• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tarih öğretmenimden hoşlanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya ilahiyat okuyup atanamıyorum, ben her şeyin en iyisine layığım diye ağlayan bir üye vardı o aklıma geldi sebepsiz😂
Ama sen de yapma yani.
Şurada kalmış iki ay, kız sözel bölüm bitirip atanamayan kişi görmemişken niye o üyeyi örnek verip bu kızın bakir duygularını p... ettin ki şimdi he ? Hushfjd
Sözelci olup atanamayanların gözleri yaşlı.

@elifnurbeyza nın son konusunu okuyun. 30 yaşına geldi zar zor bulduğu işte bahanesi patronun köpeği. İyi uyuyun şimdi, sonra kalmayacak bu uykular.

@Led_BiR_Vele_DisTiri uzun zamandır bu kadar aksiyonlu bir şey okumadım, konunun yarısındayım bahsi geçen adamı da spoilerın sayesinde buldum ama bitsin istemiyorum okurken ağırdan alıyorum James Cameron mısın mübarek ekrana kilitledin adamı :skandal:
bu konuyu nereden bulabilirim çok merak ettim beni etiketleyebilir misiniz :D

bu konuyu nereden bulabilirim çok merak ettim beni etiketleyebilir misiniz :D
Konu mesaj gönderimine kapalı olduğu için etiketleyemem fakat arama bölümünden kullanıcı adı Meraketme yazın aratın, hemen çıkıyor zaten. Siz yine de beni dinleyin gelin düşmeyin bu batağa :KK70:

Konu mesaj gönderimine kapalı olduğu için etiketleyemem fakat arama bölümünden kullanıcı adı Meraketme yazın aratın, hemen çıkıyor zaten. Siz yine de beni dinleyin gelin düşmeyin bu batağa :KK70:
haklıymışsınız inanılmaz bir batakmış ya wattpad hikayesi tadında okuttu kendini 3 saattir ahdjshdjfsdl böyle konular varsa bekliyorum yine

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X