• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tarihe gün gün gömülen bir aşkın hikayesi.. yardım edin nolur..

yok bu adamdan sana es olmaz zaten annesinin dusunceleri onun dusunceleri bozuk kendini daha fazla kullandırtma duygusal veya fiziksel olarak kes alakanı konusma hattını degistir pislik ya baska birsey degil igrenc bir adammıs

:( içimde yinede bir umut var.. kaç senedir de geçmedi neden bilmiyorum.. birgün düzelecek, bizde normal olacağız.. benim onu gerçekten cok ama cok sevdigimi anlayacak diye bir umudum var.. onu nasıl söndürebilirim..

Bu mu aşk hikayesi.

Bu hikayeden olsa olsa iğrençliklerin,terbiyesizliklerin,ahlaksızlıkların hikayesi olur.

Sen sana söylenelerin farkında mısın ? Buraya yazdıklarının anlamlarını biliyor musun ?

Ailesi ve kendisi sana etmedikleri hakaretleri bırakmamışlar sen hala umut var mı diye soruyorsun.

Gerçekten aklın başında değil kendine gel.

annesi diyodu türk kızından gelin olmaz onlar kocayı aldatır falan.. cok sacma degilmi.. :( ne alaka yani aldatmak içinde varsa türkde olsa kürtte olsa rus da, arnavutta olsa aldatır yani.. bide genelde cıktıgı kızlar kapalı.. ben açığım.. kapalılar namuslu acıklar namussuz diyo :( o kac senedir aklındakı kızda kapalı.

ilk 1 yıl daha iyiydi aramız elbet birşeyler oluyordu.. ama artık güvenemiyorumki.. öperken o kızımı düşünüyor.. o kızı kirletmek istemeyip bendemi şehvet duygusunu ortaya cıkarıyor diye binbirtürlü soru oluyor kafamda.. birde öncedende parklarda oramı buramı ellerdi :( istemezdim aslında... kaç kişi gelip uyarmıştı bizi o günleri düşünmek istemiyorum 3 yıl önce :( hep pis pis düşünüyo..

Eğer annesine aranızda geçenleri anlatıyorsa sizi istememesi böyle düşünmesi çok normal değil mi... Aslında istemezdim ne demek...İstemiyorsanız yapmasına izin vermezdiniz bu kadar basit... Onun gözünde her istediğin de gelip sizle görüşebileceği bir kız pozisyonunuzdasınız kusura bakmayın ama acı gerçek bu...

Son düzenleme:
:( içimde yinede bir umut var.. kaç senedir de geçmedi neden bilmiyorum.. birgün düzelecek, bizde normal olacağız.. benim onu gerçekten cok ama cok sevdigimi anlayacak diye bir umudum var.. onu nasıl söndürebilirim..

yok cnm ya olmaz hic umut etme cunku hani bu normal tartısmalar vs degil o insanın yasam tarzı hayata bakısı seninkiyle cok farklı ailesiyle uyusman zaten imkansız ve hadi herseyi bırak sen cabalasan aileniikna etmeye o senin icin kılını kıpırtdatmaz sana baskasına yar etmem benimsin falan demesi yalan sanki seni seviyormus gibi bir hava verdirip istedigini yaptırdacak sonrada yapmasaydın zorlamadım diycek..sana yaptıkları gelsin aklına sana acık acık namussuz demis adam ya sen bu insanla evlensen bile dusun kayınvaliden de cekersin sonra dersin ah napıcam ben simdi bırak genc kızsın onune daha nasıl erkekler cıkar adam akıllı seni seven dokunmaya korkan

Son düzenleme:
Bu mu aşk hikayesi.

Bu hikayeden olsa olsa iğrençliklerin,terbiyesizliklerin,ahlaksızlıkların hikayesi olur.

Sen sana söylenelerin farkında mısın ? Buraya yazdıklarının anlamlarını biliyor musun ?

Ailesi ve kendisi sana etmedikleri hakaretleri bırakmamışlar sen hala umut var mı diye soruyorsun.

Gerçekten aklın başında değil kendine gel.

