tarafsiz bir sekilde dogruyu söylermisiniz?

Bence ilişkinizin sonu yok.Güven problemim var deyince her şeye bahane olmuyor o.
İki taraf için de diyorum.Hayat arkadaşlığı böyle olmuyor.Bu sizi yorar.Yol verin.

laçkasını çıkartmışsınız böyle ilişki mi olur? birbirinizin boynuna elektronik tasma takın isterseniz karşı cinsten biri yaklaşınca elektrik çarpsın.birbirinize bu kadar güvenmiyorsanız ayrılın, sevmek bu değil.özgüveniniz olsun biraz ya.
Gerek kalmadi tasmaya herkes özgür artik.

Herkese merhaba, bir süredir iliskimin oldugu bir bey var ya da vardi bilemiyorum. Ben ögrenciyim o calisiyor. Yapi olarak biraz kiskanc ben de öyleyim ama asiri baskici degil. Konuya girmek icin bunu söyledim. Kendisi bir ögretmenden bir alanda ders aliyor bu ögretmen genc bir kadin hem de arkadaslar ama aralarinda önceden bir sey gectimi gecmedi mi emin olamadim hic, ama beni süphelendiren bir kac sey olmustu. Benim bu kisiden rahatsiz olmamdan dolayi özel dersi kendi evinde aliyordu bende orda bulundugum zaman. O zamandan beri bir sorunumuz yoktu. Taki gecen haftaya kadar, maddi sorunlardan dolayi fuarda calistim üc gün. Kendisinden maddi destek almiyorum o da teklif etmedi zaten hic. Fuarda calistigimdan dolayi sorun cikardi orda erkekler hep fuardaki kizlarla konusmak icin geliyorlar falan dedi. Baya bunu sorun yapti. Hatta ona fuar bileti aldim gel gör icin rahat etsin diye geldi ama sorun yapmayi sürdürdü. Neyse üc gün calistim sonra madem bu kadar rahatsiz oluyorsun, baska isler yaparim o zaman dedim. Neyse o konuda kapandi. Bugün bana dediki benim yine özel ders almam gerekiyor ama bu sefer o kizin evine gitcem dedi. Ben de niye dedim artik böyle sen de fuarda calismasaydin dedi. Detayini yazmiyorum sonrasi sözlü tartisma. Ben onaylamiyorum o kizin evine gitmeni dedim iliskiyi bitirme noktasina getirir dedim ben nasil sen rahatsiz oldun diye fuar konusunda orta yolu buldum dedim,yapmasaydin o zaman onaylasanda onaylamasanda gitcem dedi. Sonra ben de peki dedim, yan yanaydik. Benim simdi gitmem gerekiyor su saatte anlastik dedi ben de sadece güle güle dedim. Baska bir sey demiyormusun gibi sasirdi gözlerini acti. Ben de yürüdüm gittim o da gitti. Simdi biz ayrildik mi orasi belirsiz? Ben hatalimiyim sizce? Ayrilirsak bu yaptigimdan dolayi suclu hissetmelimiyim? (Not: Onu seviyorum)
İkinizde hatalısınız.Madem güvenmiosun güvenmedıgın adamla nıye sevgılı oluosun bu 1
2.si sen ekmegının peşindesin namusunla para kazanıosun fuarda hep kızlara bakıolar demek nasıl bir paronoyaklıktır 3. Sü sen fuarda çalışırsan bende giderım ıster ızın ver ıster verme demek bu adamın size saygısızlıgını gösterır
Not:Böyle bir adam sevilmemeli.Böyle adamlar sadece işlerıne geldıgı gıbı davranırlar
Sorunuza gelınce sizde suçlusunuz sevgilinizde ama en çok sevgılınız suçluyu suçsuzu dusunecegınıze bu adamdan size hiç bir şey olmayacagını düşünün.Basit bi alışkanlık yuzunden hayatınızı mahvetmeyın.

İkinizde hatalısınız.Madem güvenmiosun güvenmedıgın adamla nıye sevgılı oluosun bu 1
2.si sen ekmegının peşindesin namusunla para kazanıosun fuarda hep kızlara bakıolar demek nasıl bir paronoyaklıktır 3. Sü sen fuarda çalışırsan bende giderım ıster ızın ver ıster verme demek bu adamın size saygısızlıgını gösterır
Not:Böyle bir adam sevilmemeli.Böyle adamlar sadece işlerıne geldıgı gıbı davranırlar
Sorunuza gelınce sizde suçlusunuz sevgilinizde ama en çok sevgılınız suçluyu suçsuzu dusunecegınıze bu adamdan size hiç bir şey olmayacagını düşünün.Basit bi alışkanlık yuzunden hayatınızı mahvetmeyın.
Basta asik oldugum icin hatalarini hemen görmedim o da göstermedi zaten. Ona güvenemeyecegimi anladigimda da baglanmistim zaten

Simdi de mesaj yazmis hadi disari cikalim her seyi bastan güzelce konusalim diye. Ama benim icin is isten gecti o kadar kirildim ki. Haksizmiyim?

