlensin diye.
Ikimiz de çalışıyoruz. Aylık gelirimiz 10.000 üstü ama yazın tatile gidemiyoruz. Yazdıkça sinirleniyorum gerçekten.

Sakin olun ,konuşurkende sakince ifade edin kendinizi,bu tavırlarını belkide bilinçli olmadan yaptığını ama sizi ne kadar derinden üzdüğünü falan söyleyin, sinirli konuşırsanız tepki alır size, ama kırıldığınızı hissettirir deniz belki suçluluk duyar ve kendini sorgular, empati yapmasını isteyin,sakinlik her durumda en iyisidir

Affedersiniz de parayı mezara mı götüreceksiniz ?
Ne bu dünyalığa bu kadar tapınma . En son ne zaman tiyatro sinema müzikale gittiniz ?
Ne zaman bir lunapark yaptınız ? Nerede bir piknik mangal başı ?
Ruhunuz ölmüş sizin . Hayır eşiniz ailesi ile birlikte olmaktan zevk almıyor mu ?
Adamın çocuğunun burnunu yakmışlar hala ee bende yemeğe gidiyordum derdinde .
Birde konuşmuyormuş sizle . Ben sinirli biriyim şiddet eğilimim de var .
Şimdiye kadar karın boşluğuna sıkı bir tekme geçirmiştim o kadar sinirlendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…