:( cok kötüyüm saglıklı dusunemıyorum..

Eğer annesine aranızda geçenleri anlatıyorsa sizi istememesi böyle düşünmesi çok normal değil mi... Aslında istemezdim ne demek...İstemiyorsanız yapmasına izin vermezdiniz bu kadar basit... Onun gözünde her istediğin de gelip sizle görüşebileceği bir kız pozisyonunuzdasınız kusura bakmayın ama acı gerçek bu...

annesine o kadarını anlatırmı bilmem, ama annesi daha türkce bile bilmiyo türklere karsı bi garezi var.. ama babasıyla konusmustuk kamera acmıstı .. iyi biri.. yaptırmasam bütün gün trip atıyodu yada gidiyodu.

canım aklı sıra seni kullanmak istiyor her zaman elinin altında olman için seni bağlayacak iki güzel kelimeyle gönlünü alıyor. alışmış artık küssen de nasılsa gönlünü alırım gözüyle bakıyor. kullandırma kendini duygularının hiç mi önemi yok sana neler hissettirdiğine baksana :45:
ondan uzak ve göremeyeceğin bi yerde olursan unutursun. duygularının diyete girmeye ihtiyacı var :34: acı çekiyorsun uzak kalmak zor geliyor gözünde büyütüyorsun ama acısı geçince iyiki yapmışım dersin. başka konularla ilgilen kafanı dağıtacak ve asla taviz verme ne kadar kararlı olduğunu görünce o da vazgeçecektir bu atıp tutmalardan...:31: sen ona fırsat veriyorsun çünkü her seferinde. açma telefonunu filan sil her yerden ciddiye almıyor seni ki böyle şırnaşıyor.

yok cnm ya olmaz hic umut etme cunku hani bu normal tartısmalar vs degil o insanın yasam tarzı hayata bakısı seninkiyle cok farklı ailesiyle uyusman zaten imkansız ve hadi herseyi bırak sen cabalasan aileniikna etmeye o senin icin kılını kıpırtdatmaz sana baskasına yar etmem benimsin falan demesi yalan sanki seni seviyormus gibi bir hava verdirip istedigini yaptırdacak sonrada yapmasaydın zorlamadım diycek..sana yaptıkları gelsin aklına sana acık acık namussuz demis adam ya sen bu insanla evlensen bile dusun kayınvaliden de cekersin sonra dersin ah napıcam ben simdi bırak genc kızsın onune daha nasıl erkekler cıkar adam akıllı seni seven dokunmaya korkan

en azından biyere kadar dokunur bu abartıyor.. hep daha fazlasını istiyor..

canım aklı sıra seni kullanmak istiyor her zaman elinin altında olman için seni bağlayacak iki güzel kelimeyle gönlünü alıyor. alışmış artık küssen de nasılsa gönlünü alırım gözüyle bakıyor. kullandırma kendini duygularının hiç mi önemi yok sana neler hissettirdiğine baksana :45:
ondan uzak ve göremeyeceğin bi yerde olursan unutursun. duygularının diyete girmeye ihtiyacı var :34: acı çekiyorsun uzak kalmak zor geliyor gözünde büyütüyorsun ama acısı geçince iyiki yapmışım dersin. başka konularla ilgilen kafanı dağıtacak ve asla taviz verme ne kadar kararlı olduğunu görünce o da vazgeçecektir bu atıp tutmalardan...:31: sen ona fırsat veriyorsun çünkü her seferinde. açma telefonunu filan sil her yerden ciddiye almıyor seni ki böyle şırnaşıyor.

bana karsı ne hissediyosun diye sordum acık acık söyle dedim..
dediki benım en uzun ılıskım 2, 3 ay sürdü en fazla dedi.. bu kadar yıllarca süren olmadı sana cok alıstım.. özlüyorum.. aramak görmek istiyorum dedi..

en azından biyere kadar dokunur bu abartıyor.. hep daha fazlasını istiyor..

elde tutulur bir tarafı yok cnm adamın yada bu belli belirsiz iliskinizin.. amacı belli zaten onun o kullanıyım sonrada orda burda yok turk kızı boyle soyle diye atıp tutarlar iste :31:

