Tarihe gün gün gömülen bir aşkın hikayesi.. yardım edin nolur..

mucerred

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2012
438
152
53
......................................

Son düzenleme:
oldukça uzun okudum
sana tavsiyem o ki uzak dur derim
geri dönüşü olmaz hatalar yapma yaşın çok çok genç
ne kendını ne aileni üz
kimseye değmez çünkü
kendi problemlerinin üstesinden gel sen güçlü birisisin
yine sever yine aşık olursun en güzel yıllarını boşa harcama derim hayat senin yaşa özgürce
fakat kimsenin seni üzmesine izin verme baktın olmuyo sana göre değil bırak
uğraşma
kendi değer kıymetini bil
umarım bunları bi abla sözleri olarak anlarsın
gönlünce olsun herşey
takılıp kalma
hayata bırak kendini olmuyosa olmuyo
sevgiyle kal

bu isin türk olmakla kürt olmakla bir alakasi yok canim... türk kürt kardestir ki hepimiz bir milletiz birbirmize karistik artik...
bende kürdüm erkek arkadasim türk, ben sunni erkek arkadasim kismen alevi ama bunlar sorun edilecek seyler degil... hepimizin dini ve dili ayni... böyle düsünceleri öncelikle cikarman gerekiyor aklindan....
ikincisi.. bu cocuk ne istedigini bilmiyor, seviyorda olabilir oyaliyorda olabilir... ama ne istedigini bilmediginden dolayi ona kesinlikle güvenemezsin... bir insan 7sinde neyse 70indede odur... numarani degistir.. kendine onsuz yeni bir hayat kur.. eminim karsina daha düzgün insanlar cikacaktir... ama sakin olaki dönme geriye...

Olmayacak duaya amin demek sizinki Tabi yazılanlar gerçekse

Son düzenleme:

unutmak bende cok istiyorum ama yapamıyorum .... kendi gözümde kendim bile iyice degersizlestim.. of of..

yok zaten kürt türk asla ayırmam.. ben yeri gelir kürtce sarkıda dinlerim.. ama ona göre hep kürt kızları degerli, türk kızları degersiz.. ailesine görede bu böyle... bana gelıyo bı o kızı sevıyorum dıyo bı seni.. o kız ona bakmıyo kac senedir... öyle işte.

zaten onca seyden sonra sana gelip benimle olmanı istiyorum bi tarafım kalktı bilmemne demesi adamın sahsiyetini acıklıyor sen asıksın suan goremiyorsun ama bu insan saglam ayakkabı degil belli bırak bu isden iyi bir sonuc cıkmaz hep sen uzulursun

Son düzenleme:

belli kimin degerli oldugu kızım bırak bu adamı ya sana gelip kurt kızı degerli turk kızı degersiz diyorsa hadi isine de bul kendine degerlibir kurt kızı bende adam akıllı bir turk erkegi bulurum de tavıra bak ya ne kadar saygısız bir adammıs

annesi diyodu türk kızından gelin olmaz onlar kocayı aldatır falan.. cok sacma degilmi.. ne alaka yani aldatmak içinde varsa türkde olsa kürtte olsa rus da, arnavutta olsa aldatır yani.. bide genelde cıktıgı kızlar kapalı.. ben açığım.. kapalılar namuslu acıklar namussuz diyo o kac senedir aklındakı kızda kapalı.

zaten ölüp ölüp diriliyorum kac senedir.. tam unutucagım dıyorum adamın ıcınemı doguyor ne bıyerden bı sekılde ulasıyo...
sen benımsın kımseye yar etmem diyo, ama kendi gidiyo...
aklı fikri o konularda birde.. beni iyice soguttu artık öyle şeylerden.. konustukca midem bulanıyor bazen..

Tek birsey soyleyecegim acik ve bariz ortada sadece seni kullanmak istiyor uzgunum

ah be guzelim sence byle zihniyetteki anneden adamdan hayır gelirmi sana kapalılar namuslu acıklar namussuz diyorsa demekki seni farklı goruyor yani bu kadar cahil bu kadar pis bir insan bu aman aman sakın konusma kes alakanı hayatını karartır boylesi

Tek birsey soyleyecegim acik ve bariz ortada sadece seni kullanmak istiyor uzgunum

aslında of of.. kendimi inandırmak istemiyorum o kadar yıllarımı verdim sevdim.. ona dair birsürü şiirim var radyolarda seslendirildi facelerde geziyo herkes anladı... kimseye bakmıyorum bile.. o hiçmi sevmedi tek bunun içinmi dönüyo

aslında of of.. kendimi inandırmak istemiyorum o kadar yıllarımı verdim sevdim.. ona dair birsürü şiirim var radyolarda seslendirildi facelerde geziyo herkes anladı... kimseye bakmıyorum bile.. o hiçmi sevmedi tek bunun içinmi dönüyo

bana diyorki 20 yasındayım isteklerim var.. erkegim benide anla diyo... kadın kiralıcam o zaman sende arkamdan bakacaksın diyo ama o sevdigi kıza eminim böyle birşeyin konusunu bile açamaz..

bana diyorki 20 yasındayım isteklerim var.. erkegim benide anla diyo... kadın kiralıcam o zaman sende arkamdan bakacaksın diyo ama o sevdigi kıza eminim böyle birşeyin konusunu bile açamaz..

sana deger veren seven erkek boyle laflar etmez zaten adam akıllı ciddi bir iliskiniz olsaydı birseyler yasardınız azda olsa ve bu ona yeter baska istekleride olmazdı adam bir gidiyor bir geliyor ve geldiginde senden baska seyler istiyor yok artık

ilk 1 yıl daha iyiydi aramız elbet birşeyler oluyordu.. ama artık güvenemiyorumki.. öperken o kızımı düşünüyor.. o kızı kirletmek istemeyip bendemi şehvet duygusunu ortaya cıkarıyor diye binbirtürlü soru oluyor kafamda.. birde öncedende parklarda oramı buramı ellerdi istemezdim aslında... kaç kişi gelip uyarmıştı bizi o günleri düşünmek istemiyorum 3 yıl önce hep pis pis düşünüyo..

yok bu adamdan sana es olmaz zaten annesinin dusunceleri onun dusunceleri bozuk kendini daha fazla kullandırtma duygusal veya fiziksel olarak kes alakanı konusma hattını degistir pislik ya baska birsey degil igrenc bir adammıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…