Tarih problemi yardım kızlar

Kızlar okudum yorumlarınızı teşekkür ederim yasımız 25 ikimizinde.nişana ben demedim o kadar yap diye bana sormadan bi günde babam kendi halletti problem haline getirmedi hiç.ben babamın yanında çalışıyorum maaşımı veriyo ayrıyeten kart borçlarımı ödüyor .yani bizim ortamımız bu nişanı kaldırıyodu.benim maddi sorunum yok.ama nişanlımın babasından zaten bişey beklemiyorum hani en azından bi açıklama bekledim.nişanlımada söyledim o da lafı değiştiriyor bilmem ne diyo iyice gerilmeye başladım

canım ikinci yorumunda söylediğin hiçte abes olmaz bence. nişan olmuş neticede. baban usulüne uygun bir şekilde onun babası ile görüşse daha sağlıklı olur gibi.

Siz nasıl bir düğün istiyorsunuz.Lüks bir oteldemi düğün istiyorsunuz yoksa daha mütevazi bir yerdemi eger lüsk bir yer düşünüyorsanız kayınpederiniz belki altından kalkamam diyordur,yada şöyle yapabilirsiniz madem ikinizde çalışıyorsunuz kredi çekebilirsiniz sonuçta karşı tarafın durumu belli onları düşünmek lazım biraz.

şimdi anlaşıldı ya düşüncesi,40000 tl lik nişan yapıldıysa düğünü daha şaaşalı yapmaları gerektiğini düşünüp maddi yönden hazırlanmak ya da kız tarafının durumu müsait düğünüde yapsınlar düşüncesi

Ben bu tarih alma meselesini hiç anliyamiyorum. Kaç yasina geldiniz, koca insanlarsiniz ve anne babayami bakiyorsunuz kendi dügünüzü yapmak için? Ilginç bir durum.

Nisanlin ile konus, beraber bir tarih belirleyin. Nisanlinin annesi babasi maddi destek veremiyorlar ise, ya vermek istemiyorlar ise, nisanlin çabalamasi gerekiyor dügünün gerçeklesmesi için. Bir senedir nisanlisiniz, hiçmi para biriktirmemis?

Parası var zaten onun için demedim hani insan bi muhabbetini acar düğünle alakalı manevide olsa illa maddi değil bunu bekledim ama bilmiyorum beklemek gerek demek ki iş basa düştü yine sanırım

Canım yok ya hiç muhabbetini bile etmedim bana sunu yapın bunu yapın bilmem ne diye nişandan beri hoş gerçi banada soran yok ne istersin diye

Canım yok ya hiç muhabbetini bile etmedim bana sunu yapın bunu yapın bilmem ne diye nişandan beri hoş gerçi banada soran yok ne istersin diye

o zAman nişanlınla konuşacaksın canım artık tarih belirlememiz gerek diye yada babanız kayınpederinizle konuşacak konuşmaktan başka çare yok dertleri neymiş ögrenirsiniz en azından.

Parası var zaten onun için demedim hani insan bi muhabbetini acar düğünle alakalı manevide olsa illa maddi değil bunu bekledim ama bilmiyorum beklemek gerek demek ki iş basa düştü yine sanırım

Yine anliyamadim, onlari neden bekliyorsunuz? Hayat sizin, dügün sizin. Siz nisanliniz ile evlenmek istiyorsunuz, ailesiyle degil ya?

Nisanlin ile konus ve tarih alin, salonlari gezin, gelinliklere bakin,... nisanlinda ailesiyle konussun tarih felan alindi diye ve onlar hazirlik yapmak istiyorlar ise buyrun yapsinlar diye.

siz tarihe nişanlınızla karar verin
2 aileyide bir araya toplayıp
kararınızı açıklayın
ailelerde üstlerine düşenleri imkanları el verdikçe yaparlar

aaah aynı dertten ben de muzdaripim kaç ay oldu nişanlanalı erkek tarafı daha ağzına düğün lafını almadı bile annemle babam fenalarda bakalım sonumuz hayır olsun

adamı paranızla ezmişsiniz:) arkadaşların dediği gibi daha makul birşey olsaydı, yani 40.000 de durumu iyi olan bir aile için bile nişana çok ya.. neyse hayırlı olsun bence nişanlın babasıyla doğru düzgün konuşsun bu ne yani babası susuyo oğlu susuyo nereye kadar...

canım nişanını baban yapmalıydı, nişanlın değil. böylelikle topu erkek tarafına atmış olacaktınız ki onlarda düğün/nikah neyse tarih konuşmak durumunda kalsınlar. yine de konuşmuyolarsa sizin sorma hakkınız olurdu. şimdi sorsun annen baban dicem ama laf çarparlar mı nasıl huylar var sen daha iyi bilrsin

CNm nişanı babam yaptı hani kayınpederimin alması gereken takıları nişanlım aldı sen yalnış anladın sanırım cnm

kayınbabanızdan beklentiniz mi var da tarih ayarlamasını bekliyorsunuz.

Çok olmasada evet var ama sadece tarih verse oda yeter istediğim bi adam seyrine konulmak

kayınbabanın maddi durumu yokmuş.siz de çalışan 2 yetişkinsiniz ve masraflarınızı kendiniz karşılayabilirsiniz.bu durumda da nişanlınla birlikte düğün tarihini belirleyip ailelere bildirebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…