Simdi de mesaj yazmis hadi disari cikalim her seyi bastan güzelce konusalim diye. Ama benim icin is isten gecti o kadar kirildim ki. Haksizmiyim?
Sen bu adamla barışacak gibi duruyorsun belli; ama kendine yaparsın, sana bir tavsiye bir erkeğe arkasında durmadığın bir konuda rest çekme; gidersen bitiririm diyip adam gittikten sonra iki alttan almaya, bir aramaya mesaja sözünü yutarsan daha çok kendi değerinden kaybedersin haberin olsun.

Sen bu adamla barışacak gibi duruyorsun belli; ama kendine yaparsın, sana bir tavsiye bir erkeğe arkasında durmadığın bir konuda rest çekme; gidersen bitiririm diyip adam gittikten sonra iki alttan almaya, bir aramaya mesaja sözünü yutarsan daha çok kendi değerinden kaybedersin haberin olsun.
Cevap yazmadim telefona da cikmadim. Bende bu konularda asiri inatimdir iste. Ama sonra pisman olmaktan korkyorum.

Cevap yazmadim telefona da cikmadim. Bende bu konularda asiri inatimdir iste. Ama sonra pisman olmaktan korkyorum.
Sana yek bir şey sorayım, sen bir erkekle bir sene aynı evde yaşasan, o adamdan ders alacağım diye tuttursan, bu da yetmese adamla dışarda da görüşsen, hatta o adam sevgilinle ilişkiniz ve sevgilin hakkında bu kadar rahat atıp tutsa, sevgilin senin yüzüne bakarmıydı? Cevabın evetse birşey diyemem ama cevabın hayırsa sana tek söyleyebileceğim hayatta eşin ailen bile olsa kimseye onun senin için vermeyeceği tavizleri sen ona verme, kimseyi seni önemsediğinden daha fazla önemseme yoksa çok mutsuz olursun ve asıl o zaman pişman olursun.

Sana yek bir şey sorayım, sen bir erkekle bir sene aynı evde yaşasan, o adamdan ders alacağım diye tuttursan, bu da yetmese adamla dışarda da görüşsen, hatta o adam sevgilinle ilişkiniz ve sevgilin hakkında bu kadar rahat atıp tutsa, sevgilin senin yüzüne bakarmıydı? Cevabın evetse birşey diyemem ama cevabın hayırsa sana tek söyleyebileceğim hayatta eşin ailen bile olsa kimseye onun senin için vermeyeceği tavizleri sen ona verme, kimseyi seni önemsediğinden daha fazla önemseme yoksa çok mutsuz olursun ve asıl o zaman pişman olursun.
Bakmazdi büyük ihtimalle. Ben de o yüzden taviz vermiyorum su an ama kalbim tabiki aciyor yine de. Tesekkürler yorumlariniz cok iyi geliyor.

Sonu olmadigini gördüm ben de malesef. Üzücüde olsa bitti.
Zaten sevmiyordu ki sizi. Niye üzücü olsun. Yani ben yazınızdan anladım sizi sevmediğini. Eminim siz de anlıyordunuz da kendinize itiraf edemiyordunuz.

Evlenmek icin benim işe girmemi bekleyecek adamla ne işim olur benim. Bırakırım çalışan kız bulsun.

Ya da evlenmek için benim işten ayrılmamı bekleyen, orda çalışma burda çalışma diye baskı kurup kendi canının istediğini yapana damla hangi akılla hangi motivasyonla evleneyim ki?

Ben delirmedim daha.

Sen de aklını başına topla.

Ayrıldığınızı sanmıyorum. Trip atılmış. İki yetişkin insansınız bence bu kadar baskı yapmamalısınız birbirinize. Kıskançlık evet olur ama güvenmemek çok farklı..

Güvenden cok hayat görüsünün farkliligida denebilir bence. Kimi insan der benim su konularda kirmizi cizgilerim vardir, birlikte oldugu insanda da o kirmizi cizgilerin cogu mevcutsa nasil olcak ki? Mesela benim kadin erkek iliskilerinde kirmizi cizgilerim var is arkadasligi ya da profesyonel bir durum olmadigi sürece erkekle arkadaslik yapmam tabi görünce konusurum ederim ama özellikle sinemaya cafeye gitmem. Birlikte oldugum insan da bunlari normal gören biriyse dogal olarak sorun cikar. Baskiyla alakasi yok.
O zaman birbirinize pek uygun değilsiniz canım. İleride kavgalarınız, sorunlarınız olur.

