Bu arada benım profıl resmkım avtarım yanı eskı bır resmım suan sacım oyle degıl buraya attıgım renk yanlıs anlama söyliyim zaten bende avatardakınden memnun kalmadıgım ıcın o renge boyadım dahada değiştirmeyeceğim cunku yıkadıkca iyice acılcak ama kuaförlere pek inanma hepsi birbirleini kötülerler en iyisimi ben bılırım havasında ama istersen evdede araştırıp tecrube sahıbı olabılırsın :))
Dediğin gibi en iyisi evde ke din yapmak. Geçen sene eylülde boyadı ablam hala aynı renk hiç değişmedi. Senin rengine bayıldım büyük ihtimallr onu denicem canım tekrar çok teşekkür ederim. Neyseki eylüle daha çok var araştırma yaparım biraz daha
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sanırım kuaförün beni geçiştirmesi konusunda çok haklısın canımKüllü kumral miiii :what: Küllü kunralla tarçın nasıl benzettiysr artık kuaför çocuk bilemedim yani.. ben biraz daha araştırsam çok iyi olcak gibi
Sağ ol canım benim saçımıda ablam boyuyo geçen kuaföre fön çektirdim bana sordu saçını nerede boyattın diye biraz dikkat istiyo sadece saç boyamak :))
Canım küllü kumral değil , küllü bakır :)
Saçın rengi açıksa tutar ama bu renk koyu ise açtırman gerekecek.
Evet canım açtırmam gerekiyo da hiç evde açtırmadim benim korkum o bi yandan da. Bozarim felan diye
Canım neyi bozcan zaten sen saçını açtıktan sonra sarımsı turuncumsu olcak onun üzerine istediğin boyayı yapıcan düzelcek :))
Peki canım çok oluyorum ama bi soru daha sorucam. Açıcıyı yaparken her yere eşit şekilde mi yapıyosun? Kimisi dipler daha açık uçlar daha koyu oluyo diyo ama ben ya hepsi eşit olsun yada dipler daha koyu olsun istiyorum sen nasıl yaptın acaba?
Açma yapacaksan canım önce saçların ucundan diplere doğru git.Peki canım çok oluyorum ama bi soru daha sorucam. Açıcıyı yaparken her yere eşit şekilde mi yapıyosun? Kimisi dipler daha açık uçlar daha koyu oluyo diyo ama ben ya hepsi eşit olsun yada dipler daha koyu olsun istiyorum sen nasıl yaptın acaba?
İlk başta uçlarını boya ondan sonra diğer yerlerini boya yani ilk neren en çok koyuysa ordan başla genelde uçlara daha önceden sürülür açılsın diye ondan sonrada diplerine sürersin sonra her yerine yedirirsin arada sıradada kontrol edersin saçlarını elinle nekadar açılmış diyeeğer çok açılmamışsa biraz daha tutarsın yıkadıktan sonra zaten açılmış olur ama eğer çok açılmamışta 1 gün sonra ikinci kutuyu sürersin açılmayan yerlerine :))
Açma yapacaksan canım önce saçların ucundan diplere doğru git.
Dipler çok çabuk açılıyor , sakın unutma uçlardan başlıyoruz önce :)
Ve her yere eşit şekilde dağıtıyoruz.
Kızlar çok çok teşekkür ederimmmmmblama sordum o da öyle yapıyomuş. Sayenizde hem param cebimde kalcak hem de güzel saçlarım olcak inşaAllah :):sly:
Canım benim inşallah aynen öyle olcak koleston yoğun açıcıdan al bitanesi yeter heralde yetmezse 1 gün sonra ikinciyi sürersin sonra asıl boyanı sürersin bu arada asıl bakırı hangi markadan ve hangi numaradan alacağını söylersen bende bakarım araştırırım yardımcı olurum :))
Canım benimki bu Eki Görüntüle 1164302 Eki Görüntüle 1164303
Evet canım google dan baktım hatta bizim yakındaki eczanede de varmış. Ablam neva color kullanma ben bi kez kullandım saçlarım çok sertleşti dedi. seninki de öyle oldu mu canım? Ben genelde koleston kullanıyorum da çok iyi geliyo saçıma ilk kez farklı bi marka denicem
Evet canım google dan baktım hatta bizim yakındaki eczanede de varmış. Ablam neva color kullanma ben bi kez kullandım saçlarım çok sertleşti dedi. seninki de öyle oldu mu canım? Ben genelde koleston kullanıyorum da çok iyi geliyo saçıma ilk kez farklı bi marka denicem
Bu arada eczanelerde organik satılıyo olabilir canım organik alma bende öyle almıyorum attığım tüpten alırsın eğer almaya karar verirsen
Hii tamam canım soylemen çok iyi oldu çok sağol ;-)
Rica ederim canım yapınca yüklersin :))
Bu arada eczanelerde organik satılıyo olabilir canım organik alma bende öyle almıyorum attığım tüpten alırsın eğer almaya karar verirsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?