Bugün kuaföre gittim ve kuaför çocuk bana bu rengin tarçın rengi olduğunu söyledi. Hangi markanın hangi numarasında bunu(tarçın rengini) bulabilirim acaba??
Benimki buna çok az benziyo ama tam bilemiyrum istersen saçımı atıyım sana beğenirsen marka numara veririm
Çok iyi olur canım ya atabilirsen. İlkin kuaförde yaptircam ama sonrasında kendim yapmak istiyorum o yüzden rengi arıyorum da bulamadım bi türlü
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çok iyi olur canım ya atabilirsen. İlkin kuaförde yaptircam ama sonrasında kendim yapmak istiyorum o yüzden rengi arıyorum da bulamadım bi türlü
senin şuanki saçın ne canım
özelden atıcaktım ama özelden resim atmayı göremedim resimlerde saç rengi değişiyo ortamın ışıklarına göre falan çok fark ediyo senin attığın resimdekine benziyo yoksa canım Eki Görüntüle 1163724
Geçen sene eylülde terracota yapmıştım koleston un. O var. Dipler de koyu kahve canım. Bide esmerim biraz, bu renk gider bana demi?
Sanırım tam olarak istediğim renk de buböyle resimdeki gibi olcak ama seninki gibi bazen de koyu durcak. Ne renk bu canım? ?
Canım aslında hiç koyu değil ben boyamadan sonra 2 kere yıkadım yıkadıkça zamanla açılıyo boyaların rengi tam oturuyo ortamdan koyu çıkıyo bazen saçım siyaha çok yakındı çok koyuydu evde açmayı denedim parfümerideki adam bana açıcılar sattı ama bişeye yaramadı sonra kuaförde açtırdım saçımı kuaför çikolata kahve yaptı ama beğenmedim pek resimlerde sarımsı çıkıyodu ondan sonra evde kendim LOREAL CANSU DERE nin çikolata kahvesini aldım oda kızılımsı oldu resimlerde bide biraz koyu tuttu öyle olunca HAIR PLUS oksidan aldım saçıma sürdüm rengi biraz daha açıldı gene istediğim oldu ama bu rengi görünce onuda istemedim NEVA COLOR 8.34 AÇIK DORE BAKIR şuan saçımda olan tüp boya kutu değil OKSİDAN AYRI ALIYOSUN ODA 9'LUK YANİ 30 VOLLUK YAPALI 3 GÜN FALAN OLDU
Canım ya çok güzel duruyo. Hep gittiğim bi kuaför var bu resmi ona gösterdim tarçın rengi dedi ama işte ben aynı rengin hep kalmasını istiyorum ve her seferinde de kuaföre gitmek istemiyorum o yüzden sence bu dediğini uapsam aynısı tutar mı ki. Yine de kuaföre sorsam mı acaba. Ama onlar da yine gidiyim diye olumsuz konusurlarsa diye sormaya da cekiniyorum
Tarçın daha havuç gibi duruyo bildiğim bu bakır rengi dediğin Oyleler zaten bana dedi her ay 30 TL gel boyarım ben istemedim evde ablama boyatıyorum çok abartabiliyolar bazıları benim ilk saçımı açtırdığım kuaför dedi bana 150 falan açarım ben gittim 100 TL açtırdım saçımı ama mecburdum siyahtı çünkü senin şuan saçın attığın resimdekinin aynısımı
Evet canım fotoğrafı çekeli bi üç hafta oluyo. Bana actirmayla birlikte 70e yaparım dedi. Sonra iki üç defa daha gelip yapman lazım ki renk otursun dedi. Ama işte onların her birinde de 50 alır ben gitmek istemiyorum sadece ilk yapcaginda giderim sorun değil de sonrası korkutuyo beni. Aynı rengi bulamam diye korkuyorum. Ve birde rengin tenime uymamasindan.. dediğin gibi bi nevi turuncu bu renk. Açık tenlilere çok yakisiyo ama esmerlere gider mi ki acaba
beğendiysen her renk olur kapkara olup sapsarı yapanlarda falan saçını evde açamazmısın hiç koleston yoğun açısı falan var 2 kere yaparsın sonuçta kuaförde yıpratıyo açarken daha kötü oluyo sabah onu yaparsın ertesı gun yadda aksam uzerıde bu rengı yaparsın canım ben çok araştırdımda edindiğim gördüğüm bilgi resimlere göre çoğu ya kızılımsı oluyo çok yada tam iğren bi turuncu rengi oluyo ben bu kullandığım boyadan çok memnun kaldım aslında dediğim gibi 2 kutu o koleston yoğun açıcıdan yap hatta bitane yap eğer çok acılmazsa koyuluk kalırsa 2. kutuyu yaparsın 2 gun evden cıkma sacın otursun açtıktan sonrada NEVA COLOR açık dore bakır 8.34 yaparsın ASLINDA TARÇIN BAKIR YAP DİCEM AMA TARCIN BAKIR YAPANLAR KOTU DURUYO YANİ KINALI GIBI OLUYO O YUZDEN SANA EN GUZEL AÇIK DORE BAKIR GIDER
Huuu konu sahibi küllü bakır diye arattırınca görsellerde paylaştığın resim çıkıyor bilgine .
Tamam canım söylediklerini dikkate alicam o zaman biraz daha arastitiyim öyle karar veriyim yardımın için çok çok teşekkür ederim :sly:
Ve bir de zaman zaman bir kaç soru sormak için rahatsız edebilir miyim acaba
Sanırım kuaförün beni geçiştirmesi konusunda çok haklısın canımKüllü kumral miiii :what: Küllü kunralla tarçın nasıl benzettiysr artık kuaför çocuk bilemedim yani.. ben biraz daha araştırsam çok iyi olcak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?