Bu ne ya? Birbirini dibe cekmeye calisan iki insan
Bu iliski mi şimdi?
Ben isterim ki sevgilim en iyi yerlere gelsin. Ya da su genç yasinda gezebildiği kadar gezsin-ani biriktirsin. Ucuz bilet falan ararim sevgilime. Uzak mesafa iliskime gelen turistler güvenip evinde kalsin diye olumlu referans yazdığım olmuştu.
Ayni sekilse onlar da benim tek basima gezmemden- dil gelistirmek ufuk acmak icin elin adamlarıyla bulusup gezmemden rahatsiz olmazlar. Kendimi gelistirecegim ufak bir konu olsa bile desteklerler... ben de issizken parttime fuarlarda calisirdim. O zaman da hayatimda biri vardi- cok mutlu olurdu ben iş buldukça. Fuar araba fuari gibi erkeklerle dolu bir fuar olsa bile...
Iliski boyle birsey degil midir?
Sen bu adamla- hatta bu kafayla oldugun surece bir adim ileriye gidemzsin hayatta. Tabiri caizse ot gibi yasar ölürsün.
Hayat bu degil...

Ayrılın. Yazdıklarınızı okuyun. Fuarda çalışmakla evde birebir ders aynı mı,? Kaldı ki kısas yapıyor. Ders alacaksa alsın. Sen fuara gittin evine gideceğim nedir...

Ayrılın. Yazdıklarınızı okuyun. Fuarda çalışmakla evde birebir ders aynı mı,? Kaldı ki kısas yapıyor. Ders alacaksa alsın. Sen fuara gittin evine gideceğim nedir...
Ayrildim zaten. Sanki savastayiz sen bunu yaptin ben de bunu yaparim o zaman mantigi. Gelecegi olmazdi zaten bu iliskinin.

Bu ne ya? Birbirini dibe cekmeye calisan iki insan
Bu iliski mi şimdi?
Ben isterim ki sevgilim en iyi yerlere gelsin. Ya da su genç yasinda gezebildiği kadar gezsin-ani biriktirsin. Ucuz bilet falan ararim sevgilime. Uzak mesafa iliskime gelen turistler güvenip evinde kalsin diye olumlu referans yazdığım olmuştu.
Ayni sekilse onlar da benim tek basima gezmemden- dil gelistirmek ufuk acmak icin elin adamlarıyla bulusup gezmemden rahatsiz olmazlar. Kendimi gelistirecegim ufak bir konu olsa bile desteklerler... ben de issizken parttime fuarlarda calisirdim. O zaman da hayatimda biri vardi- cok mutlu olurdu ben iş buldukça. Fuar araba fuari gibi erkeklerle dolu bir fuar olsa bile...
Iliski boyle birsey degil midir?
Sen bu adamla- hatta bu kafayla oldugun surece bir adim ileriye gidemzsin hayatta. Tabiri caizse ot gibi yasar ölürsün.
Hayat bu degil...
Benim hic sizin tarif ettiginiz bir iliskim olmadi. Yeni bir ortama girince sanki orda birine asik olup onu terketcegimi düsünüyor neden böyle bir korkusu var onu bilmiyorum. Korkusunu anliyorum ama böyle de yasayamayiz.

Peki sizi duygusal olarak her türlü baskilar ve kendine gelince kapiyi ceker giderse? Bu arada baskilamak ne derece dogru kelime bilemiyorum. Benim cevremde genelde duydugum sey evlenince istedigin her seyi istedigin gibi yapamazsin artik, evliligin zorluguda burdan geliyor zaten. Bir tek dogru yok galiba bu konuda
Evlenenince yapamazsın ne alaka ya ..gayet de yapılıyor ,canımın istediği herseyi yapıyorum ,istediğim hocadan ders de alıyorum ;aynı şekilde eşim de istediği herseyş yapar ,arkadaşlarıyla kız/erkek farketmez gezebilir .insanlar birbirleriyle güzel vakit geçirip hayatı paylaşmak için evleniyor /iliiki yürütüyor ;hayat kısıtlamak için değil.
Bir bayandan özel ders almanın neresi kötü ? Yada fuarda çalışmanın neresi kötü ?ikiniz de fazlasıyla abartıp güven probleminin arkasına saklanıyorsunuz .
Benden size bir tavsiye ;böyle ömür geçmez ,çürürsünüz.

Back
X