Son düzenleme:
Ya guzelim beni bir ablan olarak dusun kesinlikle ve kesinlikle o cocukla gorusme okumuyormusun sen cevrende hicmi yok duzgun insanlar unutursun unutulmuyor diyenlerede itibar etme .ondan sana yar olmaz.genceciksin daha karsina daha niceleri cikar.ama yok ben kullanilmak istiyorum diyorsan buyur.

elde tutulur bir tarafı yok cnm bu adamın bu belli belirsiz iliskinizin amacı belli zaten onun o kullanıyım sonrada orda burda yok turk kızı boyle soyle diye atıp tutarlar iste :31:

ona yazılmıs 100'ü aşkın şiirim var.. herkesi hayran bıraktı aşkım.. ama tek taraflı.. bakın buda onlardan bitanesi;

Merhaba Adnan....
Sevdamın yitip giden delikanlısı...
İri, üzüm karası gözleriyle beni ezip geçen o karşılıksız dram'ım...
Yüreğimi dümdüz eden Çamlıca yokuşunda bıraktın da aşkımı, gittin o karakızın yollarında öldün...
Oysa o hak etmiyordu Ağrı Dağını sarsan şiddetli, virane sevdanı....
Kalbinin anahtarı bendeydi, onda değil..
Ben, saçımı süpürge ettim de bu çöllerin şahit olduğu sevdaya; Sen sevmedin, ellere yar oldun da gittin...
Sana zerre değer vermeyip, burnu arşa değen bir karakıza kul köle ettin kendini...
Merhaba Adnan...
Öyle özlemiştim ki ellerini tutup, sahil kenarlarında ağlayan banklara oturup gözlerine dalmayı....
O sarhoş, hovarda karagözlerine....
Denizlerde ağlar..
O yüzden bu şehri sarar bazen dev dalgalar..
Onların da sabrı taşar....
Oysa benim artık taşacak bir sabrım bile yok biliyormusun?
Dillendireceğim aşkım, beni dinleyecek bir dostum, tutunacağım bir dal...
Sevdiğim herkes, bıraktı beni Aşiyan yollarında....
Ruhum tozlu raflarda iki büklüm hasret şiirleri arıyor şimdi...
Boynumun borcu bu kavuşamamazlık..
Yel oldun gittin....
Yine yaptın yapacağını!
Gittin ve bitirdin beni kimsesiz gecelerde...
Kız kulesi şahit idi bu iki kişilik yorgun yalnızlığa..
Senin gözlerini sattılar, benim yüreğimi...
Martılar atılan simitleri sana bıraktılar,
Bıraktılar ki anlayasın sana olan aşkımı diye...
Simitin susamları kadar yanıyor sana bu kül olmuş kor can'ım...
Fersah fersah parlıyor gözlerim, köşeyi döndüğümde karşılaşınca seninle...
Üsküdar sahilinde değmişti dudakların alnıma....
Hani helalindim senin...
Ne çabuk nefretin oldum?
Merhaba Adnan....
Kara sevdam, sevdiğim, yağmur yüreklim benim....
İstanbulun en ulaşılmaz trajedisi....
Sigaramın külü gözlerin....
Tüttürünce bıçaklıyor beni bu esaret....
Kalbim yangın yeri....
Ahşap evimiz yandı bitti satırlar arasında....
Başımızı sokacağımız bir yer yok artık...
Gel yasla başını omzuma...
Ve yaşlanalım dizeler uğruna...
Merhaba Adnan.....
Pişman olman dileklerimle.....
Ben;El için ezip geçtiğin eski sev'gilin.....

