- Konu Sahibi esraylmz03
-
canım ikinci yorumunda söylediğin hiçte abes olmaz bence. nişan olmuş neticede. baban usulüne uygun bir şekilde onun babası ile görüşse daha sağlıklı olur gibi.
Kızlar okudum yorumlarınızı teşekkür ederim yasımız 25 ikimizinde.nişana ben demedim o kadar yap diye bana sormadan bi günde babam kendi halletti problem haline getirmedi hiç.ben babamın yanında çalışıyorum maaşımı veriyo ayrıyeten kart borçlarımı ödüyor .yani bizim ortamımız bu nişanı kaldırıyodu.benim maddi sorunum yok.ama nişanlımın babasından zaten bişey beklemiyorum hani en azından bi açıklama bekledim.nişanlımada söyledim o da lafı değiştiriyor bilmem ne diyo iyice gerilmeye başladım
Parası var zaten onun için demedim hani insan bi muhabbetini acar düğünle alakalı manevide olsa illa maddi değil bunu bekledim ama bilmiyorum beklemek gerek demek ki iş basa düştü yine sanırımBen bu tarih alma meselesini hiç anliyamiyorum. Kaç yasina geldiniz, koca insanlarsiniz ve anne babayami bakiyorsunuz kendi dügünüzü yapmak için? Ilginç bir durum.
Nisanlin ile konus, beraber bir tarih belirleyin. Nisanlinin annesi babasi maddi destek veremiyorlar ise, ya vermek istemiyorlar ise, nisanlin çabalamasi gerekiyor dügünün gerçeklesmesi için. Bir senedir nisanlisiniz, hiçmi para biriktirmemis?
Siz nasıl bir düğün istiyorsunuz.Lüks bir oteldemi düğün istiyorsunuz yoksa daha mütevazi bir yerdemi eger lüsk bir yer düşünüyorsanız kayınpederiniz belki altından kalkamam diyordur,yada şöyle yapabilirsiniz madem ikinizde çalışıyorsunuz kredi çekebilirsiniz sonuçta karşı tarafın durumu belli onları düşünmek lazım biraz.
Canım yok ya hiç muhabbetini bile etmedim bana sunu yapın bunu yapın bilmem ne diye nişandan beri hoş gerçi banada soran yok ne istersin diye
Parası var zaten onun için demedim hani insan bi muhabbetini acar düğünle alakalı manevide olsa illa maddi değil bunu bekledim ama bilmiyorum beklemek gerek demek ki iş basa düştü yine sanırım
Aynen ole 1 sene oldu herkes lafı değiştiriyor kızlar bugun babasıyla konuşacak lütfen dua edin bana çok korkuyorum
canım nişanını baban yapmalıydı, nişanlın değil. böylelikle topu erkek tarafına atmış olacaktınız ki onlarda düğün/nikah neyse tarih konuşmak durumunda kalsınlar. yine de konuşmuyolarsa sizin sorma hakkınız olurdu. şimdi sorsun annen baban dicem ama laf çarparlar mı nasıl huylar var sen daha iyi bilrsin
kayınbabanızdan beklentiniz mi var da tarih ayarlamasını bekliyorsunuz.
Çok olmasada evet var ama sadece tarih verse oda yeter istediğim bi adam seyrine konulmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?