04.03.2012 / 01:53
MİRAY FENERLİ

Ya guzelim beni bir ablan olarak dusun kesinlikle ve kesinlikle o cocukla gorusme okumuyormusun sen cevrende hicmi yok duzgun insanlar unutursun unutulmuyor diyenlerede itibar etme .ondan sana yar olmaz.genceciksin daha karsina daha niceleri cikar.ama yok ben kullanilmak istiyorum diyorsan buyur.

okuyorum liseyi bitirecektim bu sene geç gittim...
lise 3deyim..

cunku benı arıyo, 30 dk normal konusuyo.. sonra dönüyo dolasıyo oraya gelıyo :(

Ve sen hala niyetini anlayamiyorsun oylemi?okula gec gitmen problem degil suanda tek dusunmen gereken universiteyi dusunmen lazim oralara gidince ask mesk dusun ve dogru duzgun insanlarla arkadaslik edersin aklini basina al lutfen.

ona yazılmıs 100'ü aşkın şiirim var.. herkesi hayran bıraktı aşkım.. ama tek taraflı.. bakın buda onlardan bitanesi;

Merhaba Adnan....
Sevdamın yitip giden delikanlısı...
İri, üzüm karası gözleriyle beni ezip geçen o karşılıksız dram'ım...
Yüreğimi dümdüz eden Çamlıca yokuşunda bıraktın da aşkımı, gittin o karakızın yollarında öldün...
Oysa o hak etmiyordu Ağrı Dağını sarsan şiddetli, virane sevdanı....
Kalbinin anahtarı bendeydi, onda değil..
Ben, saçımı süpürge ettim de bu çöllerin şahit olduğu sevdaya; Sen sevmedin, ellere yar oldun da gittin...
Sana zerre değer vermeyip, burnu arşa değen bir karakıza kul köle ettin kendini...
Merhaba Adnan...
Öyle özlemiştim ki ellerini tutup, sahil kenarlarında ağlayan banklara oturup gözlerine dalmayı....
O sarhoş, hovarda karagözlerine....
Denizlerde ağlar..
O yüzden bu şehri sarar bazen dev dalgalar..
Onların da sabrı taşar....
Oysa benim artık taşacak bir sabrım bile yok biliyormusun?
Dillendireceğim aşkım, beni dinleyecek bir dostum, tutunacağım bir dal...
Sevdiğim herkes, bıraktı beni Aşiyan yollarında....
Ruhum tozlu raflarda iki büklüm hasret şiirleri arıyor şimdi...
Boynumun borcu bu kavuşamamazlık..
Yel oldun gittin....
Yine yaptın yapacağını!
Gittin ve bitirdin beni kimsesiz gecelerde...
Kız kulesi şahit idi bu iki kişilik yorgun yalnızlığa..
Senin gözlerini sattılar, benim yüreğimi...
Martılar atılan simitleri sana bıraktılar,
Bıraktılar ki anlayasın sana olan aşkımı diye...
Simitin susamları kadar yanıyor sana bu kül olmuş kor can'ım...
Fersah fersah parlıyor gözlerim, köşeyi döndüğümde karşılaşınca seninle...
Üsküdar sahilinde değmişti dudakların alnıma....
Hani helalindim senin...
Ne çabuk nefretin oldum?
Merhaba Adnan....
Kara sevdam, sevdiğim, yağmur yüreklim benim....
İstanbulun en ulaşılmaz trajedisi....
Sigaramın külü gözlerin....
Tüttürünce bıçaklıyor beni bu esaret....
Kalbim yangın yeri....
Ahşap evimiz yandı bitti satırlar arasında....
Başımızı sokacağımız bir yer yok artık...
Gel yasla başını omzuma...
Ve yaşlanalım dizeler uğruna...
Merhaba Adnan.....
Pişman olman dileklerimle.....
Ben;El için ezip geçtiğin eski sev'gilin.....

04.03.2012 / 01:53
MİRAY FENERLİ

bu yasta boyle siirler:34: ilerde cook pisman olup ben kimin icin uzulmusum diyceksinki en guzel caglar lise zamanı gez eglen baska bir erkek icin kendini uzme asıksın seviyorsun diyorsundur soylemesi kolay ama bizde yasadık biliyoruz cnm inan su hayatta unutulmayan kimse yok heleki sana deger vermeyen bir adamı unutman cok daha kolay sen degerlisin senin degerinin farkında olan bir insanla olman lazım

Back
X